herkese slm çok uzun bir aradan sonra size tekrar katılmak benim için çok güzel :rendeer:
bu arada motorunu satmak isteyen arkadaşlarım varsa irtibata geçelim tşk.:cat::wiinkk:
yarın saat 13.00 gibi barış kafeye mi gitsek. nilüfer ist. yanında migrosta mı buluşsak???:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------
Ayrıca bilgilerinden dolayı sedici abime teşekkür ederim.
Hoşgeldin kardeş ismini tam hatırlayamadım ama en son hastanede seni kaza sonucu ziyaretimizi hatırlıyorum umarım hiç bir iz kalmamak üzere iyileşmişsindir.
Benim makineyi biliyorsundur;iyi alıcı çıkarsa satmayı düşünüyorum...Artık bir Gts sahibi olma zamanı geldi gibi... :bounce:
sağol abla şimdi gayet iyiyim sağlım yerinde herhangi bir sıkıntı kalmadı çok şükür senin makinayı biliyorum nekadar fiyat düşünürsün banaHoşgeldin kardeş ismini tam hatırlayamadım ama en son hastanede seni kaza sonucu ziyaretimizi hatırlıyorum umarım hiç bir iz kalmamak üzere iyileşmişsindir.
Benim makineyi biliyorsundur;iyi alıcı çıkarsa satmayı düşünüyorum...Artık bir Gts sahibi olma zamanı geldi gibi... :bounce:
sağol abla şimdi gayet iyiyim sağlım yerinde herhangi bir sıkıntı kalmadı çok şükür senin makinayı biliyorum nekadar fiyat düşünürsün bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
arkadaşlar yeni kafe açtık dilerseniz bahçesi var orada toplana biliriz gayet güzel bi ortam topaneye çıkarken sağda hem birbirimizi tenırız herkese tekrar slm.
Tam adres ve cafe adı verirsen daha iyi olur dostum umarım gelebilirim bu arada geçmiş olsun...
cafenin tam adresi topaneye çıkarken tarihi kale kapısının tam karşısı dora cafe bi gün belirleyelim hepimiz orda toplanırız
selam hocam nasılsın ben gemlik ten adem
sağol abla şimdi gayet iyiyim sağlım yerinde herhangi bir sıkıntı kalmadı çok şükür senin makinayı biliyorum nekadar fiyat düşünürsün bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
arkadaşlar yeni kafe açtık dilerseniz bahçesi var orada toplana biliriz gayet güzel bi ortam topaneye çıkarken sağda hem birbirimizi tenırız herkese tekrar slm.
Oradayım broşNevin hocam ayıp ediyorsun biz toplanır geliriz mudanyada birlikte içeriz çayları yaa
![]()
tiki_16;[COLOR="blue"' Alıntı:SIZE][/COLOR] hocam motor için detaylı görüşelim bi ara tşk. :
[ı]bu akşam herkes 19:30 da kent meydanı sinema afişleri önünde olsun.haktanı askere uğurluyoruz.a[/ı]