[Bursa - MT]

Yarın Pamukkale Turizmle İlk Sefere Çıkıyoz Bakalım ... Ankara'ya Yollarlarsa Gorebileceksek,Sefer Zamanı Uyarsa Müsaitsen Uğrarım Yanına..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

Batuhan Otobüs Gido Hacı 5.50 Saate Senin Daha Önca Gitmen Lazım... :)

Ben acemiliği eçikıran da yaptım Haktan, gelmem oralara. Ankara'nın Dikmen'i bi daha gelirsem oooff of... :)

olum ben gördüm seni ama şarjım yoktu arayamadım tek başına geziyodun bulvarda

---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:16 ----------

Gökhan mesajını yeni gördüm, dün atmışsın gerçi de tel sorunlu biraz kapanıyo sürekli, olur mu lan hiç öyle şey saçmalama, sadece yoğunum biraz senin de vardiyan ters geldi bide telefon sıkıntılı o kadar :)

Evet.Motosiklet festivali ve rock festivali aynı zamanlara denk geliyor.Araları çok değil.Başkalarını bilmem ama yalnızda olsam gidicem aksilik olmazsa.Yolun düşerse Karacabey'e gelirsin oradan beraber gideriz.

Evet.Motosiklet festivali ve rock festivali aynı zamanlara denk geliyor.Araları çok değil.Başkalarını bilmem ama yalnızda olsam gidicem aksilik olmazsa.Yolun düşerse Karacabey'e gelirsin oradan beraber gideriz.

16 Temmuz da Hayko'yu dinlemeye gitmeyi çok istiyorum fakat işte olacağım. Fakat 17 temmuz'da Ogün ü dinlemeye gidebilirim.

cuma sabahtan yada öğleden sonra yola çıkmayı düşünüyorum balıkesir motosiklet festivali ve anadolu rock fest. bugun afişini gördüm onun. beraber gidersek güzel olur.

Selamlar , ismim feyyaz yaşım 19 bursa/mustafa kemal paşadan aranıza katılıyorum.

Motorum ;
thumb_16062011342.jpg
[/URL][/IMG]

bende, cumartesiye kadar işleri toparlayabilirsem pazar günü festivale gelebilirim. zaman var nasılsa ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar