[Bursa - MT]

keyfim yok aga ya sıkıntılıyım biraz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:37 ----------

senin lastik yetişiyo mu aga yarın akşama

ekranalıntısı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 ----------

http://imageshack.us/photo/my-images/228/ekrntsk.png/

http://img32.imageshack.us/img32/9774/ekrntsd.png
resimli barış cafe tarifi eklemek için çok uğraştım bu sefer olmuştur inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------

bugün kiler geliyor barış cafeye???
ayrıca resim açılıyor mu??? tarif anlaşılır mı???

laaahn beni alsanıza tühkandan, arabayı servise gönderdim yayan kaldım...

ben gökhan abiyi bıraktıktan sonra geri döndüm barış kafeye fakat kafeden ayrılmışlar:pale::pale::pale::pale: muhabbet güzeldi yaaa:pale::pale::salut:

tüh Allah seni kahretmesin geri geleceğini söylemedin mi, ben geldim kalktık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

yeni arkadaş esentepe lambalarında bana soruyo "niye o kadar yavaş geliyon ya?" :) kimim ben dayıııııı :)

Lütfen biraz özen.!

slm arkadaşlar ben de varım bursa nilüfer den efe ..bu polis olayı kötü oldu yaw bende rahat rahat geziyordum desene yandık yaw b ehliyet ne işe yarar motor kullanamıyorsa arabadan küçük nede olsa.kursta ehliyet sınıfından küçük olanı kullanır diyorlar ama bi işe yaramıyo buna bir çözüm bulmak lazım dimi hepbirlikte imza toplayalım olmazmı? veya başka fikri olan varmı?

Sevgili 'bozkurt 26 ' Türkçemizi daha itinalı kullanmamız gerektiği kanaatindeyim.
Alfabemizde olmayan ( W )yi v harfinin yerine kullanmayı (değilmi) kelimesinin yerine (dimi) diye bir anlam ifade etmeyen bu dört harfi kullanmayı gördüğüm kadarıyla alışkanlık haline getirmişsin .Bozkurt 26 ismini kullanan bir insana bu yakışmıyor lütfen hepimizin ortak paydası olan dilimize daha itinalı davranalım
unutmayalımki dilde bir bayraktır lütfen kirletmeyelim .Hoşçakalın herşey gönlünüzceolsun

Sevgili 'bozkurt 26 ' Türkçemizi daha itinalı kullanmamız gerektiği kanaatindeyim.
Alfabemizde olmayan ( W )yi v harfinin yerine kullanmayı (değilmi) kelimesinin yerine (dimi) diye bir anlam ifade etmeyen bu dört harfi kullanmayı gördüğüm kadarıyla alışkanlık haline getirmişsin .Bozkurt 26 ismini kullanan bir insana bu yakışmıyor lütfen hepimizin ortak paydası olan dilimize daha itinalı davranalım
unutmayalımki dilde bir bayraktır lütfen kirletmeyelim .Hoşçakalın herşey gönlünüzceolsun

Sayın motokurt bey. Uyarınız güzel ve anlamlı tabii ki. Fakat bu arkadaş son mesajını 29.03.2006 tarihinde yazmış. Artık aramızda yok,aslında hiç olmadı da. :)

Ayrıca "gönlünüzce olsun" iki ayrı kelime olduğu için ayrı yazılır. :)

Saygılarımla...

bozkurt26

29-03-2006, 18:06

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar ben de varım bursa nilüfer den efe ..bu polis olayı kötü oldu yaw bende rahat rahat geziyordum desene yandık yaw b ehliyet ne işe yarar motor kullanamıyorsa arabadan küçük nede olsa.kursta ehliyet sınıfından küçük olanı kullanır diyorlar ama bi işe yaramıyo buna bir çözüm bulmak lazım dimi hepbirlikte imza toplayalım olmazmı? veya başka fikri olan varmı?

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/17621-[bursa-mt]-motosiklet-grubu.html#ixzz1OipYOl00

len kerata yanlış vermişsin barış cafe tarifini, şimdi gördüm resmi, çekecem kulaklarını millet yanlış yere gidip geri döncek... mesaj kutuna bak aloooooooooo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar