Haydeee! Ben gelene kadar kimse kalmamış.
özcan kaptan daha işten dönmedi sanırım dönünce gerekli bilgileri alabilirsin dostum
Biri bana bişey mi dedi ???
çıkışta çorba içilecek vardiya
Genelde çıkışta sanayiye (isim vermiim

) gidip orada takılıp,oradan çıkışta bira içilecek vardiya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
2 yıldır 8-4 işe gittim.Nihayet bir iki haftadır 4-12 işe gitmeye başladım.Vardiyam dönüyor artık ama hala sabah erken kalkıyorum.Bu arada bugün festival için izin isticem vermezlere yinede festivale gidicem.Çok bunaldım artık Karacabey'den.Hasbel kader yüksekokul okumama rağmen palet indir kaldırmaktan(badiye gitmesem sorun değil,resmen gelişimimi engelliyor),40 derece sıcakta çalışmaktan,her pazarı acaba çalışma varmı diye diye kuşkuyla beklemekten,asgari aylığa talim etmekten.Gemileri yakıcam birgün gemiyle birlikte yanmaktan korkuyorum.
Şişşt beri bak. Ağır ol bakem. gezip tozacağına ek iş yapmayı denemelisin. Hem canın sıkılmaz, hem daha sağlam gezilere gitmek için para kazanırsın. ( senin aldığın maaşla 2 çocuk büyütenler var,onlar ne yapsın.) Yanlış anlama bunu kabullen demiyorum.Ama çalışma koşullarından memnun değilsen çalışmaya devam etmeyeceksin.
Ya da benim gibi yapacaksın. Vardiyanın güzel yanını çıkartacaksın,gündüzleri boşken ek iş yapacaksın.Gaste mi dağıtırsın,balık mı satarsın, marangozluk mu yaparsın, garsonluk mu yaparsın, tesisatçılık mı yaparsın, dönerci kuryeliği mi yaparsın bilmem. Ama bişeyler yapman gerekiyor sanırım. Sana senin aldığın maaşla ev geçindirip çocuk büyüten bi abi tavsiyesi.