yok bea hepten apaçi gibi durur hiç bağlamam oradaki ışıkları yada değişik bişeyler düşünürüm artık
nakit işini nasıl çözcem onu düşünüyorum 
önce şu lastikleri alalım aga karar verdin mi sen hangini alcana ben dunlop un şeklini çok sevdim ama performansı nasıldır?
şekli iyi değil evet ama yol tutuşu çok iyi diyolar aga bea
aga benim o kadar ingilizcem yok ben bir ay lav yu bir de ay .......yu demee biliyom onlardan birini yazsam olmamı? :queen:
hele buna ayriyeten gülüyorumdüşündümde sen sadece geliom yaz aga![]()
lan... cevaplaya tıklamadan kapamışım sayfayı
copy paste yapsak olma mı hacı;
I Like To Move It Move It I Like To Move It Move It all Girls All Over The World Original King Julian Pon Ya Case Man! I Love How All The Girls A Move Their Body And When Ya Move Ya Body Uno Move It.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------
önümüzdeki pazarı "yéké yéké" haftasonu ilan edelim dürüm etkinliği yapalım mesela ama bu sefer
bi sounkouroun lou la donkégna ah ah
bi kamberen lou la donkegna ah ah
i madji i ma yélé
i kanan n'bila nara ro
n'bo n'bolo bila
kanfalani yana sara le ila
gnin kisse gbela serra le ils
yazamayan gelmesin mesela :queen: üye alımlarını zorlaştıralım aga olmuyo böyle çok kolay confirmasyonlar veriyosun![]()
lan... cevaplaya tıklamadan kapamışım sayfayı
copy paste yapsak olma mı hacı;
I Like To Move It Move It I Like To Move It Move It all Girls All Over The World Original King Julian Pon Ya Case Man! I Love How All The Girls A Move Their Body And When Ya Move Ya Body Uno Move It.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------
önümüzdeki pazarı "yéké yéké" haftasonu ilan edelim dürüm etkinliği yapalım mesela ama bu sefer
bi sounkouroun lou la donkégna ah ah
bi kamberen lou la donkegna ah ah
i madji i ma yélé
i kanan n'bila nara ro
n'bo n'bolo bila
kanfalani yana sara le ila
gnin kisse gbela serra le ils
yazamayan gelmesin mesela :queen: üye alımlarını zorlaştıralım aga olmuyo böyle çok kolay confirmasyonlar veriyosun![]()