[Bursa - MT]

alper kardeşim sende bana benzemeye başladın sanırım :cat: ben böyle durumlarda motordan inmeye gerek duymadan ayna kapı ne varsa götürüyom biber gazı olayını bende düşündüm ama akan trafikte sorun yapabilir iyi yanı ertesi gün cırcır yapıyomus denedik gördük :queen:
eldivenler işe yarıyor ancak adamı ındırmeye çalışma gecerken vurup aynaya geç tartışmaya değmez anında yaz cezayı :cat:

herkese merhabalar
alper abi ara sıra bende onun aynısını yapmak istiyorum gel gelelim olmuyor işte bazen ama sana denk gelmiş çokta iyi olmuş

çılgın çoçuk ünvanını sanada mı versek ya : )

alper yapma böyle şeyler tehlikeli hareketler bunlar dicem ama fark etmicek dinlemicen çünkü.
üzerinde mont kask dizlik eldiven varsa hiç çekinme den laf çatışmasına girmeden devam edebilirsin hakedene haklı olduğunu vicdanında %100 hissettiğin an sorgusuz sualsiz geçir kaskı herifin suratına (dikkat et bazen bayan çıkabiliyo filmli cam falan )

Yok abi bayan sürücüler kötü kullanıyor vs diyoruz ama ben hiç bayanların bile bile pislik yaptığını görmedim. En azından yapabildikleri kadar kuralında kullanmaya çalışıyorlar.
:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

alper kardeşim sende bana benzemeye başladın sanırım :cat: ben böyle durumlarda motordan inmeye gerek duymadan ayna kapı ne varsa götürüyom biber gazı olayını bende düşündüm ama akan trafikte sorun yapabilir iyi yanı ertesi gün cırcır yapıyomus denedik gördük :queen:
eldivenler işe yarıyor ancak adamı ındırmeye çalışma gecerken vurup aynaya geç tartışmaya değmez anında yaz cezayı :cat:

O akşam kısa kollu gömlek ile motora bindin diye olmasın o sakın. Ne alakası var cırcırla biber gazının.
:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

herkese merhabalar
alper abi ara sıra bende onun aynısını yapmak istiyorum gel gelelim olmuyor işte bazen ama sana denk gelmiş çokta iyi olmuş

çılgın çoçuk ünvanını sanada mı versek ya : )

Yok yok istemem ben ünvan falan :queen:

kısa kollu istisnaydı hacım sizin benı zıyarete geldiğiniz akşam biber gazıyla bayagı boğuşmustuk ertesi gün biber gazını yiyen cırcır olmus :queen:

Geçmiş olsun Alper. İyi yapmışsın ve ucuz kurtulmuşsun.Bazıları gerçekten hak ediyor kaskın tadını.Bile bile sıkıştıran birisiyle asla tek kelime konuşmayacaksın.Daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda.

Bir yol hikayesi de benden.

Dün kırmızı ışıkta durdum,5-6 tane küçük çocuk karşıya geçmeye çalışırlarken karşı yönden gelen minibüs lambaları ve çocukları hiç sallamadan korna çalarak ve el hareketiyle çocuklara "çekilin lan yoldan" yaparak ( bu arada yaşları 8-9 olan çocuklar nereye gideceklerini sapıttılar, Allah'tan yola yeni çıkıyorlardı da kaldırıma doğru kaçabildiler) geçmeye devam etti. Ben de kornaya asılsarak "Lambalara bak lan hıyarağası" diye bağırmaktaydım.Aynı el hareketini bana da yaptı. Sonra bu aynı hıyarağası 5 metre ileride yolcu indirmek için durdu. Plakasını aldım,polis amcaları aradım.Olayın nasıl yaşandığını ve yerini,plakasını ve gittiği güzargahı bildirdim. Olayın oluş şeklini anlatırken hemen plakayı ve gittiği yönü sordu zaten.Ben anlatmaya devam ederken telsizden aracı bağlayın uyarısını çekiyordu. Mutlu, huzurlu ve belki olası bir çocuk katilini linç etmişten daha rahatlamış bir şekilde akşam yemeği yemek için sofraya oturdum.

Polis Teşkilatına Allah Zeval Vermesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------

Cumartesileri vitaminde mi toplanıyoruz artık havalar ufaktan düzeliyor.

Yarın ben yokum. Haftaya da kısmet olursa Çanakkale yolcusuyum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bursanın macı vardı kımgezer motorla:mrgreen: ınlettık ortalıgı valla

Selam arkadaşlar. Bu Pazar'ı eşime ayırdım ben. Sabah Geçit'te kahvaltımızı yaptık, çayımızı içerken Soner Şimşek gibi geçti gitti önümüzden aradım ama açmadı normal olarak.( motorun sesinden kendi düşüncelerini duyamazken telefonun sesini nasıl duyabilir ki! :D ) Pazar turunu bitirip iş yerine döndükten sonra aradı sağolsun.

Biz de kalkıp Güzelyalı turu yaptık, çay bahçesinde oturduk, sahil boyunca yürüdük, sonra atıma binip Kurşunlu yolundan Gemlik'e vardık. ( tabii ki Bizim Ora'ya uğradık.) Haldun abime misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. BMW nin ateşleme bobinini yerleştirip elektrik ürettik. Sanki elektriği biz keşfetmişiz gibi çocuklar gibi şen olduk. "Çakıyo lan wallaha çakıyo!"

Birlikte Kumla'ya çay içmeye gittiğimizde garip kardeşimiz Kelebek Sertaç ile karşılaştık.( motorunu satıp araba aldığına pişman şekilde yol kenarına dikilmiş geçen bütün motorları seyrediyordu :D )

Çaylarımızı içip evli evine, köylü köyüne dağıldıııık.

Foto mu? ne fotosu canım böyle güzel havayı,yolu ve muhabbeti fotoğraf çekmek için bölemedim ksura bakmayın. Sağlıcakla Kalın

slm , Bursa da motosiklet galerileri varmı bildiğiniz , adres tel vs.
sport touring , naked tarzı bi motor arıyorum.

teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[/COLOR]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

kucuk tımsahım:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

Son düzenleme:
[/COLOR]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------

Küçük ve tombul timsah :mrgreen:
allah bağışlasın soner abi çok tatlı bebiş :rendeer:

[/COLOR]

Amaniiin abi bi ara getir de sevelim:cat:

Bu arada vize haftam olduğundan dolayı ortalıklarda pek görünmüyorum.:queen:

Herkese iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar