yakın zamanda gezi varmı acaba? veya buluşmalar hakkında bilgisi olan..
Bursa grubunda buluşmalara ve gezilere bayan artçı ile katılan varmı ? arkadaşınız , eşiniz , ablanız vs..
hoş geldin bende mudanyadanım
moped yerine scooter daha iyi olur derim ben , hem mopedlerin çoğunda ses çok rahatsız edici oluyor .
150 cc bi scooter rahat 90-100 km yapıyor hem gezilerde falan daha rahat edersin
250 liraya scooter varmı ki? :silent::silent:
varsa hemen alalım abi nerde :queen:
Gezi isteyen varsa bana takılsın.Pazar günü Çanakkale'ye gaz açıyorum. Oleeey!!! Kısmetse Pazartesi döneceğim. Yarın Barış cafe'de görüşürüz.
eleman sende 250 liram var dememişinki ondan dedim ben.
Abi bütçe o kadar anca.ale:
Bizim pederi o kadar kandırabülüük :queen::queen:
O kadara razı edebildim :mrgreen:
Ehliyet varmı?
11 gün sonra yaş 16 abi.1 sene kaldı allahın izniyle.Ama kullanmayı biliyorum kuzenim deli motorcu istanbulda.o öğretti.Ayrıca bi aile dostumuz var bülent abi MotoGP yarışlarına katılıyodu bi aralar.Onu örnek alıyorum kendime ama nerdeeeale: :queen:
Ehliyetsiz kullanmamanı öneririm.
Zaten o ehliyeti almak kullanmakla ilgili değil. Biliyorsundur çok basit bir sınav sonucu alınıyor. Ehliyetsiz bir kazaya karışman durumunda çok sorun yaşarsın.
Not: Ehliyetsiz kullanmadım mı? Kullandım. Ama şimdi anlıyorum ne kadar büyük bir hata yaptığımı. Motor kullanmayı bilmek değil sadece... Önemli olan birşey daha var. Türkiye trafiğinde olacakları önceden kestirebilme kabiliyetini kazanmak. İnan başına gelecekler karşısında çok şaşıracaksın ama yamanla alışıyor insan.
:cat:
:cat:
Yok abi zaten bizim trafiğe çıkmak gibi bi düşüncemiz.Biz arkadaşlarla toplamaya başladık mobilet falan.Öyle hafta sonları olunca sahilde geziyoruz.Çok trafik olursada arka yola cıkıyoruz pek trafik olmayan.Öyle ciddi bir trafik olmuyo ama sağol abi tavsiyen için:cat:
Rica ederim.:cat: Kaza, bela haberi duymayı sevmiyoruz da ondan dedim. Dikkat et kendine.
Merhabalar,
İhsaniyedeki Barış kafe nin tam adres yada tarifini verebilirmisiniz? Önümüzdeki haftalarda oğlumla uğrayıp tanışmak isterim.![]()
gaza getırme benıııı bı dusunıım bakem