[Bursa - MT]

s e l a mm h e r k e ss eee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------

arkadaşlarrrr yarın gezi varrmıııı haberim olsun bi şekildee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Bursalı arkadaşlar.Ben İnegölde oturuyorum.Sizden bi ricam olucak.Yakın zaman önce dizel bi araba aldım.Araba az yaktığından bu yaz baya bi gezmek istiyoruz ailecek.Sizin Bursa civarlarında tavsiye edebileceğiniz ailecek gidilebilecek piknik alanları , deniz kenarları gibi yerler var mı?Mesela Karacabey boğazı çok güzel bir yer.Deniz ve orman iç içe.Ama uzak kalıyo biraz.Uludağ eteklerinde Alaçam benzeri piknik alanları falan var mı?Ya da gemlik ilerisinde hem piknik yapılabilecek hem de denize girilebilecek yerler var mı?Buna benzer böyle yerler tavsiye edebilir misiniz?

honda repsol 125 ile cbr 125 arasında bir fark var mı teknik açıdan yoksa sadece dış görünüş farklılıkları mı var???

Bursa MT'ye Eski - Yeni üyelere selamlar
yeni üyelerin öncelikle hoş geldiniz sizle tanışma fırsatı bulamasakta yinede gezilerin takipcisiyim

AmonRA34 dostum deniz kenerı olarak gemlikten armutlu-kumya yolunda güzel yerler var
Ayrıca mudanya - egerce sahil tarafındada var
gemlik ve mudanya tarafında hem denize hemde piknik yapabilecegin yerler mevcut benim tavsiyem egerce sahil ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bursa MT'ye Eski - Yeni üyelere selamlar
yeni üyelerin öncelikle hoş geldiniz sizle tanışma fırsatı bulamasakta yinede gezilerin takipcisiyim

AmonRA34 dostum deniz kenerı olarak gemlikten armutlu-kumya yolunda güzel yerler var
Ayrıca mudanya - egerce sahil tarafındada var
gemlik ve mudanya tarafında hem denize hemde piknik yapabilecegin yerler mevcut benim tavsiyem egerce sahil ....

Teşekkür ederim arkadaşım.

olmaz mı ben varım ya :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------

beyler 29unda benimle kimler geliyor köy gezisine?

off tam sınav haftası be abi:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=EJTjH6_weK0
adamlar ne sistem yapmış bee..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

bi sorum olacak. Duydum ki ehliyet alma yaşına 3 ay kala kursa baş vurabiliniyormuş ve sınav ve direksiyon.. geçip sonra yaşını doldurduktan sonra ehliyetini alabilirmişsin???? doğru mudur???

29 Mayıs Yuvacık Gezimiz Ne Oldu Nedir Son Durum Gidilcekmi Gidilmycekmi
Saygı ve Sevgilerimle...

eyvallah abi. nedenini bilmiyorum ama bu grup da özellikle seni çok merak ediyorum. ve motosikletini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------

doğru diye biliyorum bu arada sınavda başarılar dilerim dostum...

eyvallah abi. nedenini bilmiyorum ama bu grup da özellikle seni merak ediyorum ve motosikletini:silent:

eyvallah abi. nedenini bilmiyorum ama bu grup da özellikle seni çok merak ediyorum. ve motosikletini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------

eyvallah abi. nedenini bilmiyorum ama bu grup da özellikle seni merak ediyorum ve motosikletini:silent:

ben merak edilecek biri değilim ya :) tanıltıkdan sonra da nerden tanıştım deme sonra :) bu arada arkadaşlar kimse gelmeyecekmi benimle yaw :( köyden sonra da yardırıp yuvacığa gitme ihtimalim var :) ona göre...

pam

arkadaşlar....
bursa da ybr 125 için ucuz ve kaliteli bakım içinn tavsiye edeceğiniz usta-servis neresidir?

yav kardeşim avatarıma foto koymak istiyorum fakat dosya yüklenirken bi hata oluştu diyor??? nasıl yapacağım ben bu işi ya???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

hah tamam avatarımı değiştirebildim.

dün haktan kardeşimizi (kirlisakal16) askere uğurladık. Güle güle gitti,güle güle karşılayacağız inş 458 gün sonra ;):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar