Kardeş sele konusunda takıldım kaldım artık motora civata bile sıkamıyorum, bi el atsana
Polemik değilde Kelebkleri de düşünerekten perşembe yani yarın akşam ( saatini siz seçin ben 6 dan sonra oradayım ) ÖZDİLEK e bekliyorum. Sen artık yengemden nasıl izin alırsın, yoksam kış deyip arabayla mı gelirsin bilemiyeceğim
Orhanım Reizim bırak onu bunu da pazar günü iki damla yağmur görüp geziyi nasıl iptal ettiğizini anlatsana, çok güzel bir anı oldu olduBu arada yarın için irtibat kuralım, ben ibrahim ve sertaç a da haber vericem...
Nurhanım be mesajı bitirirken klavye başında kalın demişsin de ,,, yanlış hatırlamıyorsam eğer bir ara yenge döver diyerekten bilgisayarın yanına bile yaklaşmıyordun ?? Acebaaa ben mi yanlış hatırlıyorum ???
![]()
Mustafa,Ahmet,Nurhan ::alkiis:rtak biyerde buluşalımmı sonuçta güzergahımız aynı yoksa yektenmi gideceksiniz gerçi geç yazdım ama hiç yazmamaktan iyidir :queen:
18:45 te esentepe kavşagını geçince ilk benzinlik hepimizin ortası gibi ok. gelirim diyen varsa yazsın yola çıkmadan bakarız cvp yoksa herkes yoluna
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
REİS!, a.banus
yakalndın Ahmet gelmezsen yandın sen :cherry:
-aman hava kötü bu havada gezilir mi diyen kelebek motorcularımızı
-yok benim evraklarım yok diyen sorumsuz arkadaşlarımızı
-yok benim karım ve oğlum var diyen kılıbık motorcularımızı (bu arada baya bir gaza getirmişim kendimi)
-yok benim uykum var diyen tembel motorcularımızı bir görelim bakalım
Arkadaşlar , yahu kimdir şu organizatör. Bir tarih ve saat söylesin yeter...
Hadiyin artık yaza az kaldı , kondisyon toparlayalım.
Bizim oralarda bir laf var , bildin mi?
Geçmişe mazi , Haldun'a gazi...
Yavrum ben kilometre taşları sayıyorum, yoksa sen hala gemlik sahilde çakıl taşları ile mi oynuyorsun?
Nağme yapmayı bırak ta yola çık. Senin gibi motorcuları nette değil yolda görmek isteriz.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cat:kardeş, saydığın maddelerden hangisi seni anlatıyor? dün akşam çok merak ettik![]()
Abi neden anlamıyosun adam açıp nasıl desin hanım salmıyo diye :mrgreen::mrgreen:Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, M@Mİ ye de hayırlı tezkereler...
Yok dayanamıyacağım; Nurhan - Özgür hadi gelmediniz anlarım, hava şartları dizi keyfi ya da başka türlü mazeretler, onlara en ufak bir lafım yok... Yokta benim lafım sadece cebinizde taşıdığınız o cep telefonlarına, bırak geziyi toplanmayı makarayı, oradan sizleri defalarca aradım, aradım ki hava kötü yola çıkıpta başınıza bir hal mi geldi diye. Ama tenezzül edipte o cep telefonlarınıza genelde insanların cebinde oluyor bu meret... bi cevap bile vermediniz.
Hepinize teşekkür ediyorum,![]()
Benim için herşeye katlanıp gelen, ve gelmek isteyipte bazı nedenlerden dolayı gelemeyen ve gemlikten o hava şartlarında geçte olsa katılan iki abime ve tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum... insanın sevildiğini bilmesi güzel... iyiki varsınız... bir süre forumdan uzak kalabilirim yerime alışana kadar... idare edin yokluğumu hissettirmeyin![]()
arkadaşlar, önümüzdeki salı günü (3Mart) B Rh (+) kan lazım, yardımcı olabilecekler var mı?
eğer bulamıyacak gibi olursan çok acilse ben veririm yada buluruz o kanı
selamlar.
Benim için herşeye katlanıp gelen, ve gelmek isteyipte bazı nedenlerden dolayı gelemeyen ve gemlikten o hava şartlarında geçte olsa katılan iki abime ve tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum... insanın sevildiğini bilmesi güzel... iyiki varsınız... bir süre forumdan uzak kalabilirim yerime alışana kadar... idare edin yokluğumu hissettirmeyin![]()
tşk. ederim hocam.Herkesin gayretleri ile oluyor.Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için :cat:Bu arada kelebek lafımız size değil hocam arkadaş kendisini biliyor:mrgreen::mrgreen:Adı lazım değil baş harfi ''N'' bölemiydi bu şarkı :queen::queen:Bu arada Yaşar'ı tebrik ediyorum ayırım yapmadan tüm grubu toparlama ve karşılıksız yardımlaşma iyi hallerini umarım kaybetmez.:cat:
Geçmiş olsun abi umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur yengeninmami gelemedim kusura kalma sen gelince tanışırız elbet hayırlısıyla git gel. gelememe sebebim kelebeklikden değil hanım rahatsızdı kusura bakma.
hayırlı teskereler sanada muhammet allah hayırlısıyla bitirmeni nasip etsin