evet beyler kimin dünden kalan harcanacak benzini var?ben ve sedici batu bu akşam gaz açıyoruzzzz
Ben açtım bile :queen: Birazdan Sedici ye uğrarım.
evet beyler kimin dünden kalan harcanacak benzini var?ben ve sedici batu bu akşam gaz açıyoruzzzz
Merhaba Bursa MT grubu,kısmet olursa bu hafta içi yeni motoruma kavuşacağım.temmuz ortalarında yeni bir üyeye yer varmı aranızda))
Slm arkadaslar,
Bursada bmw (ozellıkle f650) den anlayan önerebileceğiniz motor ustası var mı? mudanya tarafları olursa tam super olur?
şimdiden tşklr.
Knr
bıkınca bana satacaksan olur![]()
süpersin Abi yaABİİİİ kaç yapıyo bu motor! kavazaki dimi bu!:queen:
süpersin Abi ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------
abilerim bi sorum olacak şimdi 22 ekim ehliyet sınavı için adayların sürücü kurslarına başvuruları 3 ekimde bitiyormuş. bende 3 ekim 1994 doğumlu olduğuma göre ben başvuru yapabiliyor muyum? 6 ekime kadar da milli eğitim adayların sınava girebilir onaylarını veriyormuş 22 ekim sınavı için. biz direk milli eğitime 4 ekimden sonra onaylatma şansımız var mı?:bounce:
http://www.olcaysurucukursu.com/sintak.htm
Walla mudanyada bir tek cüneyt var anlarsa o anlar
telefonu : 05434076171
mudanya emliyet müdürlügü altında ayrıntılı adres için kendisini araya bilirsin
aha sedici yasaklanmış kurtulduk beyleeerrr:queen: herkese benden çay![]()
sürücü kursunda net bilgi vermediler mi?
:bounce:Çınarcık gezisi güzel olur gibi fakat ben fazla kalabalık sevmiyorum,birde her hafta sonu gezi maddi manevi ağır gelir(kısacası eşim bu sefer kesin topun ağzına koyar)...:...Yinede gitmek isteyenlere iyi eğlenceler:cat:
:bounce: Bu arada Mudanya çay tost ücretlerini ödemek için kasaya gittiğimde 41 Tl dendiğinde yardımıma Mustafa Yılmaz yetişti,teşekkürlerin bir kısmını kendisine iletebilirsiniz(Allah gönderdi)...:cat:
:bounce:Fotolar ve video lar çok güzel, emeği geçenlere teşekkürler,özelliklede Mustafa Eren(senin geleceğin parlak olum yaa)
Gezi deki aksaklıların bir daha yaşanmaması için seyrini bir döşiyim
1-Buluşma saatine özellikle riayet edilmeli,bir dahakine asla kimse beklenmemeli,geç gelen gezinin seyrettiği yerden gruba katılmalı...:wiinkk:
2-Çift şerit işgal edilmeme olayı sonradanda olsa düzene girdi:cat:
3-Bazen hız gerçekten aşırı düştü,virajlı yollarda 50-60km/saat,düz ve anayollarda 80-100km/saat olarak ayarlanmalı grubun kopması halinde sağ bankete çekip toplandıktan sonra yola devam edilmeli...:wiinkk:
4-Mudanya grubu Zekeriya'ya yolları gösterdiği için ayrıca teşekkürler,değişik ve bilinmedik yerleri görmek her zaman bana cazip ve eğlenceli gelmiştir...(her yerde tanıdık çıkması dahada güzel tabii):cat:
Yollarda ve gönüllerde buluşmak dileğiyle...:cat:
Gölyazıda Ödediğimiz toplam hesabı düşünemiyorum.Benzinden yakınırken benzinden fazla parayı başka yerlere harcıyoruz.Bir daha buluştuğumuzda para toplayıp mangal yapmak daha mantıklı,mangalı gerekirse ben getiririm.daha az paraya tıka basa yeriz,piknik falan yaparız,yakan top oynarız.
Bunlar çok konuşuldu Mehmet. Fakat arada bazı dengesizlikler çıkıyor.Bu yüzden gezilerde herkesin kendine göre harcama yapması daha zararsız oluyor.
Araya para hesabı sokmak gruba zarar verir.