[Bursa - MT]

Balıkesirliyim, yakında Balıkesir ziyareti yapmayı planlıyorum.
Bursa’ya geldiğinde bekleriz. Tel.im 0535 312 60 66
Blk. de kardeşimde de motosiklet var, adı Cafer, belki tanıyorsundur..
Bu arada ne iş yapıyorsun? Bursa’ya iş için mi gelip gidiyosun?..

Selamlar..

Kanka hos geldin artık sanada bir iki teker yaparız

evet hocam yelek arkasına guzel gider bir kac tane daha yapacam hangisi hosumuza giderse onu yaparız
Şimdide bugunku mangal keyfine geldi......:cat:
bir kac fotografta benden

İste habersiz yapılan mangal böyle olur benim aklıma ilk gelen cafede oturup sohbet ederiz geldi.
Ama bir malgal dendi hop en manzaralı yerde önümüzde marmara arkamızda uludag iste size habersiz mangal keyfi.......

4 teker SEDAT ,haylaz çocuk ORHAN , NEVİN hoca , Sym PINAR abla , Güzel ögretmen BİRSEN , Birde ben varım ama kacagız yine hehehe :queen:

:bounce:Keşke bende orda olsam diyenler birdahaki sefere ihşallah....:pr::pr:

Hoop Noluyo İyiki bi fuara gelemedik artık organizasyonlarada çağrılmaz olduk :pale:

Son düzenleme:
yav mustafa abi buluşma biraz garip oldu gelelim gidelim fiLAN DERKEN ÖLE OLDU SON ANDA SUCUK MUCUK ÖLE OLDU YANİ AMA AYARLAYIN BİŞİLER BULUŞALIM TEKRAR YENİ ESKİ KAY TANIŞMASI OLSUN ,

hosbulduk kanka resımlerı yuklemıssınız hemen cok guzel olmus bırdahakı gezılere bende gelmek ısterım tabı cagıran olursa :(

öncelikle nevin hoca sedat ve zekeriye evsahipliğinde bu gün bize çok keyifli bi gezi hazırladılar çok teşekkürler kendilerine sedatçım
sende hoş geldin

tsk ederm orhan hosbulduk herzaman beklerız mudanyaya artık bundan sonra benıde alırsınız demı gezılere

Son düzenleme:
devil yada tıger marka egsoz alacam arkadaşlar Bursada bildiginiz bir satış yeri varsa bana adresini verebilirmi acaba

hosbulduk kanka resımlerı yuklemıssınız hemen cok guzel olmus bırdahakı gezılere bende gelmek ısterım tabı cagıran olursa :(

tsk ederm orhan hosbulduk herzaman beklerız mudanyaya artık bundan sonra benıde alırsınız demı gezılere

ne demek kardeşim yeterki olsun bi ayağımızda mudanya oldu zaten engin abi sen ayar çek pazqar buluşuruz neresi derseniz artık :cat:

ne demek kardeşim yeterki olsun bi ayağımızda mudanya oldu zaten engin abi sen ayar çek pazqar buluşuruz neresi derseniz artık :cat:

tamam olur ordah farketmez benım ıcın sız ne zaman gelırsenız bı alo demenız yeterlı ben hemen yanınızdayım

tamam olur ordah farketmez benım ıcın sız ne zaman gelırsenız bı alo demenız yeterlı ben hemen yanınızdayım

orhan benı bu sıtedekı abılerımle ve ablalarımla tanıstırırmısın sana zamet olmassa

Sana bundan sonra 4 Teker Sedat diyelim ,hoşgeldin kardeş aramıza bu gün iyi vakit geçirdik değilmi...:):)

Zekeriya kardeşim yine döktürmüşsün marifetlerini,Bu yapılan bizim yelek sırt desenlerimiz olacaktır Yeşil Bursamızın rengi ve en sevdiğimiz motosiklet amblemi...:)

Biz bu gün 6 kişi Göynüklü Tepesinde piknik olayına girdik harika vakit geçirdik Gemliketn Orhan ,Beşevlerden Pınar,Mudanya dan Zekeriya ve Nevin Hoca,Mudanyaali ve öğretmen arkadaşım güzeller güzeli Birsen vardı..Pınarcım resimleri bekliyoruz...:)

slm abla tsk ederım benıde aranıza aldıgınız ıcın evet cok guzel bı gun gecırdık ıns daha guzellerını yasarız hep bırlıkte

Son düzenleme:
devil yada tıger marka egsoz alacam arkadaşlar Bursada bildiginiz bir satış yeri varsa bana adresini verebilirmi acaba

gazcıların köşesinde ki yerde var adı aklıma gelmedi demirtaş hamamının karşısında tigeri onalr yapıyor fabrikasıda valla elmas bahçelermi yoksa eski gemlik yolunun ordamı tam emin değilim özgür daha iyi bilir(tbk1980)

gazcıların köşesinde ki yerde var adı aklıma gelmedi demirtaş hamamının karşısında tigeri onalr yapıyor fabrikasıda valla elmas bahçelermi yoksa eski gemlik yolunun ordamı tam emin değilim özgür daha iyi bilir(tbk1980)

saol kardeş bu dediklerinde yeterli olur o cıvarlarda bakınır bulurum herhalde

sedat hoş geldin
valla çok güzeldi mangal partimiz ne kadar arkadaşlar çok kabiliyetli olup sucukları ciğ yesekte:cherry: ve adı lazım değil biri mıncık mıncık bütün hepsine ellesede hala sağlamız:cat:
valla bendede resimler varda ben şu cep telefonundan resimleri bi türlü almayı beceremedim ya valla valeybol oynicaz diye kendimizi parçaladık ben az parçaladım arada bayacana kaytardım aynı zamanda yeni fiğürler buldum tekme tokat giriştim tam kabiliyetim yani:cherry:

bu mangal olayını tekrarlayalım ya çok güzeldi ama ateş yakabilen arkadaşları acil bekliyoruz hadi bu sefer yırttıkta bidahaya o kadar şanslı olurmuyuz bilmiyorum yani:queen::rendeer:

sedat hoş geldin
valla çok güzeldi mangal partimiz ne kadar arkadaşlar çok kabiliyetli olup sucukları ciğ yesekte:cherry: ve adı lazım değil biri mıncık mıncık bütün hepsine ellesede hala sağlamız:cat:
valla bendede resimler varda ben şu cep telefonundan resimleri bi türlü almayı beceremedim ya valla valeybol oynicaz diye kendimizi parçaladık ben az parçaladım arada bayacana kaytardım aynı zamanda yeni fiğürler buldum tekme tokat giriştim tam kabiliyetim yani:cherry:

bu mangal olayını tekrarlayalım ya çok güzeldi ama ateş yakabilen arkadaşları acil bekliyoruz hadi bu sefer yırttıkta bidahaya o kadar şanslı olurmuyuz bilmiyorum yani:queen::rendeer:

bende şikayetçiyim mangalı yakan arkadaşlardan hiç hoş olmadı çiğ yedik valla sucukları :queen::queen:evet keyifliydi hava kötü olmasına rağmaen bencede yapalım tekrar

bende şikayetçiyim mangalı yakan arkadaşlardan hiç hoş olmadı çiğ yedik valla sucukları :queen::queen:evet keyifliydi hava kötü olmasına rağmaen bencede yapalım tekrar

sedat hoş geldin

Oooo bir mangal yaktık kabak bize patladı birdahakine organize olacam....
Bu sefer yerimiz biraz uzak olacak hem gezi hemde mangal keyfi icin guzel ve hos bir yere gidecez ....
Önce şu havaların iyice duzelmesini bekleyelim pınar abla , orhan ,nevin hocam ihşallah yamura yakalanmamışsınızdır...
Nevin hocama önceden soyledeydim mayıs ayının son pazar gunu hos geldin yaz gezisi duzenlemeyi dusunuyordum....
Mangal keyfi oyunlar falan dusundum ama zamanın gelmesini bekliyordum ....
Bakalım gezimiz ne zaman olacak o size kalmış.......

Kanka merak etme bundan sonra butun gezilere senide dahil ederim .....

eski gemlik yolunda üretim yeri var. ve adresleride şöyle

Özgenç Makina Sanayi Ticaret
Eski Gemlik Yolu Ege Sk. No:4 - 271 49 80

eski motosikletime oradan almıştım egzos. aman sıkı pazarlık yap.

ne demek arkadaşım sen de saol.. gerçi pek resim çekemedik sağa sola bakmakdan.:)gözünü sevdiğim istanbul'u. :( tekrar görüşeceğiz.

tekrar gidelim kardeş, benim kaskta sorun cıktı zaten onu değitirmem gerek hem para ayarlaya bilirsem pantolon almak niyetindeyim. bu hafta içi yeni indirimli ürünler gelmiş.
birde Cansu, senin repertuarı cd ye kaydedip verecektin ya (öyle konuştuk diye hatırlıyorum..) ne zaman verirsin? veya mail atabilir misin?

arkadaşlar herkeze slm ben geri geldim ayağa kaltım uzun bi aradan sonra eee gezi nezaman :mrgreen::cherry:

hızlı sürücü geri geldi kaçın:cherry:

Son düzenleme:
arkadaşlar herkeze slm ben geri geldim ayağa kaltım uzun bi aradan sonra eee gezi nezaman :mrgreen::cherry:

hızlı sürücü geri geldi kaçın:cherry:

Vay kardeşim gelmiş...Geçmiş olmuşta hemde:)
Hoşgelmişsin kanka Allah birdaha kaza bela göstermesin inşallah... Amin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar