[Bursa - MT]

yaa arkadaşlar biz neden delmeceye gitmiyoruz yav soruyorum hep beraber gidelim haftaya pazar falan ne bilim gidelim biryerlere yaaa hava güzel . Şİİ çaka ayarlıyalımmı :)-

Barannet naber Kardeş aslında çıkartma iyi olur yaaa :cat: Bu hafta otarafa gelecem bir aksilik olmassa uğrarım yanına .

süper bir seçim derim ben uzun zamandır gitmeyi istediğim bir yerdir delmece. haftaya garanti veremem fakat 14 gün sonra pazar günü büyük bir ihtimal ile 2 motor 1 araç toplam 6 kişi katılabiliriz (tabii gezi düzenlenirse). herkeze iyi geceler diliyorum.:cat:

arkadaşlar elime 8-10tane motosiklet.net çıkartmaları geçti. eğer ilgisini çeken olursa bana ulaşsın.

çıkartmalar için çok teşekkür ederim:rendeer:

Son düzenleme:
delmece gerçekten çok güzel biyer bu mevsimdede harika olur haftaya bende müsayit dehilim ama ondan sonraki hafta yaparsanız bende gelebilirim

Son düzenleme:
Herkese selamlar,

Mudanya gezisi konusunda şunu diyeyim, o bir gezi değildi :) Mustafa' nın tarifini ben yanlış yorumlayınca, yolları karıştırınca bi baktık Mudanya' dayız. Hadi dedik bi çorba içelim, ama Zekeriya' ya enselendik :):)

Gene de çok zevkli bir olay oldu herkese tavsiye ederim, kargalar kahvaltı etmeden gidip biryerlerde çorba için :):):)

Sertaç gözüm ben organizasyon işlerinden malulen emekli oldum, ama fikir güzel Delmece çok zevkli bri yer, doğa ile iç içe, ön ayak olursan eğer katılmak için elimden geleni yaparım, beni bilirsin kontak açtım mı geri vitesim yoktur...

:):):)

Son düzenleme:
Herkese selamlar,

Mudanya gezisi konusunda şunu diyeyim, o bir gezi değildi :) Mustafa' nın tarifini ben yanlış yorumlayınca, yolları karıştırınca bi baktık Mudanya' dayız. Hadi dedik bi çorba içelim, ama Zekeriya' ya enselendik :):)

Gene de çok zevkli bir olay oldu herkese tavsiye ederim, kargalar kahvaltı etmeden gidip biryerlerde çorba için :):):)

Sertaç gözüm ben organizasyon işlerinden malulen emekli oldum, ama fikir güzel Delmece çok zevkli bri yer, doğa ile iç içe, ön ayak olursan eğer katılmak için elimden geleni yaparım, beni bilirsin kontak açtım mı geri vitesim yoktur...

:):):)

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ozaman arkadaşlar öyle bir ayarlıyalımki öylebi olsunki herkesin gelmesini istiyorum herkes boş oldugu bir zaman gidelim aklımızda bulunsun .

Delmece

Arkadaşlar delmece yaylasına bu pazar değil önümüzdeki pazar olursa bende gelmek isterim ve tabi havada güzel olmalı ki oranın artı beraberce gitmenin zevkini yaşayalım.Hata şöyle yapalım bende sertaça yardım emiş olayım 12.04.2009 tarihi uygun ise herkese gelecekler listesini oluşturmaya başlayalım.:):):) Arkadaşlar tarih konusunda bi yanlışlık yapmışım sertaç uyarın için teşekkür ederim kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
Evet Poseidon tarihte yanlışlık yapmışşın kardeş 12.04.2009 olması gerekiyor yani nisanın 12 pazar günü delmece gezisi düzenliyoruz gelmek istiyen arkadaşlar isim listesini hazırlıyalım Kimler geliyor ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ist. Mt nin 12 Nisanda yapmayı planladıkları geziye davet edildim.
Hep beraber gider miyiz?

incelemeniz için link aşağıda, haritanın linki de var

http://www.motosiklet.net/forum/duy...t]bir-garip-koy-garipceye-yol-aliyoruz-;.html

arkadaşlar, garipçe gezisine katılacağımdan o gün gelemem.
ama delmeceyi cumartesi yaparsanız gelirim :bounce:
saygılar.

Serhat kardeş çok kalabalık bir organizasyon bu beni bayar,Enduro davetini bu yüzden düşünmek bile istemedim yinede siz düşünürseniz benim içide eğlenin fakat bence havalar güzelleşmeye başladığı an bilen birileriyle canım İstanbulu bizim tayfayla yeniden keşfedelim.Özellikle gitmek istediğim yerler Sultan Ahmet,Ayasofya,Topkapı Sarayı,Eyüp Sultan belki Barış'tan ileriki tarihlerde bir güzellik daha yapmasını isteyebiliriz bu konuda...:):)

banada bayar gibi geliyor ama davet eden arkadaşım cok samimi bir dostum, onu kırmak istemiyorm. dediğiniz gibi ist.a güzel bir gezi yapmalıyız. :cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar bir terslik olmaz ise eşim ve ben geliyoruz bide arkadaşlar var onlarda ailecek katılabilirler

aaaaa Cem Amca araba ile mi geliyor :p:p:p

Ben söz vermiyorum ama benim mıntıkamda gezeceksiniz, Sertaç ' a söz verdim gelmeye çalışacağım :):):)

Delmece Gezisi

Selam arkadaşlar şimdi okudum eğer anladığım kadarıyla okuduklarımdan 12.04.2009 delmeceye düzenliyeceğimiz geziye katılmak isteyenler için bi liste hazırlamak gerekirse şöyle oluyor.Ve gelmek isteyen diğer arkadaşlarım bana özelden mesaj atarsa listeyi güncelleyebilirim.

1-Schatten
2-Özcan1980 + eşi
3-Adnnakn + eşi + misafirler
4-Desparadox + eşi
5-Çakabey
6-Cansu
7-Poseidon23

Delmece yaylası hakkındaki bilgilerde şöyle ;
Gemlik'in narli koyunden 2 km sonra selimiye koyu orman yoluna sapilmasiyla ulasilan, bir sure sonra aracla hareketin imkansiz olup yaya olarak devam edilen, dagin zirvesindeki enfes manzarali yayladir. dibi 50 cm olan ince derenin icinden elinizle balik yakalamak mumkundur.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar delmece yaylası böyle biryer ibrahim kardeşimin yadıklarına ek olarak Doğa içerisinde 60 70 den fazla köy evi bulunmakta ve bu evlerin içi sömineli ahşap evlerdir istediğini kullana biliyorsun tabiki eşyasız . Bizim gidecegimiz yere kadar motorlarımızı rahatlıkla götürebiliriz .Delemece yaylası etrafındada birden çok yayla var oralarada gidebiliriz . Dönişte işe herkese uyarsa yalova tarafından geliriz . Bu arada ibrahim gemlikten cansuda gelecek kardeş bir aksilik olmassa .:cat:

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar delmece yaylası böyle biryer ibrahim kardeşimin yadıklarına ek olarak Doğa içerisinde 60 70 den fazla köy evi bulunmakta ve bu evlerin içi sömineli ahşap evlerdir istediğini kullana biliyorsun tabiki eşyasız . Bizim gidecegimiz yere kadar motorlarımızı rahatlıkla götürebiliriz .Delemece yaylası etrafındada birden çok yayla var oralarada gidebiliriz . Dönişte işe herkese uyarsa yalova tarafından geliriz . Bu arada ibrahim gemlikten cansuda gelecek kardeş bir aksilik olmassa .:cat:

Cansuyuda ekledim zaten sanırım sen görmedin sertaçım :D ben delmeceye gitmedim ama sertaçın gidip gördüklerini ve yaşadıklarını anlattığı kadarıyla çok güzel bir yer.

Evet arkadaslar bugun bir tayfa motosker yola dustuk
eglenlenceli hos bir gezi yaptık tabi hani katılmayan arkadaslar neler kacırdı anlatamam....
neyse sozu ben fotograflara bırakayım ...

Agac altı manzaralı ve havadar bir bölgede cantık keyfi
tabi biraz hazırlıksızdık ama olsun yinede diyeti bozduk .......

iste buda trilyede cay keyfiii... deniz manzaralı heheh

Daglar kıjı nevin hoca

bunlarda dagcı olacak sozde......

Motosikletler ve Tirilye yat limanından bir manzara
geziye katılıp eglenceli hale getiren herkeze cok tesekkurler birdahaki gezilerde göruşmek dilegiyle
saygılar .....
BLUE...............

:)Vayy Zekeriya süper olmuş fotolar eline sağlık ve bize harika yerler gösterdin Mudanya köyleri,göletleri Burgaz'dan girip Tirilye'den nasıl çıktık hala aklım almış değil...Teşekkür ettim kardeşim.(babalar bir analar ayrı:p)

:) Delmece gezisine Melih ile benide yazın ama bu sefer şelale gölet hepsini görelim mümkünse hatta pikniği göletin orda yapalım diye önerebilirim...:)

Zekeriya eline sağlık çok güzel olmuş resimler gene çok güzel bi güne imzamızı attık :p o köylerden hala nasıl tirilyeye çıktık bilmiyorum virajlı ama bi o kadarda keyifliydi havada şansımıza harikaydı nevincim cantıklar için teşekkürler ellerine sağlık yol boyunca melihle ikimiz aç kediler gibi cantıkların kokusunu takip ettik bi ara zor tutum atlıyordu sizin tarafa sen şaitsin:cherry:ay ne çukurdu ama:queen:

valla şellale görülmeye değer doğrusu oranın en güzel yeri :cat:

ÇakaBey
aaaaa Cem Amca araba ile mi geliyor

Ben söz vermiyorum ama benim mıntıkamda gezeceksiniz, Sertaç ' a söz verdim gelmeye çalışacağım

cem amcan arabayla geliyor istersen seni tıransfer edelim arkaya bacağın nasıl oldu toparlandımı biraz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar