[Bursa - MT]

ben bugun heykel' e gidiyorum arkadaşlarla görüşmeye, biraz erken geleyim de bi çayını içeyim bari :)

bugunkü gelememem için kusura bakma, çayı yine içemedim. çünkü okuldan 5'e doğru çıktım ve arkadaşların yanına gecikmeyle gittim:)

buarada artık mezun oldum :cherry:

:) Özcan,iyi yapmışsınız plansız programsız ani yapılan gezi ve çılgınlıkların tadına asla doyum olmaz.Eğer Pazar gezimiz olmasaydı c tesi sizinle daha fazla vakit geçirmek isterdik ama iyi oldu hem sizinle görüştük hemde BLue ile modifiye işimizi hallettik...:cat:

Evet bursa mt günaydın :)- ben anca kalkabildim. Uzun zamandır yokum aranızda işten dolayı gezilerede gelemiyorum ve çok üzülüyorum :(- tam havalarda süper ama artık zamanım olacak gidi duruyor en azından cumartesi pazar tatil olabilirmiş bundan sonra kesin değil ama söylenti varsa gerçektir bizim iş yerinde . Neyse arkadaşlar okadar gezmişşiniz ama hani fotolar içi kapalı kutu gibi olmuş bizimlede sadece yazı olarak degil resimleride paylasın bizde iyice özenelim . bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Hepinize selam bursa uzun bi aradan sora bursa'da bikaç gün geçiriyorum...İnternet kullanmadığımdan dolayı yazamıyordum istanbulda...

2ngdaax.jpg

zy7l7k.jpg

339hdgh.jpg

2rmbpsg.jpg

2igluft.jpg

2hwl64x.jpg

:) Özcan,iyi yapmışsınız plansız programsız ani yapılan gezi ve çılgınlıkların tadına asla doyum olmaz.Eğer Pazar gezimiz olmasaydı c tesi sizinle daha fazla vakit geçirmek isterdik ama iyi oldu hem sizinle görüştük hemde BLue ile modifiye işimizi hallettik...:cat:

En sonunda modifi bitirebildiğinize sevindim. Umarım uğraştığınıza değmiştir.

En sonunda modifi bitirebildiğinize sevindim. Umarım uğraştığınıza değmiştir.
:)Bu gün yine uğraştık ama henüz bitmedi.2 aşaması kaldı,kesim ve boya,istanbul gezisine yetiştirmeyi planlıyoruz kısmet.:bounce:

Hamdolsun, çok güzel geçti. :cat:

arkadaşlar, cmt günü dönerken egzozum kopmasaydı, pazar günü sizlerle beraber mangal keyfinede katılacaktık ama nasip değilmiş. tekrar afiyet olsun :bounce:
bu hafta sonu da mangal keyfi yapar mıyız?

:)Bu hafta sonu mangal keyfini Uludağ Kirazlı'da(Özcan'ın dikkatine)yada doğancı barajı dağ yolundamı(Pınar'ın dikkatine) yapsak diyorum serin serin.:silent:

Son düzenleme:
herkese merhaba.ben erol bursa mustafakemalpaşalıyım.honda 600 f kullanıcısıyım.aranızda olmayı isterim.:cat:

Merhaba.Ben de Mustafakemalpaşa'dayım.Burada 600 F i olan birisini biliyorum.Üyelere açık profil bilgilerinizden baktım.Tahmin ettiğim kişisiniz.Umarım görüşme fırsatımız olur.:cat:

Nevin abla ben kaçırmışım muhabeti. Ne modifiyesi yapiyosunuz...

:)Motomodifiye ya aslında biraz süpriz başarabilirsek aşamalarını ve herşeyini anlatacağız.Zeko bana kızmadan ben kapıyorum konuyu(kadın milleti tutamıyo kendini)...:wiinkk:

:)Bendende Günaydın ve Selam olsun Canım Bursa'ma,yeşilliğine ,güzelliğine ve altında yatan evliyalarına...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar