abi kesin nazar değdi..
Bunu bi kaç kişi daha dedi, bilemiyorum. Ben pek anlamam o işlerden, kurşun döktür felan diyorlar, benim aklıma gelen kurşunla aynı kurşunsa bu kısa yoldan bilet almış olmayacak mıyım
abi kesin nazar değdi..

Dün sabah 8,30 gibi kaza yaptımYabancı değilmiş hatta birlikte çalıştığımız firmalardan biriymiş aracın sahibi
Beni görünce dayanamamış bi kucaklaşalım demiş, sol şeritten bir anda sağ şeride geçti ve beni aracın sağı ile kaldırımdaki tel örgüler arasında bi güzel tost yaptı. Şuan benzin depom hasarlı, ayaklıklarım kırıldı, elciklerimde kırıklar var, egzoslarımda ezikler var vs.
Akşam uzun uğraşlar sonucunda yürür vaziyete getirdik, kendimi yürür vaziyette tutabilecekmiyim o biraz şüpheli, bu durumdan ötürü cansu - çaka tek motor yapıyoruz benim motorla katılacağız.
![]()
Evet bugün son gün artık kimi bekleyeceğiz kimi beklemiyeceğiz belli olsun...
Dün sabah 8,30 gibi kaza yaptımYabancı değilmiş hatta birlikte çalıştığımız firmalardan biriymiş aracın sahibi
Beni görünce dayanamamış bi kucaklaşalım demiş, sol şeritten bir anda sağ şeride geçti ve beni aracın sağı ile kaldırımdaki tel örgüler arasında bi güzel tost yaptı. Şuan benzin depom hasarlı, ayaklıklarım kırıldı, elciklerimde kırıklar var, egzoslarımda ezikler var vs.
Akşam uzun uğraşlar sonucunda yürür vaziyete getirdik, kendimi yürür vaziyette tutabilecekmiyim o biraz şüpheli, bu durumdan ötürü cansu - çaka tek motor yapıyoruz benim motorla katılacağız.
![]()
Arkadaşlar fuar güzeldi cuma günü gittim ve gayet eğlenceli geçti tam fuar kapanacaktı ki bi arkadaş motorla uğraşıyor içeride motordan tanıdım daha ilk kez biraraya geldiğimiz içindirArbatüs yani barış biraz sohbet ettik ve ayrılmak zorunda kaldım bi kaç adette resim ekleyebilirim herhalde çektiklerimden herkese kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun hayırlı yolculuklar.
Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz Poseidon)-
bursa mt geri döndülermi acep