[Bursa - MT]

Arkadaşlar bu Çarşamba toplantı yerimizi Barış Cafe olarak değiştirmeye ne dersiniz. Bence daha iyi olur.

Arkadaşlar bu Çarşamba toplantı yerimizi Barış Cafe olarak değiştirmeye ne dersiniz. Bence daha iyi olur.

Bencede iyi olur özcan abi pol artık 21:30 da topluyo tezgahı :) barış geç saate kadar açık oluyo barış olmasa bile geç saatlere kadar açık olan biryer tavsiye etsin arkadaşlar oraya gidelim..

Lou sounkouroun donkégna bi la ah ah
Lou kamberen donkegna bi la ah ah
yele için madji muktedir
i ro sağ n'bila Nara
n'bo n'bolo kabarcık
Yana sara le kanfalani onların
Serra gbela le kisse gnin ILS
bana hergün uyar. abi nedir bu ya:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

cbr almazsan nefesimi tutarım alasıya kadar da bırakmam de mesela:bounce:

olum bu ne lan copy paste de mi yapamıyosun... bunun üyeliğini gözden geçirelim beyler :queen:

bi şarkı var bilir misin; money money money, must be funny, in the rich men's world
hep lidyalılar yüzünden aga

süper kararlar vermişsiniz agalar, isabet olmuş... hay a... taksitle maksitle monta gireyim ben de bari :silent:

taksitle girilse girilse tanka girilir usta...

bu kurban gzpt'ye gircem taksitle :bounce:
pars88_AAPC.jpg

aradım şimdi minimum 3 tane alınca filo indirimi yapıyolarmış, onu alınca bursaenduro'ya da takılırım ben off road mu off road :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------

aga Haktan'ın asker pilavı fotoğraflarına nası ulaşcaz ya

aradım şimdi minimum 3 tane alınca filo indirimi yapıyolarmış, onu alınca bursaenduro'ya da takılırım ben off road mu off road :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------

aga Haktan'ın asker pilavı fotoğraflarına nası ulaşcaz ya

haktan pilav yaz 2322'ye yolla haktanın resimleri cebinde aga:rendeer:..
Sorarız bi murata(fotoğrafçı çocuk)

İtira gelmediğine göre Akşam 19:30'da Barış Cafe'de toplanıyoruz.Bilenler bilmeyenlere anlatsın.

tarif ediyorum dikkatli okuyun bidaha yazmam; bizim evden güneye doğru 200-300 metre gidince orda

agalar gzptye ben ve ati kardeşimde gireriz 4kişi olurmu kin? :)

Barış cafe adresi öylemi verilir la nilüferde dicen olum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar