eğer bir albüm çıkartırsak kapağı bu olsun... kim çektiyse eline sağlık.

arkadaşlar benim tiger e yan çanta motor koruma demiri felan almayı düşünüyorum.fazla masrafa girmeden nasıl halledebilirim?
rica ederiz kaybolup biraz fazla gezdirsekte bizim içinde harika bi gündügebze grubuna bizi fuar alalnına götürdükleri ,cem abiye istanbul u gezdirdiği için teşekkürler ediyorum hayatımda ilk defa böyle bi hava da (3,5 senelik motorcuyum)motorla yola çıktım (bidahada olmaz gibime geliyo) sabah yağmuruna yakalanmam dışında eğlenceliydi.zor ve kötü olan kendi açımdan havanın kararmasıyla feribottan indikten sonra topçulardan eve kadar 90km de bildiğim bütün duaları okudum tekrar tekrar . ama sağ salim kazazız belasız geldim. bende de biraz resim var onları ara ara yüklerim bide baya bi yorulmuşum
Bugün 20:09 PM
yokmuş.. :rendeer:
rica ederiz kaybolup biraz fazla gezdirsekte bizim içinde harika bi gündü
hava kararınca gerçekten zor olmuştur yağmurda bi taraftan iyi gene kazasız belasız herkes bi şekilde döndü yolda hepiniz harika görünüyordunuz :cat:iyi bastınız valla hepiniz motorların hakkını verdiniz:cat:
rica ederiz kaybolup biraz fazla gezdirsekte bizim içinde harika bi gündü
hava kararınca gerçekten zor olmuştur yağmurda bi taraftan iyi gene kazasız belasız herkes bi şekilde döndü yolda hepiniz harika görünüyordunuz :cat:iyi bastınız valla hepiniz motorların hakkını verdiniz:cat:
[/X]
buda benim fuar resmim arkadaşlar :cherry::salut![]()
haha ekleyemedim resmi :mrgreen:
slm arkadaslar benım adım sedat bu sıteye yenı uye oldum zekerıyanın arkadasıyım
Kanka hos geldin artık sanada bir iki teker yaparızslm arkadaslar benım adım sedat bu sıteye yenı uye oldum zekerıyanın arkadasıyım
Zekeriya kardeşim yine döktürmüşsün marifetlerini,Bu yapılan bizim yelek sırt desenlerimiz olacaktır Yeşil Bursamızın rengi ve en sevdiğimiz motosiklet amblemi...
Biz bu gün 6 kişi Göynüklü Tepesinde piknik olayına girdik harika vakit geçirdik Gemliketn Orhan ,Beşevlerden Pınar,Mudanya dan Zekeriya ve Nevin Hoca,Mudanyaali ve öğretmen arkadaşım güzeller güzeli Birsen vardı..Pınarcım resimleri bekliyoruz...![]()

hakkaten öyle Rifat, güzel kapak olur