Dostum engin aßinin ßahsettiği yerin adı moto güven Güvene ßiLirsin ßenim Komşumduyr Girdiğin Gißi Levent aßi nasıLsın de Sadonun aRkadaşıyım derSen Sana YardımCı oLur.
artık çok geç kapanmıştır heralde
Dostum engin aßinin ßahsettiği yerin adı moto güven Güvene ßiLirsin ßenim Komşumduyr Girdiğin Gißi Levent aßi nasıLsın de Sadonun aRkadaşıyım derSen Sana YardımCı oLur.
ŞUAN 160 165 KM HIZI ZORLAYABİLİYORUMÇAAA KAAA ÇAKABEY (KIZDIRAYIM AZICIK)
abi o zaman senide kesmez yarınki gezi bak ben sırf o yüzden gelmiyorum
şaka bi yana durum hala ciddiyetini koruyo... karışık ama yine süprizlerim olabilir hazırlıklı olun derim ben...:queen:
Mami geLcek Ya ßiLiyorum ßir ŞekiLde Nasipse geLicek![]()
ŞUAN 160 165 KM HIZI ZORLAYABİLİYORUMÇAAA KAAA ÇAKABEY (KIZDIRAYIM AZICIK)
YArınki gezinize ben de gelmek isterdim lakin öğle saatlerinde istanbula dönüş yoluna çıkacağım ne yazık ki...
GEZİİİİ süperdi gerçekten ben eve geldim duşuma aldım yemeğimide yedim siz daha mudanyada çayınızı içiyosunuzdur heralde![]()
![]()
serseri bunlar canım gecenin bu saatinde aaa ne ayıp... yaaa resimler hala olmadımı :queen:
vay be ben uyku olayına kaçırdım mevzuyu neyse kısmet bi daha kine
valla uyku olayı yuzunden az kalsın yeni kaptanımız engin abide gelemiyodu hatta sado da gelemiyodu ama sen harbi gelemedin neyse bir daha kine diyelim bu arada erdem abi fotolar için saol motoruna bayıldımı tekrar dile getirmek istiyorum![]()