[Bursa - MT]

sevgili batuhan gece nöbetcii idim rahatsız temk istemedim sabahı zor yaptım. sabah seni aradım dah aönce hiç tanısmadık konusmadık ama sesini duymak sağlıklı olduğunu bilmek çok güsel arkadaşım. Allah bir daha kaza bela vermesin kardeşim sana ve hiçbirimize hepimiz bi takım sıkıntılar yaşadık zaman zaman makinelerimizi alırken binerken zaten bunca önyargının arasında (şeytan arabası ) birde bunlarla uğraştırmasın allah kendine iyi bak tekrar gecmiş olsun saygılar sevgiler Ali ubuz bilecik /osmaneli 112...

sevgili batuhan gece nöbetcii idim rahatsız temk istemedim sabahı zor yaptım. sabah seni aradım dah aönce hiç tanısmadık konusmadık ama sesini duymak sağlıklı olduğunu bilmek çok güsel arkadaşım. Allah bir daha kaza bela vermesin kardeşim sana ve hiçbirimize hepimiz bi takım sıkıntılar yaşadık zaman zaman makinelerimizi alırken binerken zaten bunca önyargının arasında (şeytan arabası ) birde bunlarla uğraştırmasın allah kendine iyi bak tekrar gecmiş olsun saygılar sevgiler Ali ubuz bilecik /osmaneli 112...

Batuhan ve diğer arkadaşa geçmiş olsun allah acil şifalar versin.Umarım bişeyiniz yoktur.Hala istanbuldayım bizzat ziyaretinzie gelmek isterim döndüğümde bi iki güne dönecem bi dönemedim gitti :((

Batu'yu aradım şimdi iyiymiş neyse ki sadece maddi hasarla atlatmışlar anladığım kadarıyla, kendisinde birşey yok hatta çalışıyormuş işyerinde şuan :)

haktan'ı da aradım ulaşılamıyor, haktan'ın başka numarası varsa pm falan atın bana bi ulaşayım yoksa bendeki numaradan denerim yine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------

54rena54 hoşgeldin, bursaya geldikçe katılımcı olman dileğiyle :rendeer:
drumtoens sana hoşgeldin demiyorum alınmaca gücenmece yok senin üyelik tarihin benden eski zaten burdaymışsın :wiinkk:

sedici telim kapalıydı yeni açtım dün gece kötü bi gece oldu ama allaha şükür bişeyimiz yok merak edilicek bi durum yok :)

aman aga iyiyseniz sıkıntı yok pat diye kaza geçirdiler yazısını görünce merak ettim ben de,

lan gökhan sen de bodoslama yazmasana kaza geçirdiler diye insanı korkutuyosun :queen: motor yatmış kendileri iyi falan yazar insan :)

Batu'yu aradım şimdi iyiymiş neyse ki sadece maddi hasarla atlatmışlar anladığım kadarıyla, kendisinde birşey yok hatta çalışıyormuş işyerinde şuan :)

haktan'ı da aradım ulaşılamıyor, haktan'ın başka numarası varsa pm falan atın bana bi ulaşayım yoksa bendeki numaradan denerim yine

dostum hoşbulduk kısa zamanda ve bol bol görüşmek dileği ile bursa ya çok sık geliyoruz gerek görev gerek gezi maksatlı aranızda olmak çok hoş. inşallah pazaryağmur yağmaz diye dua ediyorum :)

Merhaba arkadaşlar sağlık durumumuz çok şükür iyi,arayan herkese teşekkür ederim

aga bodoslama kaza yaptıklarını görünce bende nolduğumu şaşırdım bea neyse batuyla konuştum şimdi iimiş durumu. Akşam napıyoruz motostyede toplantı varmı?

akşam gelceniz mi pol e?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

ben yola çıkıyorum arkadaşlar motostyle pol cafeye doğru cepten ulaşın bana...

ee beyler daha daha nasılsınız? Gelen giden yokmu yaw siteye? Turlamaya çıkan da olmuyor herhalde arayan yok ne iş ya :)

Arkadaşlar merhaba khava bugün istanbulda gayet güzel ama cumartesiyi beklemek zorundayız Delemece yaylası için bi yoklama alalım mı kimler gelecek kimler gelmiyecek diye ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar