[Bursa - MT]

Sayın motokurt bey. Uyarınız güzel ve anlamlı tabii ki. Fakat bu arkadaş son mesajını 29.03.2006 tarihinde yazmış. Artık aramızda yok,aslında hiç olmadı da. :)

Ayrıca "gönlünüzce olsun" iki ayrı kelime olduğu için ayrı yazılır. :)

Saygılarımla...

bozkurt26

29-03-2006, 18:06

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar ben de varım bursa nilüfer den efe ..bu polis olayı kötü oldu yaw bende rahat rahat geziyordum desene yandık yaw b ehliyet ne işe yarar motor kullanamıyorsa arabadan küçük nede olsa.kursta ehliyet sınıfından küçük olanı kullanır diyorlar ama bi işe yaramıyo buna bir çözüm bulmak lazım dimi hepbirlikte imza toplayalım olmazmı? veya başka fikri olan varmı?

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/17621-[bursa-mt]-motosiklet-grubu.html#ixzz1OipYOl00

Sayın Özcan agam iyi güzel yazmışsın tebrik ve takdir ettim de be abim virgülden sonra boşluk bırakmamışsın sende :)

Ne boşluğu la! Onlar ardışık kelime bi kere.! Ardşık kelimelerin arasında virgül olmaz...:queen::queen::bounce:

:bounce:Akşam ki muhabbet güzeldi fakat Zekeriya ile kalkıp giderken hazırlanma derdine düştüğümüzden içtiklerimizin karşılığını bırakamadık.Çok üzgünüm;Mudanya ya geldiğinizde bu telafi edilecektir...:cat:

:cyclopsanBu arada sn. Mdv,"Sevgili Gökhan'dan" sonra virgül yerine noktalı virgül koyman daha doğru olurdu.Kahrolası cahillik,toparlayın kendinizi site mensupları arka arkaya hatalı imla:cyclopsan

:bounce:Akşam ki muhabbet güzeldi fakat Zekeriya ile kalkıp giderken hazırlanma derdine düştüğümüzden içtiklerimizin karşılığını bırakamadık.Çok üzgünüm;Mudanya ya geldiğinizde bu telafi edilecektir...:cat:

:cyclopsanBu arada sn. Mdv,"Sevgili Gökhan'dan" sonra virgül yerine noktalı virgül koyman daha doğru olurdu.Kahrolası cahillik,toparlayın kendinizi site mensupları arka arkaya hatalı imla:cyclopsan

klavyemde nokta calişmio sadece :( virgülünü koyabildimm.(artık nokta çalışıyor) :rendeer::queen:.Ayrıca cümlenizin sonuna nokta koymamışsınız.Teessüflerimi iletiyorum,adımı yanlış yazmışsınız. :(

Son düzenleme:
:cat:MADV ,kalvyendeki nokta problemini çözmen bizlerde gururla karışık tarifi mümkün olmayan bir mutluluk yaşattı,ne mutlu tekerin düz bassın...:cat:
Başlığı "Bursa MT"den "TDK MT"ye mi çevirsek ? :)

:cyclopsanTabii bu topiğide custom laştırdıkya,konuyu açan ve geyiğe doğru götürmekte özveride bulunan tüm arkadaşlara,ağızlarımızda sırıtık bir ifade oluşturdukları için tüm site sakinleri adına teşekkür ediyorum...:bounce:

bir sonraki buluşmamız ne zaman Bursa-MT ?!?!?! darlanıyorum evde havalar iyice ısındı çıkalım dolaşalım... bu akşam deyin bu akşam çıkalım o derece yani, ama farım yok araya alacaksınız beni :p

bir sonraki buluşmamız ne zaman Bursa-MT ?!?!?! darlanıyorum evde havalar iyice ısındı çıkalım dolaşalım... bu akşam deyin bu akşam çıkalım o derece yani, ama farım yok araya alacaksınız beni :p

sökelim grenajları halledelim senin farı usta

:cyclopsanTabii bu topiğide custom laştırdıkya,konuyu açan ve geyiğe doğru götürmekte özveride bulunan tüm arkadaşlara,ağızlarımızda sırıtık bir ifade oluşturdukları için tüm site sakinleri adına teşekkür ediyorum...:bounce:

Bişey değil. :bounce:

Benim mekanımda sizin paranız geçmez zaten...::yanliss:

Son düzenleme:
Abiler, agalar, bacılar, ablalar, brolar, kardeşler noluyo yaw (yaw değil yav:) herkes lafları arka arkaya dizmiş :) bu arada benim motor hafta sonuna yetişemeyebilir napcam bilmiyorum artçılıkda bana göre değil :(

durun daha ben varım...:bounce:

motoru bu hafta sonu alıcam inşallah; ya tamir edilmiş olarak yada edilmemiş olarak. henüz bilmiyorum...:silent:

pilav günleri, şenlikler, tatlılı davetler bittiyse normal gezi de yapabiliriz. ammaaa birkaç siteden baktım da hafta sonu hava yine yağışlı bayanlar baylar; ne yapcaz o zaman?

durun daha ben varım...:bounce:

motoru bu hafta sonu alıcam inşallah; ya tamir edilmiş olarak yada edilmemiş olarak. henüz bilmiyorum...:silent:

pilav günleri, şenlikler, tatlılı davetler bittiyse normal gezi de yapabiliriz. ammaaa birkaç siteden baktım da hafta sonu hava yine yağışlı bayanlar baylar; ne yapcaz o zaman?

10 Temmuzda bursa enduro'nun gürcistan gezisi var orayamı gitsek :p

10 Temmuzda bursa enduro'nun gürcistan gezisi var orayamı gitsek :p

yok yaw ben sevmiyom orayı (oralarda çok yağmur yağıyormuş); hem ruslar bir kez daha dalabilir ortama neme lazım. bence biz şöyle pilavlı, tatlılı yada alabalıklı bir yerlere gidelim.::dpac::

bakalım motör ne durumda valla çok merak ediyom ama adamları 2.kez aramadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar