[Bursa - MT]

Canım kardeşim , bırak polemik başlatmayı , sen bir gezi falan başlat daha iyi olur.
Seleye gelince; bir an önce yap(tır) , yoksa eksik olan sadece sele olmaz:queen:

Yahu arkadaşlar , bu kadar gazdan sonra hala ses yok mu? Anlaşılan yolları tek başıma, fotograflarını hep birlikte paylaşacağız.
Haydiin siz sağlıcakla klavye başında kalın...

Kardeş sele konusunda takıldım kaldım artık motora civata bile sıkamıyorum, bi el atsana :p

Polemik değilde Kelebkleri de düşünerekten perşembe yani yarın akşam ( saatini siz seçin ben 6 dan sonra oradayım ) ÖZDİLEK e bekliyorum. Sen artık yengemden nasıl izin alırsın, yoksam kış deyip arabayla mı gelirsin bilemiyeceğim :p

Orhanım Reizim bırak onu bunu da pazar günü iki damla yağmur görüp geziyi nasıl iptal ettiğizini anlatsana, çok güzel bir anı oldu oldu :p:p:p Bu arada yarın için irtibat kuralım, ben ibrahim ve sertaç a da haber vericem...

Nurhanım be mesajı bitirirken klavye başında kalın demişsin de ,,, yanlış hatırlamıyorsam eğer bir ara yenge döver diyerekten bilgisayarın yanına bile yaklaşmıyordun ?? Acebaaa ben mi yanlış hatırlıyorum ???

:):):)

Bizim oralarda bir laf var , bildin mi?
Geçmişe mazi , Haldun'a gazi...
Yavrum ben kilometre taşları sayıyorum, yoksa sen hala gemlik sahilde çakıl taşları ile mi oynuyorsun?

Nağme yapmayı bırak ta yola çık. Senin gibi motorcuları nette değil yolda görmek isteriz.

önce muhabbet..
yol işini muhabbette karar veririz.
kar yağışı olmazsa bakarsın haldunu evine bırakır döneriz.

arkadaşlar md den sertaç la konuştum toplu bi buluşma ayarlama yoluna gittik...
böylece herkezin gönlü olucak sanırım... özdilekte 19:00'da orda olucaz Allahın izniyle...
Kendi adıma hava kötü olursa oto ile gelicem ne yazıkki... hafif bi grip halleri var... üstüne hasta olmak istemiyorum... ama kanımda kaynıyo bakalım son anda bi karar vericem sanırım...

Bizim oralarda bir laf var , bildin mi?
Geçmişe mazi , Haldun'a gazi...
Yavrum ben kilometre taşları sayıyorum, yoksa sen hala gemlik sahilde çakıl taşları ile mi oynuyorsun?

Nağme yapmayı bırak ta yola çık. Senin gibi motorcuları nette değil yolda görmek isteriz.

Unutma ki geçmişi unutmak bugünün kıymetini anlıyamamana yol açar, ben mesela hala BMW iile yolda kaldığım günleri, onu elimde km lerce iteklediğimi bugün gibi hatırlıyorum. Ve bununla gurur duyuyorum, ama görüyorum ki sen biz gaz açarken arkamızdan yaşlı gözlerle baktığını unutmuşsun :p

Benim gibi motorcuları yollar ya da nette bile görmek bazen imkansızdır... :p Unutma ben karabatak gibiyimdir ne zaman nerden çıkacağımı asla tahmin bile edemezsin. Çok canım sıkılınca arada uçmayı bile deniyorum , motora bir de kanat mı tasarlasam ne :p:p:p

Neyse Gemlik' ten Murat ile görüştüm ( o bir kelebek ) hava şartları müsait olursa gelecek, diğerleri ile de yarın akşama kadar görüşeceğim, ben kesin oradayım... Nurhanım sen kesin geleceğini yazmışsın emmeee izin aldın mı lem :p Sonra kıvırma felam olmasın :p

:):):)

M@M!'i Böyle Göndermiştik;

Video [2] : Video [2] Buraya Tıklayınız

Merhaba Bursa MT Ailesi Geçen gün toplandığımız yerde konuştuğumuz gibi M@M! abiden Video DVD sini aldım birkaç işim olduğu için ilk gün yapamamıştım biraz fazla geciktiğinin farkındayım DVD yi incelediğimde videoların boyutlarının büyük olduğunu farketttim,converter ile uzantısını değiştirmeyi yada manual olarak biçim değiştirmeyi denemem bir işe yaramazdı çünkü boyut yine aynı kalırdı yada video da bazı sorunlar meydana gelirdi anca 2 tane video upload edebildim videoları upload ettiğim site dosya başına 100 mb (megabyte) limit koymuş.. Bu 2 video yu seyredin diğer video ları Partlara ayırarak size download (indirme) linkleri vericem ama korkmayın Rapidshare den değil Kolay ve Türkçe bir siteye upload edicem tüm sorularınızı mesaj olarak iletir iseniz sevinirim İlginiz ve Alâkanız için Teşekkür ederim... Gecikme için Tekrar özür diliyorum böyle olacağını düşünmüyordum...

bende geleceğim inşallah ( hanımdan izin koparabilirsdem :D ) özdilek yolunda polis yok dimi arkadaşlar hürriyet tarafından çevre yolundan gelmeyi planlıyorum.( ehliyet almaya son 2 hafta kaldı )

Son düzenleme:
çakabey tehlikeli sularda geziyosunuz anahtarınızı alır sizi yakarım yağmur yok yağmur yok ben gelemiyorum bu arada sınavım var o vakitlerde

Oğuz'cuğum uğraşların için teşekkürler.Heralde kolay bir yolu olmalı hepsini atabileceğin derslerin boşlamamak kaydıyla devam et:rendeer:

:)Bu arada yarın bizde uğrayabilirz.Mudanya'da yol yapmak için fena değil.
:)

çakabey abicim herkez senin anahtarına talip bakıyorum. anahtar vermeye niyetlisin galiba. madem öyle bende talip olayım bari.( kaz almaya giderken tavuktan olmak işin içinde yok dimi) :D

Oğuz'cuğum uğraşların için teşekkürler.Heralde kolay bir yolu olmalı hepsini atabileceğin derslerin boşlamamak kaydıyla devam et:rendeer:

:)Bu arada yarın bizde uğrayabilirz.Mudanya'da yol yapmak için fena değil.
:)

Ben Teşekkür ederim Hocam,tabiiki uğraşıcam niye uğraşmayayım Bi upload sitesi buldum 5 gb limitli ama dosya başıma 100 mb upload limiti var yavaş yavaş yapıcam ama yapıcam :) olmazsa program da yaptım onu foruma dağıtırım... eninde sonunda olacak :cat:
Böyle bişey olacak program hocam...
boylebisey.png

Ben Teşekkür ederim Hocam,tabiiki uğraşıcam niye uğraşmayayım Bi upload sitesi buldum 5 gb limitli ama dosya başıma 100 mb upload limiti var yavaş yavaş yapıcam ama yapıcam :) olmazsa program da yaptım onu foruma dağıtırım... eninde sonunda olacak :cat:
Böyle bişey olacak program hocam...

oğuz teşekkür ederim ilgilenip uğraştığın için... cd deki en uzun video kortej videosu açılmıyodu cd den miş... arkadaştan tekrar aldım video yu... şimdi upload edip paylaşıcam bende sizlerle...

güne yoğun kar yağışıyla başladık teleferikte :) oralarda durum nasıl arkadaşlar? kelebek motorcu olduğumdan mütevellit bu akşam ki buluşmada olmayabilirim :p

[I]"Beni bu kötü havalar yıldırdı" Aslında hafta arası telaşı,yarının iş stresi,ocaktaki yemeğim beşikteki bebeğim vs...: :cherry::)

Aman arkadaşlar dikkat edin yollarda kendinize ve sağlığınıza hatta erteleyin pazar güneşli gösteriyor şöyle Tirilye-Mudanya-Gemlik baktık iyi gidiyor Kumla-Delmece-Fizan...Beni bayanların altın günü sarmadı hiç katılmadım,heyecanlı diye motosiklet sitesine girdim pinekleyip duruyoruz...:silent::)

Bu arada Mami fotolar süpermiş gurulandım MT askerimizle;hayırlısı ile borcunu ödeyip gelmen dualarıyla Rabbim seni koruyup gözetsin.Önce Allah'a sonrada Vatana emanetsin.:salut::)

[/I]

[I]"Beni bu kötü havalar yıldırdı" Aslında hafta arası telaşı,yarının iş stresi,ocaktaki yemeğim beşikteki bebeğim vs...: :cherry::)

Aman arkadaşlar dikkat edin yollarda kendinize ve sağlığınıza hatta erteleyin pazar güneşli gösteriyor şöyle Tirilye-Mudanya-Gemlik baktık iyi gidiyor Kumla-Delmece-Fizan...Beni bayanların altın günü sarmadı hiç katılmadım,heyecanlı diye motosiklet sitesine girdim pinekleyip duruyoruz...:silent::)

Bu arada Mami fotolar süpermiş gurulandım MT askerimizle;hayırlısı ile borcunu ödeyip gelmen dualarıyla Rabbim seni koruyup gözetsin.Önce Allah'a sonrada Vatana emanetsin.:salut::)

[/I]

hocam hava gerçekten kötü... gelecek arkadaş çok dükkatli olsunlar lütfen...
ayrıca güzel duygularınız için sağolun... çok güzel gaza getiriyosunuz gerçekten :queen:

Evet arkadaşlar

işyerimiz taşınmakta olduğu için internet cafeden yazmak zorunda kaldım, hemen yazıp kaçıcam zaten :)

ne o iki damla yağmur gördünüz kelebekler tek tekkanat çırpmaya başlamış ??? en sağlam motorcu bildiklerimiz bile türlü türlü bahanelerin arkasına sığınır olmuşlar.

ben artık çoğul konuşamıyorum bu kadar kelebeğin arasında at sineği olaraktan, sadece kısmetse eğer akşam 19 - 19,30 gibi özdilekteyim beklerim efendim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar