[Bursa - MT]

Selam abiler.
Ben gemliktenim kendime bi peugeot arıyorum şöyle keyifli bişey.
Adım ceyhun bu arada 16 yaşındayım.
Bu işlere yeni başlıyorum zaten belli olucaktır tabirlerim falan saçma gelebilir bazılarınıza :cherry:
Bu işte bana yardımcı olabilicek peugeot mopedlerden anlayan abilerim varsa çok sevinirim.
Keyifli günler :)

Selam abiler.
Bu işlere yeni başlıyorum zaten belli olucaktır tabirlerim falan saçma gelebilir bazılarınıza :cherry:
Bu işte bana yardımcı olabilicek peugeot mopedlerden anlayan abilerim varsa çok sevinirim.

Bu sayfadan hoşgeldin diyim bari :cherry:
Mobilet yerine scooter almayı düşün bence bizi seversen scooterle daha rahat edersin :queen:(hızlı gitmiyoruz haa) :p
bu seçme süresinde buluşmalara katıl yüz yüze tanıyalım seni ne istediğine hep beraber karar verelim :cat:

Selamın Aleyküm ahalii. :)

ve Aleyküm Selam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:00 ----------

motorum sonunda cıktı aranızdayım artık :)

Hayırlı olsun Fatih. Bi daha benimle kapışmaya çalışmazsın sanırım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------

[/COLOR]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

kucuk tımsahım:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

Allah nazardan korusun. Timsah yürüyüşü yaparken de çekseydin süper olurdu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 ----------

1 Haziran'da Antalya yolcusu kalmasıııın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://img683.imageshack.us/img683/6974/tmsah13.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 ----------

http://yfrog.com/iztmsah13j ulen bı resm atcez burnumdan geldı oraya tıklıyom buraya tıklıyom en sonunda tıklıcam haaaa:mrgreen: degısmısmı ne bu ımage

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------

Bu sayfadan hoşgeldin diyim bari :cherry:
Mobilet yerine scooter almayı düşün bence bizi seversen scooterle daha rahat edersin :queen:(hızlı gitmiyoruz haa) :p
bu seçme süresinde buluşmalara katıl yüz yüze tanıyalım seni ne istediğine hep beraber karar verelim :cat:

Abi dediğim gibi daha çömüm bu konularda :p :cherry:
Siz gemliğe yada kumlaya falan gelirseniz haberim olsun mutlak.Çok rahat buluşuruz saat farketmiyor :cherry:
Da şu scooter dediğiniz activa tarzı bişeyse onlar cok klasik kalıyor sankim?
Hem sizin altınızda koca motorlar nasıl yetişicem ben sizin hızınıza :p :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------

http://img683.imageshack.us/img683/6974/tmsah13.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 ----------

http://yfrog.com/iztmsah13j ulen bı resm atcez burnumdan geldı oraya tıklıyom buraya tıklıyom en sonunda tıklıcam haaaa:mrgreen: degısmısmı ne bu ımage

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:55 ----------

Abi senin tosunun maşallahı varmış :)
Yavru timsah olmus simdiden :)
İnadına TeXaS :) :queen:

Selam

Arkadaşlar bursa forumlarının çoğunu okudum tahmini 1.30 dk sürdü sizlerde olmaktan mutlu olacagım bende 150 zat kullanıcısıyım motorumu kışın aldım sakladım şimdi bakımlarını yaptım temizledim geçen ayda eğlietimi aldım artık binebilirim bu hafta sonu zaten eşimle bayabi gezdikmerkezde kutlamalara katıldık çok eğlenceli idi..

Allah kimseye kaza bela vermesin.

Arkadaşlar bursa forumlarının çoğunu okudum tahmini 1.30 dk sürdü sizlerde olmaktan mutlu olacagım bende 150 zat kullanıcısıyım motorumu kışın aldım sakladım şimdi bakımlarını yaptım temizledim geçen ayda eğlietimi aldım artık binebilirim bu hafta sonu zaten eşimle bayabi gezdikmerkezde kutlamalara katıldık çok eğlenceli idi..

amin cümlemize

Hoşgeldin.Hayırlı Olsun.Amin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bursa grubunda buluşmalara ve gezilere bayan artçı ile katılan varmı ? arkadaşınız , eşiniz , ablanız vs..

Selam abiler.
Bu işlere yeni başlıyorum zaten belli olucaktır tabirlerim falan saçma gelebilir bazılarınıza

selam arkadaşlar. bayağıdır girmedim foruma ne oldu ne gitti kim kaldı kim geldi haberim yok. muhtemelen siz de beni unutmuşsunuzdur.

şimdi gecenin bu saatinde sizlerle paylaşmak istediğim bir durum olduğu için yazıyorum. sonunda istediğim oldu, gönlüme göre birşey buldum. (evdekilere çoktur aradığım şeyi buldum, tam bir esmer güzeli deyince; babamın oğlum kız buldu yaşasın düğünü yapıcaz sonunda diyerek coşması gibi bir durum olmasın diyerek bu konunun bir hatun değil bir motosikletle ilgili olduğunu açıklayan bu uzun parantezi burada bitireyim bari)

evet arkadaşlar birkaç ay önceki son mesajlarımdan birinde belirttiğim üzere motor almadan ne muhabbete ne de buluşmalara katılmamın gereksiz olduğunu yazmıştım. ama uzun aramalarım sonuç verdi, nisan ayının ikinci haftasında buluşmalara katılabilirim diye umuyorum. şimdi motor için anlaştık, nakil işleri halledilince istanbul'a gidip işi bitireceğim inşallah. arada korumaları da hallederim ihtimalle... neredeyse umutsuz vaka haline dönen durumdan son anda kurtardım, çok yakında aranıza bir motorcu daha geliyor.

bu arada şimdiden teknik konularda yardımlarınıza açığım. görüşürüz.

Selam abiler.
Bu işlere yeni başlıyorum zaten belli olucaktır tabirlerim falan saçma gelebilir bazılarınıza

hoş geldin bende mudanyadanım

moped yerine scooter daha iyi olur derim ben , hem mopedlerin çoğunda ses çok rahatsız edici oluyor .
150 cc bi scooter rahat 90-100 km yapıyor hem gezilerde falan daha rahat edersin

selam arkadaşlar. bayağıdır girmedim foruma ne oldu ne gitti kim kaldı kim geldi haberim yok. muhtemelen siz de beni unutmuşsunuzdur.

şimdi gecenin bu saatinde sizlerle paylaşmak istediğim bir durum olduğu için yazıyorum. sonunda istediğim oldu, gönlüme göre birşey buldum. (evdekilere çoktur aradığım şeyi buldum, tam bir esmer güzeli deyince; babamın oğlum kız buldu yaşasın düğünü yapıcaz sonunda diyerek coşması gibi bir durum olmasın diyerek bu konunun bir hatun değil bir motosikletle ilgili olduğunu açıklayan bu uzun parantezi burada bitireyim bari)

evet arkadaşlar birkaç ay önceki son mesajlarımdan birinde belirttiğim üzere motor almadan ne muhabbete ne de buluşmalara katılmamın gereksiz olduğunu yazmıştım. ama uzun aramalarım sonuç verdi, nisan ayının ikinci haftasında buluşmalara katılabilirim diye umuyorum. şimdi motor için anlaştık, nakil işleri halledilince istanbul'a gidip işi bitireceğim inşallah. arada korumaları da hallederim ihtimalle... neredeyse umutsuz vaka haline dönen durumdan son anda kurtardım, çok yakında aranıza bir motorcu daha geliyor.

bu arada şimdiden teknik konularda yardımlarınıza açığım. görüşürüz.

Hayırlı olsun kazasız,belasız hepberaber nice gezilere inşallah.
Tekrardan hoşgeldiniz. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar