[Bursa - MT]

Arkadaşlar Mudanya'dan 07:30 da kalkan Yenikapı Feribotuna binerseniz 40 TL karşılığında Saat 09:00 da Yenikapı ya varıyorsunuz.Yağmur,çamur,trafik ve saat 05:00 te kalkma derdine katlanmadan.Dönüşte hava durumuna bağlı olarak karayolundan gelebilirsiniz.

Ve fuar hazırlığı :)

Bütün gece süren yorucu ve bir o kadar eğlenceli çalışmamızın ardından yeni koltuğumuz kullanıma hazır hale geldi. Bu işlem sırasında yanımdan hiç eksik olmayan Cansu’ ya sonsuz teşekkürler…

İlk önce kartondan kalıbını hazırladık…

Daha sonra uygun sac’tan kesimi yaparak işlemeye başladık…

Gece boyu bana söven :):) , bir o kadar da beni seven kadim dostum Murat’ a çok teşekkür ediyorum…

Ve koltuk sacımızın son hali…

Ertesi sabah dayanamayıp erkenden koltukçuma götürdüm sacı :) , hemen kaplamaya verdim.

İşte karşınızda, vallahi ben çok beğendim, umarım sizlerde beğenmişsinizdir :):):)

Olum adamın totosu ağırır lem...

merhaba arkadaşlar Bursa Mt yi yeni gördüm artık bende burdayım :) herkese selamlar....

Üyeliğinin 355. gününde ve 171. mesajında Bursa mt yi fark eden cbr125ç, orhangazi li kardeşime HOŞ geldin diyorum:pGerçekten sonunda buraya yazdığını görmek güzel, Ahmet ti sanırım ismin:)

barannet
fuar dönüşü hemen buluşalım bi mudanya yapalım... bu arada fuar resimleri

Bİz bu gün mudanya yaptık Blue dolunay nevin ben:queen:eek:rtamı harikaymış buranın üst katı kapattık bizi görenler zaten kaçtı çok rahattık:queen:

9liusl.jpg

24l0yhd.jpg

11ucbk7.jpg

vpgbp5.jpg

İsmi lazım değil bi arkadaş iki motorada göz koyunca böle oldu:cherry:

291e0pf.jpg

Denizide resmin içine alalım dedik bizim sıpalar dönmeyince bizde çareler tükenirmi:cat:

25s1pw0.jpg

deniz çok güzeldi ya yaz gelsin artık

pınar abla bugun icin sana ve nevin hocaya cok tesekkur ederim guzel ve hos zaman gecirdik birdakine bol bol gezeriz ihşallah bende benim takayı cıkarırsam guzel olur
tekrardan cok cokkkkkkkk tesekkur ederim:rendeer:

Fotolar için,motorcu ve bayan olduğu için,neşeli ve uyumlu bir arkadaş olduğun için,en az benim kadar çılgın olduğu için Pınara teşekkürler.Arayan arkadaşlarına rağmen içindeki motosiklet sevdasından dolayı bizi tercih ettiği için,üzülmiyim diye tavlada zırt pırt bana yenildiği için(he he),bendeki motosikleti modifiye yapıp Pınarınkinden daha gösterişli bir hale getireceği için(çatla Pınarım hıh)kardeşim Zekeriya yada acayip teşekkürler:rendeer::):)

Biz Mudanya'dan saat 05:30 gibi gaz açıp söylenen saatte o benzinlikte oluruz kısmetse:):)Şu an 9 motor+1 dört teker toplam 15 kişi görünüyor listelerde...

Şu anki katılım( 7 Gemlik)
1 - Çaka
2 - Cansu
3 - Süha
4 - Refiye
5 - Sertaç
6-Murat
7-Orhan
(7 Bursa)
8-feromen
9-Pınar
10-Cem
11-Salvano
12--Mert yerine Yanki Mert Rıfatın grubuna dahil oldu.
13-A. Banus
14-Blue Dolunay
15-n_tuncak

Çanakkale bir ölüm kalım savaşıydı.
Çanakkale bir savaşa karşı,ETTEN ve KEMİKTEN bir savunmaydı.
Ülkenin her köşesinden,dağ başlarından,
Köylerden kopup gelen ÇOCUK YAŞTA GENÇLERİN
Ana kuzularının birer ASLANA dönüştüğü
Yerdi ÇANAKKALE.......

18 MArt Çanakkale'de vatanımızı canları ve kanları ile savunup bu uğurda direk ölüme gidebilecek kadar cesur olan şehitlerimizi saygıyla anıyor ve onların şefaatine nail olabilmeyi Yüce Allah tan diliyoruz...

Son düzenleme:
blue_dolunay
pınar abla bugun icin sana ve nevin hocaya cok tesekkur ederim guzel ve hos zaman gecirdik birdakine bol bol gezeriz ihşallah bende benim takayı cıkarırsam guzel olur
tekrardan cok cokkkkkkkk tesekkur ederim

Zekeriya seninle şahsen tanıştığıma çok memnun oldum harika bi gündü çok keyif aldım ne kadar tavlada çok ballı olsanda elbet bunun rövanşını yaparız en yakın zamanda o nasıl bi zar tutuştur öle her attığı çifmi gelir kardeşim yaa modifiye çizimlerin süper ama nevininki çok güzel olursa karışmam benimkinede bişeyler düşünmen gereke bilir :cherry:kıskanırım abi olmaz öle

Fotolar için,motorcu ve bayan olduğu için,neşeli ve uyumlu bir arkadaş olduğun için,en az benim kadar çılgın olduğu için Pınara teşekkürler.Arayan arkadaşlarına rağmen içindeki motosiklet sevdasından dolayı bizi tercih ettiği için,üzülmiyim diye tavlada zırt pırt bana yenildiği için(he he),bendeki motosikleti modifiye yapıp Pınarınkinden daha gösterişli bir hale getireceği için(çatla Pınarım hıh)kardeşim Zekeriya yada acayip teşekkürler

Biz Mudanya'dan saat 05:30 gibi gaz açıp söylenen saatte o benzinlikte oluruz kısmetseŞu an 9 motor+1 dört teker toplam 15 kişi görünüyor listelerde...

Şu anki katılım( 7 Gemlik)
1 - Çaka
2 - Cansu
3 - Süha
4 - Refiye
5 - Sertaç
6-Murat
7-Orhan
(7 Bursa)
8-feromen
9-Pınar
10-Cem
11-Salvano
12--Mert yerine Yanki Mert Rıfatın grubuna dahil oldu.
13-A. Banus
14-Blue Dolunay
15-n_tuncak

bende sana çok teşekkür ederim nevincim boş gününü ayırıp güzel bi gün geçirdim sayende çok neşeli bir kişiliğin var sana adapte olmak hiç zor olmuyor insan ister istemez neşeli oluyor :rendeer: ne kadar zekeriyanın senin motora yapılcaklarını görüp fitil olsamda :cherry: valla şaka bir yana gerçekten süper bişey olcak işallah arkadaşım

bu arada o dört teker eş durumundan ben oluyorum malesef:pale:şu eşlere bi çözüm bulmak lazım :cherry: onuda motorcu yapma eylemine başlicam ağğğ canıma tak etti olmuyo böle:cherry:

Arkadaşlar son durum bu şekilde sanırım. Kimseye aldanmayın binin motora gelin. Lakin hava yağmurlu bilginiz olsun pazara açılır mı bişey söylemek için çok erken. Fuar galasında fuardaydım. Çakanın ilgisini çekecek şeyler var söylemeden edemeyeceğim. Umarım sizin için de renkli ve güzel geçer.

22 MART 2009 istanbul motosiklet fuarı gezisi

son hareket noktası gemlik

buluşma saati: 06:45

hareket saati: 07:00' dir.

katılacak arkadaşların bilgisine.

Gemlik – Topçular Feribot İskelesi: 50km. yaklaşık 1 saat (hava ve yol şartlarına bağlı olarak değişebilir)

Topçular – Gebze feribot: 45 dk.

buradan sonra gebze ekibi devreye girecek.

şimdiden herkese hayırlı ve kazasız yolculuklar.

Cansu kardeşim anladığım kadarıyla genlikten hareket saati 07:00 tamihin 09:00 - 09:30 arasında eskihisara inmiş olacaksınız. Biz sizi bekliyor olacağız.

merhaba arkadaşlar Bursa Mt yi yeni gördüm artık bende burdayım :) herkese selamlar....

Hoşgeldin aramıza

çakaBey valla senden korkulur çok güzel olmuş . Ama dedikleri gibi arkada oturan için pek rahat olmucak gibi :)-

evet arkadaşlar istanbul gezisi için size şimdiden iyi yolculuklar ben aranızda bulunamıcam .Ama ben geçen hafta bir kaç günlügüne istanbula gittim motorla ve egerki hava yağmurluysa muklaka yağmurluk almanız gerekecek başka çareniz kalmıyor ve tabikide normal botta fayda etmiyor. Biz giderken baya yağdı ve sırılsıklam olduk taksime vardımızda kuru yerimiz kalmamıştı ama zevkliydiiiii .

Son düzenleme:
bütün arkadaşlara Hatay'dan selamlar biraz forumu okudumda fuar için otobüs,minübüs yok feribot(Güzelyalı feribotu) flan ne oluyor arkadaşlar :cyclopsan atlayın motora verin coşkuyu gitsin alala amma çok düşünüyonuz :mrgreen:

22 MART 2009 istanbul motosiklet fuarı gezisi

son hareket noktası gemlik

buluşma saati: 06:45

hareket saati: 07:00' dir.

katılacak arkadaşların bilgisine.

Gemlik – Topçular Feribot İskelesi: 50km. yaklaşık 1 saat (hava ve yol şartlarına bağlı olarak değişebilir)

Topçular – Gebze feribot: 45 dk.

buradan sonra gebze ekibi devreye girecek.

şimdiden herkese hayırlı ve kazasız yolculuklar.

Evet bugün son gün artık kimi bekleyeceğiz kimi beklemiyeceğiz belli olsun... :)

Dün sabah 8,30 gibi kaza yaptım :) Yabancı değilmiş hatta birlikte çalıştığımız firmalardan biriymiş aracın sahibi :) Beni görünce dayanamamış bi kucaklaşalım demiş, sol şeritten bir anda sağ şeride geçti ve beni aracın sağı ile kaldırımdaki tel örgüler arasında bi güzel tost yaptı. Şuan benzin depom hasarlı, ayaklıklarım kırıldı, elciklerimde kırıklar var, egzoslarımda ezikler var vs.

Akşam uzun uğraşlar sonucunda yürür vaziyete getirdik, kendimi yürür vaziyette tutabilecekmiyim o biraz şüpheli, bu durumdan ötürü cansu - çaka tek motor yapıyoruz benim motorla katılacağız.

:):):)

Caka geçmiş olsun kardeş tel örgüler depo falan kendinden yazmamışsın inşallah sende bişey yoktur veya ben öyle anladım.

Abi çok teşekkür ederim,

en nihayetinde var, yani kaza bu bi takım hasarlarım oldu, gene omzum çıktı, diz kapağım şiş, ama Allaha çok şükür kötü bir halde değilim, sadece yürüyemiyorum. Ama kesinlikle motor sürebiliyorum :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar