Evet bugün son gün artık kimi bekleyeceğiz kimi beklemiyeceğiz belli olsun...
Dün sabah 8,30 gibi kaza yaptımYabancı değilmiş hatta birlikte çalıştığımız firmalardan biriymiş aracın sahibi
Beni görünce dayanamamış bi kucaklaşalım demiş, sol şeritten bir anda sağ şeride geçti ve beni aracın sağı ile kaldırımdaki tel örgüler arasında bi güzel tost yaptı. Şuan benzin depom hasarlı, ayaklıklarım kırıldı, elciklerimde kırıklar var, egzoslarımda ezikler var vs.
Akşam uzun uğraşlar sonucunda yürür vaziyete getirdik, kendimi yürür vaziyette tutabilecekmiyim o biraz şüpheli, bu durumdan ötürü cansu - çaka tek motor yapıyoruz benim motorla katılacağız.
![]()
ben geliyorum benden kelebeği varmı aramızda:queen:
sahi siz yoktunuz fuarda? gitmediniz mi?

yolculuk esnasında bazı arkadaşlarımıza uyarılar yaptık umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.
Selam Arkadaşlar ; Fuara gelen arkadaşlarıma tek tek teşekkürler bizlere güvendiniz ve bizimle beraber sürdünüz, bir hatamız olduysa kusurumuza bakmayın, yolculuk esnasında bazı arkadaşlarımıza uyarılar yaptık umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.
doğru diyorsun herkes kendini kaybetti valla içerde bidaha istanbula gittiğimde ilk uğricağım yerlerden biri saol valla sayende çok güzel bi pantalona sahip oldum cemi delirtsemde:cherry:kızıyosun ama baştan oraya gitmeyi teklif etseydim tahminim kimse kabul etmezdi. gitsek bile alış veriş etmezdik çünkü fuarda daha ucuz ve güzel ürünler olur diye düşünürdük. bu düşünceyle ben bile motomaxsın fiyatlarını bildiğim halde fuardan önce oraya gidip alış veriş yapmak istemedim.
Siz alış veriş ederken yanınızda olsaydım söylerdim ama maalesef dağılmıştık.
Hoşgeldiniz arkadaşlar yazıları okudum ve gerçekten eylenmişşiniz fuar pek keyifli olmamış belli ama önemli olan birlik olup gidilmesi ve güzel zaman geçirmeniz maksat yol yapmak degilmi - Bidaki toplu gezinizde yine bir aksilik çıkmassa bende gelmek isterim . istanbulda köprüden geçerken motorla gerçekten insan kendini bir değisik hissediyor bende yaşadım o duyguyu ve çok hoştu motorla köprüden geçmek herşeye bedel . defalarca arabayla geçtik ama motor gibi zevkli olmadı -
.........................selamlar kendi motoru ile çalışacak bir arkadaşa ihtiyacımız var ilgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşsın lütfen