Askerlik iyi hoşta helikopterden helikoptere atlarken şarjörü değiştirmek zoruma gidiyordu:mrgreen:
Engin'e katılıyorum mümkünse güzel bir türkçe ile tanıyalım seni emi cici kız,hoşgeldin...:rendeer:yhaa gsLmiş anLaşıLann çoK KısKandmm ama bnm soRadnn habeRmm oLdu ne yazıK Kyy geLemedmmnese aRtq bidaqine =)
slm arkadaşlar ben isa izmir mt nim tanışmak isterim toplanma yeriniz varsa gelirim bursadayım görüşürüz.........:rendeer:

ağzımdan aldın lafı :mrgreen::mrgreen:birde şu türkçeyi katletmesen ne kadar güzel olacak![]()
Perşembe Akşamı 8 gibi Çelebihandayız arkadaşlar..
yhaa gsLmiş anLaşıLann çoK KısKandmm ama bnm soRadnn habeRmm oLdu ne yazıK Kyy geLemedmmnese aRtq bidaqine =)
Şimdi ;
-aman hava kötü bu havada gezilir mi diyen kelebek motorcularımızı
-yok benim evraklarım yok diyen sorumsuz arkadaşlarımızı
-yok benim karım ve oğlum var diyen kılıbık motorcularımızı (bu arada baya bir gaza getirmişim kendimi)
-yok benim uykum var diyen tembel motorcularımızı bir görelim bakalım
Nurhanım Taglişim benim bana bu sözleri söyleyecek en son kişi olduğunu düşünürdüm hep, beni tanıdığından beri ben ehliyet yasaklısı bir riderim
Ve senin oğlan askere gidene kadar da öyle kalmayı planlıyorum
Eski site zamanlarından hatırlarsan eğer eğer en deli dolu organizator adayı bendim, artık yoruldum yerime gençler yetişsin o yüzden ben organizasyon yapmıyorum. Eğer beni gaza getirip org. yaptırırsan emin ol ki senin katılamıyacağın birşeyler planlarım ve bunu zevkle yaparım, sen ne oğlandan ne de hanımdan izin alamazken ben yollardaydım, sadece mavi kıyafetli amcaların burnunun dibine girmek istemedim.
Yanlız Mamiye gerçekten ayıp oldu, salvano dediğin yer güzele benziyor oraya kadar ortalık sakin ben elimden geldiğince katılmak isterim...
Arkadaşlar Perşembe Için Gelemicem Sanırım Az Zamanım Kaldı... Görmem Gereken Kişiler, Halletmem Gereken Işler Var... Ama Siz Irtibatı Koparmayın, Yine Buluşun Dedikodumu Yapın :cat:
vay polemikçi kardeşim gelmişşşşş:rendeer:
kardeşim neden alınıyon ki:bounce:
bu arada, hadi , katılamayacağım organizasyonunu görmek isterim:cherry:
polemik savaşı başlatalım mı kardiş
Taglişim bir de demişsinki motorcunun mekanı selesidir diye ancak hemen belirteyim benim motorda sele de yok![]()
Benim için farketmez arkadaşlar , Fizan deyin yeter demiştim baştan. Maksat teker harekette kalsın...Tamam buluşalımda mami için olcaktı zaten bu buluşma gelmeciğine göre hafta sonuna doğru daha sessiz bir mekana ertelesek her kez için daha uygun olmazmı sizce ??
Yada nurhan abi ve haldun abinin memnun olcağı bişi yapalım gemliğe gidelim![]()
Katılıyorum dostum sana. +100000000........Bizim buluşmalar gezi için olmuyorki hani şu kadınların çay günü,altın gününe daha çok benziyor :mrgreen: her buluşmada böle pinekliyeceksek ohoooo