[Bursa - MT]

Beyler Bursa enduro festivaline gidecek var mı?

ne zaman ki???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------

ya bu motosiklet montu beni terletiyor ya. içlik astarını çıkardım. tüm havalandırma fermuarlarını da açtım. yani tamamiyle yazlık modda ama çok terliyorum. önünü açtığım zaman da rüzgar girip şişiriyor rahatsız oluyorum. sizin bunlara bi çözümünüz var mı???:bounce:

beyler bu hafta sonu benimle gelmeye niyeti yok galiba kimsenin neyse bakın keyfinize. Sedici batu kardeşim sen geldin mi bursaya?

bizde 600 lük racing bır makıne almayı dusunuyoruz r6 tercıhımızdır aklınızda bulunsun...:)

Benim neden sınavım yok ben niye sınavlara giremiyorum anne :) benimde bir sınavım olsa :queen:

oğlum senin püskevitin varsa bizim de sınavımız var çatlaaapatlaaaa annen sütlü püskevit hazırlamış seni beklerken biz mazlum mazlum döndük ya evimize :p şimdi de sen mazlum mazlum git gezilere tek başına :mrgreen:

istersen gökhan abi sınavlarımı paylaşalım. önümüzdeki ayın 8 ine kadar Allah'ın her günü sınav var. istiyorsan seve seve paylaşabilirim???:cherry::cherry::cherry:

satılık 600 racing

arkadaşlar yeni aldığımız fakat ailesel sebeplerden dolayı satmak zounda olduğumuz 2008 model 2009 trafiğe çıkışlı KAWASAKI ZX6-R var ilgilnen olursa sadece bursalıya özel bir fiyata vereceğiz ayrıntılar için ulaşmak isterseniz 0530 524 24 73 herkeze iyi sürüşler...

oğlum senin püskevitin varsa bizim de sınavımız var çatlaaapatlaaaa annen sütlü püskevit hazırlamış seni beklerken biz mazlum mazlum döndük ya evimize :p şimdi de sen mazlum mazlum git gezilere tek başına :mrgreen:

Ben pikevit yiyorum sütümle birlikte hemde ballı mallı siz gidin sınavlara girin :) gezcem la size inat o gün 500km yol yapcam hemide :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 ----------

arkadaşlar yeni aldığımız fakat ailesel sebeplerden dolayı satmak zounda olduğumuz 2008 model 2009 trafiğe çıkışlı KAWASAKI ZX6-R var ilgilnen olursa sadece bursalıya özel bir fiyata vereceğiz ayrıntılar için ulaşmak isterseniz 0530 524 24 73 herkeze iyi sürüşler...

Yeşil mi? Seda koş kız tam aradığın motor bak ikiz ikiz gezersiniz artık:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 ----------

selam herkese nasılsınız arkadaşlarr

Aleyküm selam Turboo takılmış Hayabusa gibiyiz sen :)

Dün Blue (Mudanya Zekeriya)ile site eski üyelerimizden Pınar ve Cem başkanı geçmiş olsun ziyaretine İnegöl'e gitmişken Oylat mağara ve göllerinide bir anda arşınlayıvermişiz(Cennet gibiydi yine vatanımdan kareler),Herkese selamları var.Pınar yapılacak olan gezilere gelmeyi dört gözle bekliyor...:cat:

Ancak ben haftasonu gezi müsaademi hafta arası boş günümde kullandığımdan dolayı bu hafta yokum.Gökhan sen bizim içinde yolunu yap.En kısa zamanda Gölyazı gezisi bekliyoruz...:)

Seda'cım çapır çapır dolaşmak neyine yetmiyor,mümkünse ondan alma ve ölme:cyclopsan

Ben pikevit yiyorum sütümle birlikte hemde ballı mallı siz gidin sınavlara girin :) gezcem la size inat o gün 500km yol yapcam hemide :queen:

yakarım be gezegeniiiğ yakarııııım !!!::sefereee

iştahını istanbul kız kulesi gezimize sakla len ! ne 500km öyle.

Son düzenleme:
Dün Blue (Mudanya Zekeriya)ile site eski üyelerimizden Pınar ve Cem başkanı geçmiş olsun ziyaretine İnegöl'e gitmişken Oylat mağara ve göllerinide bir anda arşınlayıvermişiz(Cennet gibiydi yine vatanımdan kareler),Herkese selamları var.Pınar yapılacak olan gezilere gelmeyi dört gözle bekliyor...:cat:

Ancak ben haftasonu gezi müsaademi hafta arası boş günümde kullandığımdan dolayı bu hafta yokum.Gökhan sen bizim içinde yolunu yap.En kısa zamanda Gölyazı gezisi bekliyoruz...:)

Seda'cım çapır çapır dolaşmak neyine yetmiyor,mümkünse ondan alma ve ölme:cyclopsan

Way hocam bizsiz gezi ha alındım şimdi :) inş. Gölyazı ve bir sürü gezimiz olacak isterseniz şimdiden önümüzdeki haftaya bir gezi ayarlayalım ne dersiniz? Batu kardeşim istanbulun yeri ayrı :)

satılık zx6-r

kusura bakmayın arkadaşlar 2008 model 2009 trafiğe çıkışlı mavi sahibindende ilan bulunmakta ilan numaram 46832914....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar