[Bursa - MT]

Sanırım bu pazar planlı bişey yapılamayacak.Ben geceyi dağda ailemle geçirip,Öğlene doğru Bursa'ya inicem tekrar.Fomara'da arkadaşımın sünnetine katılıp öğleden sonra boşa çıkıcam.Eğer son anda bi plan yaparsanız size katılırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 PM ----------

Arkadaşlar, birgün bursa 'da konaklamak istiyorum; Uludağ da ucuz yollu tek kişi tek gece kalabileceğim bildiğiniz yer var mı acaba; 1 gülük dağ havası solumak istiyorum:)

Bu havada bi gece için otele para vermen, hele hele bir kişi için değmez dostum.
Evde yer olsa misafir ederdim ama bayağı kalabalığız. Çadırın varsa kalın battaniyen de varsa ayrıca gece dolaşan ayı ve domuzlar için de bi çözümün varsa rahat rahat kalabilirsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:51 PM ----------

En iyisi akşama kadar bi yerlerde konakla, gece Bursa'ya geri dönüp Kent Meydanı civarlarında bi otelde kalman.

Ah be pinar abla ne güzel anlatıyosun. Allah yaşar abi gibi ben gibi imkani olmayanlarada nasip etsin :-(
AMİNNNNNNNN:salut:
iyi ya şuan 11 motor fena deil :cat:
Benim motor yok malesef bakıcaz artık yer çıkarsa,hayırseverin biri derse gel arkadaş bende boşyer var derse gelmeyi bende isterim :salut:bu kadar acıtasyon yaptık işallah biri çıkar vay bea ne hallere düştük :salut:

AMİNNNNNNNN:salut:

Benim motor yok malesef bakıcaz artık yer çıkarsa,hayırseverin biri derse gel arkadaş bende boşyer var derse gelmeyi bende isterim :salut:bu kadar acıtasyon yaptık işallah biri çıkar vay bea ne hallere düştük :salut:

Sorma abi yaa. Ne kadar dogru bi söz. Ne oldun degil ne olucam demeli.

:)Sizi ağırlamak ve görüşmek isterdim arkadaşlar fakat cuma akşamı kaza yaptım,kırmızıda geçen aracın altında kalmamak için gaza asılıp kendimi motorla birlikte attım.Lütfen Bursa'dan gelen arkadaşlar burası ilçe ve tenha diye hız yapmasınlar gerçekten arkamdaki artçım ile birlikte sarise hesabıyla ölümden döndük.Bacağım herhalde 3 güne kendisini toparlar.Tek isteğim İstanbul gezisine tamamen iyileşebilmek...:)

:)Sizi ağırlamak ve görüşmek isterdim arkadaşlar fakat cuma akşamı kaza yaptım,kırmızıda geçen aracın altında kalmamak için gaza asılıp kendimi motorla birlikte attım.Lütfen Bursa'dan gelen arkadaşlar burası ilçe ve tenha diye hız yapmasınlar gerçekten arkamdaki artçım ile birlikte sarise hesabıyla ölümden döndük.Bacağım herhalde 3 güne kendisini toparlar.Tek isteğim İstanbul gezisine tamamen iyileşebilmek...:)

geçmiş olsun allah beterinden korusun

:)[ı]sizi ağırlamak ve görüşmek isterdim arkadaşlar fakat cuma akşamı kaza yaptım,kırmızıda geçen aracın altında kalmamak için gaza asılıp kendimi motorla birlikte attım.lütfen bursa'dan gelen arkadaşlar burası ilçe ve tenha diye hız yapmasınlar gerçekten arkamdaki artçım ile birlikte sarise hesabıyla ölümden döndük.bacağım herhalde 3 güne kendisini toparlar.tek isteğim istanbul gezisine tamamen iyileşebilmek...[/ı]:)

çok geçmiş olsun hocam allah beterinden sizi ve hepimizi korusun

Geçmiş olsun abla. Allah tekrar yaşatmasin...

n_tuncak Nickli Üyeden Alıntı
Sizi ağırlamak ve görüşmek isterdim arkadaşlar fakat cuma akşamı kaza yaptım,kırmızıda geçen aracın altında kalmamak için gaza asılıp kendimi motorla birlikte attım.Lütfen Bursa'dan gelen arkadaşlar burası ilçe ve tenha diye hız yapmasınlar gerçekten arkamdaki artçım ile birlikte sarise hesabıyla ölümden döndük.Bacağım herhalde 3 güne kendisini toparlar.Tek isteğim İstanbul gezisine tamamen iyileşebilmek...

çok büyük geçmiş olsun nevin allah bidaha göstermesin işallah
fazla dolanma sağda solda geziye kadar iyileş arkadaşım istanbul sensiz olmaz ona göre:rendeer::rendeer:

hocam tekrardan gecmiş olsun hele iyilesin yeterki görüşmek dilegiyle....

hocam gecmıs olsun yenı duydum ıns en yakın zamanda ıyılesırsınız

Hocam çok geçmiş olsun :rendeer:

:)Herkese ayrı ayrı teşekkürler ediyorum.Allah korudu umarım hiç kimse bunları yaşamaz.Şimdi tüm araçlar sanki üstüme geliyor gibi bir korku var ama yinede yılmak yok aynen devam,kurallara uyduktan sonra gerisi kader...:rendeer:

szr

İlginiz için sağolun arkadaşlar; evet bir gün geceledim uludağ'da, gecede uyuyamadım:) sanırım temiz hava çarptı; öğlene doğruda zirveye çıkayım dedim ama zirveye yaklaştıkça yolun bi kısmının karla kaplandığını gördüm ve motoru bırakıp biraz yürüdüm ve yaklaşık 2350 metre rakıma kadar çıktım ama daha fazla çıkamadım, hem önümü derin bi kanyon kesti hem de biraz tırstım:D ama güzel bi tecrübe oldu...

İlginiz için sağolun arkadaşlar; evet bir gün geceledim uludağ'da, gecede uyuyamadım:) sanırım temiz hava çarptı; öğlene doğruda zirveye çıkayım dedim ama zirveye yaklaştıkça yolun bi kısmının karla kaplandığını gördüm ve motoru bırakıp biraz yürüdüm ve yaklaşık 2350 metre rakıma kadar çıktım ama daha fazla çıkamadım, hem önümü derin bi kanyon kesti hem de biraz tırstım:D ama güzel bi tecrübe oldu...

Ben benim eski mondıalle yilbaşında düşe kalka zirveye çıkmıştım. Çokta eglenceli olmuştu. Delilik iste bizimkisi :-D

:)Herkese ayrı ayrı teşekkürler ediyorum.Allah korudu umarım hiç kimse bunları yaşamaz.Şimdi tüm araçlar sanki üstüme geliyor gibi bir korku var ama yinede yılmak yok aynen devam,kurallara uyduktan sonra gerisi kader...:rendeer:

geçmiş olsun hocam :rendeer:

aynen devam, "ecel birdir değişmez", bizler tedbirimizi alıp kurallara uydukmuydu tamamdır:cat:

Geçmiş olsun Nevin hoca. Çok üzüldüm. Umarım kırmızıda geçen aracın plakasını alan birileri olmuştur.Bilen varsa foruma da yazsın.::angry2::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------

Gece uyuyamaman normal. Temiz hava ve sessizlik insana garip geliyor artık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 PM ----------

Nevin hocam biraz da kızgınlığımı dile getirmek istiyorum müsadenle.
Cuma günü talihsiz bi durum yaşıyorsun ve ancak Pazar akşamı yazabiliyorsun buraya.Bu biiiir.
Hadi forumu bırak yol arkadaşı de.Zeko'nun, Melih'in ve Pınar'ın da yeni haberi oluyo.Bu da ikiiiii.
Benim gibi kendin kayar düşersin söylemeye utanırsın ama yine de o yolda kayılabileceğini arkadaşlara bildirmek için anlatırsın. Fakat sana resmen kırmızıda geçen bi trafik öküzü uğramış.Onun plakasını, markasını felan forumu bırak telefonda söylemen gerekirdi.Bu da üüüüüç.
Sedat-ss kardeşim iyi bilir o kazma otobüs şöförünün halini...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar