[Bursa - MT]

yok bea hepten apaçi gibi durur hiç bağlamam oradaki ışıkları yada değişik bişeyler düşünürüm artık :) nakit işini nasıl çözcem onu düşünüyorum :(

önce şu lastikleri alalım aga karar verdin mi sen hangini alcana ben dunlop un şeklini çok sevdim ama performansı nasıldır?

bilmiyorum ki aga anlasam ona göre karar verelim dicem ama, dunlop hakkında hiç yorum da bulamadım mt75 zaten beğeniliyo bide metzeler lazertec var işte alınabilecek olan

sedici aga onunda şekli iyi değil metzelerin şekli :S
Madv aga o da çok büyük baktım ben onlara :(

taze çay var millet bu arada özcan aga kaynaklık iş var sana grenajda bir aga al gel aletleri :)

http://cgi.ebay.com/Mirrors-Honda-C...Accessories&hash=item2a0b279439#ht_3794wt_954

aga bunun gibi birşey arıyorum bağlantı aparatları varmıdır bunun?

http://cgi.ebay.com/Honda-Fuel-Cap-...rcycle_Parts&hash=item5643b290e0#ht_778wt_932

sonra birde böyle birşey :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------

şekli iyi değil evet ama yol tutuşu çok iyi diyolar aga bea

dunlop da iyi die duydum da bu modeli hakkında bilgim yok benim de bir de raf da kalma süresi var off napcaz la :pale:

Beyler 3 boyutlu carbon stick siparişi verdim. Gelince TEkrar bir grenaj toplama partisi yapabiliriz. Katılabilecekler,I Like To Move It Move It I Like To Move It Move It all Girls All Over The World Original King Julian Pon Ya Case Man! I Love How All The Girls A Move Their Body And When Ya Move Ya Body Uno Move It.

Yazarsa sevinirim.

aga benim o kadar ingilizcem yok ben bir ay lav yu bir de ay .......yu demee biliyom onlardan birini yazsam olmamı? :queen:

I Like To Move It Move It I Like To Move It Move It all Girls All Over The World Original King Julian Pon Ya Case Man! I Love How All The Girls A Move Their Body And When Ya Move Ya Body Uno Move It.
abi neden böyle bi fantezi içine girdiğini anlamadım:queen:.ama şu an gülmekten yerlerdeyim. geliriz abi merak etme.

düşündümde sen sadece geliom yaz aga :D
hele buna ayriyeten gülüyorum:p:cat:eek:n numara espiri olmuş

lan... cevaplaya tıklamadan kapamışım sayfayı :)

copy paste yapsak olma mı hacı;
I Like To Move It Move It I Like To Move It Move It all Girls All Over The World Original King Julian Pon Ya Case Man! I Love How All The Girls A Move Their Body And When Ya Move Ya Body Uno Move It.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

önümüzdeki pazarı "yéké yéké" haftasonu ilan edelim dürüm etkinliği yapalım mesela ama bu sefer
bi sounkouroun lou la donkégna ah ah
bi kamberen lou la donkegna ah ah
i madji i ma yélé
i kanan n'bila nara ro
n'bo n'bolo bila
kanfalani yana sara le ila
gnin kisse gbela serra le ils

yazamayan gelmesin mesela :queen: üye alımlarını zorlaştıralım aga olmuyo böyle çok kolay confirmasyonlar veriyosun :p

Ya Babamla Motor Alacazda Daha Tam Kararlaştıramadık Ama Ben CBR 125 İstiyorum. O Olmaz Diyor. İlk Başlar İçin Tehlikeli Fln Diyo. Almak İçin Güzel Bir Neden Söyleyin. Kanına Gireyim Ya. Taktı Cross Motorlarına. İlle Cross Alacam Diyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

önümüzdeki pazarı "yéké yéké" haftasonu ilan edelim dürüm etkinliği yapalım mesela ama bu sefer
i madji i ma yélé
i kanan n'bila nara ro
n'bo n'bolo bila

yazamayan gelmesin mesela :queen: üye alımlarını zorlaştıralım aga olmuyo böyle çok kolay confirmasyonlar veriyosun :p

Lou sounkouroun donkégna bi la ah ah
Lou kamberen donkegna bi la ah ah
yele için madji muktedir
i ro sağ n'bila Nara
n'bo n'bolo kabarcık
Yana sara le kanfalani onların
Serra gbela le kisse gnin ILS
bana hergün uyar. abi nedir bu ya:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

cbr almazsan nefesimi tutarım alasıya kadar da bırakmam de mesela:bounce:

i madji i ma yélé
i kanan n'bila nara ro
n'bo n'bolo bila

olmmm ne okuması,bildiğin söyleticez arka fondan müziğini vericez. Sadece müziği var bende.Benim göbek adımı n'bolo koymuşlar mesela.

abi böyle üye kabulü mü olur ya. ama bunu yeni gelenlere uygulayacağız dimi? o zaman problem yok... daha da zorlaştıralarım
Alors on dance
Qui dit étude dit travai
Qui dit taf te dit les thunes,
Qui dit argent dit dépenses,
Qui dit crédit dit créance,
Qui dit dette te dit huissier
Oui, dit assis dans la merde.
Qui dit Amour dit les gosses,
Dit toujours et dit divorce.
Qui dit proches te dis deuils car les problèmes ne viennent pas seul
Qui dit crise te dis monde dit famine dit tiers- monde
Qui dit fatigue dit réveille encore sourd de la veille,
Alors on sort pour oublier tous les problèmes
Alors on danse… (X9)
Et la tu te dis que c’est fini car pire que ça ce serait la mort
Qu’en tu crois enfin que tu t’en sors quand y en a plus et ben y en a encore
Est-la zik ou les problèmes les problemes ou bien la music
Ca te prends les trips ca te prends la tête
et puis tu prie pour que ça sarrête.
Mais c’est ton corps c’est pas le ciel alors tu t’bouche plus les oreil
Et là tu cries encore plus fort et ca persiste...
Alors on chante
Lalalalalala, Lalalalalala,
Alors on chante
Lalalalalala, Lalalalalala
Alors on chante (x2)
Et puis seulement quand c’est fini, alors on danse.
Alors on danse
Et ben y en a encore (X5
desinler hatta...:bounce:

kokusunu çıkartmayın lan bu ne ben yeni gelecek olsam geri dönerdim la bu ne böyle... :)

batu sedici kardeşim hangini alıyoruz karar verdin mi ben dunlop diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar