[Bursa - MT]

herkese slm çok uzun bir aradan sonra size tekrar katılmak benim için çok güzel :rendeer:
bu arada motorunu satmak isteyen arkadaşlarım varsa irtibata geçelim tşk.:cat::wiinkk:

Hoşgeldin kardeş ismini tam hatırlayamadım ama en son hastanede seni kaza sonucu ziyaretimizi hatırlıyorum umarım hiç bir iz kalmamak üzere iyileşmişsindir.

Benim makineyi biliyorsundur;iyi alıcı çıkarsa satmayı düşünüyorum...Artık bir Gts sahibi olma zamanı geldi gibi...
:bounce:

arkadaşım vitesli motor isterken babası asya'nın AS 150T 19A motoru almış otomatik viteslerden daha sıfır motor ruhsat ve plaka bile çıkmadı 168 km de. en son 1.750 liraya bırakıyor. takas da kabul ediyor. ilgilenen varsa buyursunlar. arkadaş dürümcü bekirde kurye. motor kurye motoru değil kendi şahşi motoru.

yarın saat 13.00 gibi barış kafeye mi gitsek. nilüfer ist. yanında migrosta mı buluşsak???:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------

Ayrıca bilgilerinden dolayı sedici abime teşekkür ederim.

bişey değil kardeşim ne teşekkürü, sen cbr almayı düşünüyosan abs'ye falan takılma, herkes abs olmayınca tereddüt ediyo hatta testlerde bile neden abs konmamış falan deniyo test ettikten sonra honda'nın "nissin" marka fren kullandığının farkına varıyorlar :) honda'nın frenleri çok övülüyor yani, vardır bir bildikleri heralde :)

forumdakilerin çoğu beni tanıma fırsatı bulamadı henüz :) çok çalışıyorum çok, bu hafta beni yok yazın haftaya kalabalık bi toplanalım inşallah

yarın askerden arkadaşım beliyor ama cumartesi olabilir ne dersiniz cumartesi 12de buluşsak uyarmı bi çay içeriz...

Hoşgeldin kardeş ismini tam hatırlayamadım ama en son hastanede seni kaza sonucu ziyaretimizi hatırlıyorum umarım hiç bir iz kalmamak üzere iyileşmişsindir.

Benim makineyi biliyorsundur;iyi alıcı çıkarsa satmayı düşünüyorum...Artık bir Gts sahibi olma zamanı geldi gibi...

selam hocam nasılsın ben gemlik ten adem

tşk.

sağol abla şimdi gayet iyiyim sağlım yerinde herhangi bir sıkıntı kalmadı çok şükür senin makinayı biliyorum nekadar fiyat düşünürsün bana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

arkadaşlar yeni kafe açtık dilerseniz bahçesi var orada toplana biliriz gayet güzel bi ortam topaneye çıkarken sağda hem birbirimizi tenırız herkese tekrar slm.

Son düzenleme:
sağol abla şimdi gayet iyiyim sağlım yerinde herhangi bir sıkıntı kalmadı çok şükür senin makinayı biliyorum nekadar fiyat düşünürsün bana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

arkadaşlar yeni kafe açtık dilerseniz bahçesi var orada toplana biliriz gayet güzel bi ortam topaneye çıkarken sağda hem birbirimizi tenırız herkese tekrar slm.

Tam adres ve cafe adı verirsen daha iyi olur dostum umarım gelebilirim bu arada geçmiş olsun...

selam hocam nasılsın ben gemlik ten adem

Hatırlayamadım ama hoşgeldin Adem...

3750 düşünüyorum hayırlısıyla...:bounce:
Kafe toplanma olayınızı onaylıyorum her ne kadar benim Vakit ve yol dolayısıyla bu tür toplantılara katımam zor olsada.Bizim yerimizede çayınızı için,biz ancak gezilere....

arkadaşlar bu haftasonu bana muğla yolu gözüktü, ama bu son inşallah, bitirip gelicez hayırlısıyla

Bu akşam herkes 19:30 da kent meydanı sinema afişleri önünde olsun.Haktanı askere uğurluyoruz.a

3750 düşünüyorum hayırlısıyla...:bounce:
Kafe toplanma olayınızı onaylıyorum her ne kadar benim Vakit ve yol dolayısıyla bu tür toplantılara katımam zor olsada.Bizim yerimizede çayınızı için,biz ancak gezilere.... hocam motor için detaylı görüşelim bi ara tşk. ozaman cafeye gelen arkadaşları bekliyorum :cat: 12:00 13:30 arası ben cafede olacağım cafede ev yemekleri herşey vardır bilginize doğum günü özel günlerde parti ilgilenen arkadaşlara her şekilde yardımcı olurum :cat:herkezi beklerim:rendeer:

Son düzenleme:
[ı]bu akşam herkes 19:30 da kent meydanı sinema afişleri önünde olsun.haktanı askere uğurluyoruz.a[/ı]

haktancığım gelmek isterdim hatta konuşmuştuk ama nasip değilmiş. Tatbikatta idi tatbikatın yarısında simav depremi araya girince aynı saatte toplanıp simav'a gittik. Iki gün çalıştıktan sonra anca dün her türlü tedbir alınıp iş bittikten sonra biz evimize dönüş yaptık. Inşallah izine geldiğinde uğurlarız şimdiden hayırlı tezkereler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar