YA BEN GEZİ OLURSA KATILMAM DEMEDİMKİ MOTORU KALDIRCAM DEDİM PIRPIRA DEVAM
Heh şöyle geri bas bakayım...
Tabi bizden tırsmazsın biliyorsun kafa dengi diye, Faruk deyince tornistan dimi... Sorarım hesabını, burda olmazsa ahirette :cherry:
yarın mudanya daki buluşma yerine gitmeden önce esentepe de buluşma var mı yoksa herkes kendi başına mı gidiyor mudanya ya
ABİ BÖYLE DEDİN CANIMI ALDIN HEPİNİZİ AYRI SEVİYORUM AYRIM YAPMAM SAYGIDAN TIRSTIĞIMDAN DEĞİL
ŞU SAATEN SONRA ORGANİZE OLMAK ZOR HERKEZ BÜYÜK İHTİMAL KENDİ GELECEK YADA MUSTAFAYA ULAŞIN(ZAKOKKK) ORDA BİR YERLERDE BULUŞUN
okey benim bundan sonra net e girmem zor(bu gün için ) sabah mudanya da görüşmek üzere:cat:
Kaldır sen kaldır... Gör bak ben onu nasıl indirtiyorum sana
Yok hani senin hatrın geçmez bana dersen alırım Faruk ' u da dayanırım kapına. İnme de göreyim boyunun ölçüsünü![]()
ABİ BÖYLE DEDİN CANIMI ALDIN HEPİNİZİ AYRI SEVİYORUM AYRIM YAPMAM SAYGIDAN TIRSTIĞIMDAN DEĞİL
ŞU SAATEN SONRA ORGANİZE OLMAK ZOR HERKEZ BÜYÜK İHTİMAL KENDİ GELECEK YADA MUSTAFAYA ULAŞIN(ZAKOKKK) ORDA BİR YERLERDE BULUŞUN
tmm o zaman zaten büyük ihtimal mudanya yolunda karşılaşcaz![]()
arkadaşlar ben de tam 9 da izmir yoluna bağlantıda sizi bekliyor olacağım. artçı olur mu olmaz mı belli değil şu anda:bounce:
Arkadaşlar sabah saat erken kalkıp buluşacağımız için esentepe veya tarzı buluşma noktalarına sadık kalamayabiliriz. Bu yüzden herkes mudanyaya gaz açsın artık yolda kim kimi yakalarsa.
Arkadaşlar sabah saat erken kalkıp buluşacağımız için esentepe veya tarzı buluşma noktalarına sadık kalamayabiliriz. Bu yüzden herkes mudanyaya gaz açsın artık yolda kim kimi yakalarsa.
dedikya kimkimi yakalarsa Allah Kerim :wiinkk:
MUSTAFA BU ARADA MOTOR SANIRIM DÜZELDİ AKŞAM 12 YE KADAR UĞRAŞTIK BABAYLA SABAH DENEDİM SORUN YOKTU UMARIM YARINDA SORUN OLMAZ BAKALIM.
DEPO BERBAT HALDEYDİ KURUM PAS PİSLİK NE ARASAN TIKAMIŞ FİLTREYİ HERHALDE TAM GAZDA YETERLİ EMİŞ YAPAMIYORDU BAKALIM
Sevindim kardeş yarın testini yaparız. Ama dedimya bi sorun olursada ki inşallah olmaz herzaman yanındayım.
KavaLtıyı ßeraßer Yapıcaz zaten aßi![]()
COK TEŞEKKÜR EDERİM MUSTAFAM ZATEN DÜN YETERİ KADAR MEŞGUL ETTİM SENİ COK SAĞOLASIN
BÜYÜK İHTİMAL OEG(EMRE DE GELECEK HEP BİRLİKTE YAPARIZ KAHVALTIMIZI)
Sevindim kardeş yarın testini yaparız. Ama dedimya bi sorun olursada ki inşallah olmaz herzaman yanındayım.