[Bursa - MT]

pol nerese oluyor tam olarak?(tarif edecek olan arkadaşların biraz detaya girmesini öneririm çünkü adres bulma yeteneğim biraz zayıftır)

altıparmaktaki şaypayı biliyosundur, onun tam arkası :) detaylık bişey yok yani merkezi yerde :)
------------------------------------------------------------------------------------------
saniye farkıyla sen kazandın haktan :queen:

asıl madur benim la alamadım ehliyeti hala :) cuma günü 11.00de pol cafede toplanıyoruz ordan da camilere dağılıyoruz cuma çıkışına :) başka türlü alamıcam dosyayı :queen:

merhaba arkadaşlar ben yeni katıltım aranıza toplanma falan oluyomu bursada oluyorsa en yakın zaman nezaman meraktan belki ben de gelirim...:):):)

Son düzenleme:
sayfa başına yada birkaç önceki iletilere bakarsanız detaylı tarif ve saat bilgisini görebilirsiiiz

harbiden ben mağdurum batu benden daha mağdur la camilere mendil açacak kadar mağdur da mağdur :) nactrem98 hoşgeldin yarın gelirsen tanışırız inş.

Bu akşam ben yokum.Malum 1 bu gece çık6-24 vardiyası... :( 00:00 dan sonra gelirim dicem ama dün eve sabaha karşı girdiğim için bu gece çıkamam herhalde. :)

Son düzenleme:
nactrem98 hoş geldin kardeş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

arkadaşlar motosikletteki hız göstergesiyle arabadaki hız göstergesi aynı değilmiş. öyle duydum. örneğin araba ve motosikletin hız göstergeleri de aynı anda 100 ü gösterdiği zaman arabaya göre bu 70 civarı oluyormuş??? acaba bunun ne kadarı doğru????

nactrem98 hoş geldin kardeş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

arkadaşlar motosikletteki hız göstergesiyle arabadaki hız göstergesi aynı değilmiş. öyle duydum. örneğin araba ve motosikletin hız göstergeleri de aynı anda 100 ü gösterdiği zaman arabaya göre bu 70 civarı oluyormuş??? acaba bunun ne kadarı doğru????

tekerlek farkıdır bencee genelde ufak tekerlekli scotorlar normalınden fazla gösteriyoo denemiştim hemen hmeen 20 km oynuyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar