26 NİSAN OYLAT GEZİSİ
Tarih: 26 Nisan 2009 09:00
Yer: KESTEL PLAZA OTOPARKI
İletişim: BY-Graphiç SERDAR : 0.532. 527 73 06
[email protected] PINAR :0536 519 70 46
Açıklama: Ücret : 25 TL. (Sabah Kalvaltısı + Öğlen Yemeği + Oylat Otoparkı)
Oylat Mağarasının Giriş Ücreti : 10 TL. dir. (Arzu eden arkadaşlar girebilir)
2-3 Yerde çay molamız olacaktır. Çaylar Şirkettendir

)
Buluşma yeri: Sabah saat : 09.00' da Kestel Plaza otoparkından hareketimiz başlıcaktır.
GÜZERGAH : Eski bursa yolundan Kazancı mevkiine gidilip orada kahvaltı yapılacak. Daha sonra oradan hareket edilip Oylat Mağarasında durulacak. Yollarımız çok virajlıdır. O yüzden çok dikkat etmek gerekicek. Yani virajlarda araba sollama falan yapmayınız ) İsteyen arkadaşlarımız mağarada gezebilecek sonrada hareket ederek Oylat Bozburunda çay molamızı vereceğiz. Oylat merkez ve şelaler mevkiine orman içinden yürüyüş yapıp Oylat merkeze geri döneceğiz. Arzu eden arkadaşlarımız hamama girebilir sonrada Beylerbeyi İnegöl Köftecisinde yemeğimizi yiyeceğiz.En son olarakta geri dönüşümüz olacaktır. Dönerken dileyen arkadaşlarımız Göz Suyundan yararlanabilir. Zamanımız kalırsa İnegöl’ de şehir turu ve konaklama yerimizde olacaktır.
Menü : SABAH KAHVALTISI
3 Çeşit Peynir
2 Çeşit Zeytin
Söğüş
Reçel
Bal
Kaymak
Çıbrıka
Zeytinyağı
Ceviz
Salça
Salam
Kaynamış Yumurta
Patates Kızartması
Kızarmış Ekmek
Çay veya Süt
ÖĞLEN YEMEĞİ
1 Porsiyon Köfte
Salata veya Piyaz
Kola yada ayran
Tatlı
GÜZERGAHIMIZ ÜZERİNDEKİ BAZI YERLERDEN GÖRÜNTÜLER
Arkadaşlar bu geziyi biz serdar beyle pet arkadaşta düzenledik ordaki gurupta ben merak ettim motor kullanan varmı diye varmış :cherry: yaklaşık 7-8 motorlu arkadaşta ordan gelecek yani gene işallah kalabalık bi sürüş keyfi yaşıcaz katılmay isteyen arkadaşlar bana yada serdara mesaj atabilir