[Bursa - MT]

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Zakokkk, yaşar, ibrahim16, İBO 150ZAT, M@M!

noluyo be sabah sabah forumda bu ne yoğunluk böle hade hazırlayın motorları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geri sayım başladı :queen::queen::queen:

Ben dünden hazırım :cat:

Son düzenleme:
ok. dostum sen beni F.S.M. Bulvarındaki Akuğur marketinin önünden alırsın bizim o taraftan gelmek isteyen arkadaşlarlada orda buluşup topluca gidebiliriz Mustafa,Mert vs......saat 11:45'te buluşup en geç 12:00'da hareket edip Engin ile Kafkasın önünde buluşma olacaktır herkes ona göre gelsin

eeeeeeee kimler geliyor nerde bu liste
:silent:
okey
Uygundur abi benim için ama sanırım ben motorla gelemeyebilirim artçı olarak oraya gelebilirim tabi artçılarınız boşsa :)

seni ben alırım mert
bu arada yazamadan edemeyeceğim bayramın 2. günü 2. yeğenim doğdu çok şeker maaşallah nazar değmesin pek sevimli

Son düzenleme:
soğuktu ama çok güzel konvoy oldu... Çalışmak zorunda olduğum için erken bırakıp geldim.. Şimdiden hayırlı teskereler mami..

Son düzenleme:
O Kadarki Isimlerinizi Sayamıyorum Tek Tek Hepinize Beni Yanlız Bırakmadığınız Için Teşekkür Ediyorum.... Gerçekten Umduğumun çok çok üstündeydi Katılım... Söyleyecek Söz Bulmakta Zorlanıyorum Zaten Bu Konuda Pek Iyi Değilim... Benim Için Fedakarlık Yaptıız Ve Yol Katedip Yanımda Bulundunuz... Be Beni Değerli Kılan Bişey... Hiç Unutmayacağım Bir Gün Yaşadım Sizlerle... Iyiki Varsınız BURSA MT

Videoyu seyretmeden göndermezüüük:p:p:p
sen hayırlısıyla git gel daha ne konvoylar yapacaz:):D

Havanında güzelliği m@minin şansına biraz soğuk vardı ama arkadaşlarla sohbet muhabbet her şey çok güzeldi M@mi ALLAH yardımcın olsun git gel hayırlısıyla kaldığımız yerden devam ederiz.

O Kadarki Isimlerinizi Sayamıyorum Tek Tek Hepinize Beni Yanlız Bırakmadığınız Için Teşekkür Ediyorum.... Gerçekten Umduğumun çok çok üstündeydi Katılım... Söyleyecek Söz Bulmakta Zorlanıyorum Zaten Bu Konuda Pek Iyi Değilim... Benim Için Fedakarlık Yaptıız Ve Yol Katedip Yanımda Bulundunuz... Be Beni Değerli Kılan Bişey... Hiç Unutmayacağım Bir Gün Yaşadım Sizlerle... Iyiki Varsınız BURSA MT

Kardeşim nedemek hayırlısıyala gider bitirirsin inşallah . Allaha emanet olun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah güle güle gidip dönmeyi nasip etsin işallah dönüştete aynı konvoyu yaparız bişe dicem varya tam vaktinde askere gidiyorsun neden dersen tam kriz zamanı:queen:sen askerden gelincede bitmiş olacakmış öle diyolar ne şanslısın ula MAMİ:queen::mrgreen:
Videoyu seyretmeden göndermezüüük:p:p:p
sen hayırlısıyla git gel daha ne konvoylar yapacaz:):D

Özgür haklı videoyu ne zaman izleyeceğiz:silent: yolunu keseriz göndermeyiz bak :p

okey seni ben alırım mert
bu arada yazamadan edemeyeceğim bayramın 2. günü 2. yeğenim doğdu çok şeker maaşallah nazar değmesin pek sevimli
Hayırlı olsun dostum Allah analı babalı büyütsün vatana,ailesine millete hayırlı bir evlat olsun :rendeer:

Son düzenleme:

abi lafımı olur ya ben askere giderkende sen ayarlarsın benım konvoyu :p :mrgreen:

bu arada tam şuan eve girdim ve yeni ısınıyorum bugun donmusum gercekten ama çok guzel bir gundu :) köfteciye gelemedim bir ona yanıyorum :salut: :p

seni mutlu edebildiysek sorun yok.umarım sağ salim gözaçıp kapayana kadar bitirirsin askerliğini

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

hadi mami hayırlısıyla git gel inşallah kardeşim darısı başıma artık...

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER

sevgili arkadaşlar, geçmiş bayaramınızı, geçte olsa tebrik ederim.

bayramın 3. günü memlekete gittiğim için konvaya katılamadım, ama 2. günü mamiyle sinemada karşılaştık ve helalleştik.
Allah muhafaza etsin mami. sağsalim dönmeni bekleyeceğiz.

selamlar..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yei katıldım keşke daha önce katılsaydımda konvoya bende katılabilseydim bidahaki konvoylara inşallah kendinize iyi bakın bu arada ehliyet alana kadar sürüşlerim kısıtlı şubatta ehliyet sahibi olacam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Halen resim veya video eklenmemiş kortejden :pale:

Arkadaşlar
Bursa Mt üyelerimizden Tiki16 (erdoğan) Arkadaşımıza öküzün Biri (az Bile Ama)ters Yoldan Ve Kontrolsüz Bir şekilde Yola çıkmak Suretiyle Erdoğan Arkadaşımıza Yandan çarparak Yaralanmasına Sebep Olmuştur.hayati Tehlikesi Yok şükür Ancak Sağ Bacağı Kalcaya Yakın Tehlikeli Bir şekilde Kırılmış.kendisine Acil şifalar Diliyor Ve Trafik Kurallarını Hiçe Sayıp Buna Neden Olan Araç Sürücüsünü Kınıyorum.

Tel Açmak Isteyen Ler Için No Su:0544 287 6464 Erdoğan

Son düzenleme:
Gözün aydın BANUS,minik yeğenine çok sevindim umarım analı-babalı büyür.Vatana millete hayırlı evlat olur.

Mami hakkını helal et hepimize,benimde gezim çok güzeldi umarım dualarımız kabul olur ve tez zamanda gelirsin.

"Şahlanan ata dizgin vurulurmu,
Coşan asker önünde durulurmu
Bu dünyada Vatansız durulurmu
Önce vatan sonra vatan diyorum"

Çok çok geçmiş olsun Erdoğan,sabah sabah kötü haber üzüldük,umarım en yakın zamanda iyileşir ve kendine gelirsin,Bursa Mt olarak yanındayız her zaman.:rendeer:

Bu arada Stigmata bizimle bilgilerini paylaştığın için çok teşekkürler...:cat:

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için yaşar ve nevin hocama (yeğenim için) teşekkürler

erdoğan geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur allah şifa versin tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşaallah

mami sana da hayırlı teskereler ne yapmak için gittiğinin bilincindesin o yüzden zorlanacağını sanmıyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar