[Bursa - MT]

yarın mudanya daki buluşma yerine gitmeden önce esentepe de buluşma var mı yoksa herkes kendi başına mı gidiyor mudanya ya

Heh şöyle geri bas bakayım...

Tabi bizden tırsmazsın biliyorsun kafa dengi diye, Faruk deyince tornistan dimi... Sorarım hesabını, burda olmazsa ahirette :cherry:

ABİ BÖYLE DEDİN CANIMI ALDIN HEPİNİZİ AYRI SEVİYORUM AYRIM YAPMAM SAYGIDAN TIRSTIĞIMDAN DEĞİL:)

yarın mudanya daki buluşma yerine gitmeden önce esentepe de buluşma var mı yoksa herkes kendi başına mı gidiyor mudanya ya

ŞU SAATEN SONRA ORGANİZE OLMAK ZOR HERKEZ BÜYÜK İHTİMAL KENDİ GELECEK YADA MUSTAFAYA ULAŞIN(ZAKOKKK) ORDA BİR YERLERDE BULUŞUN

Son düzenleme:
ABİ BÖYLE DEDİN CANIMI ALDIN HEPİNİZİ AYRI SEVİYORUM AYRIM YAPMAM SAYGIDAN TIRSTIĞIMDAN DEĞİL:)

ŞU SAATEN SONRA ORGANİZE OLMAK ZOR HERKEZ BÜYÜK İHTİMAL KENDİ GELECEK YADA MUSTAFAYA ULAŞIN(ZAKOKKK) ORDA BİR YERLERDE BULUŞUN

okey benim bundan sonra net e girmem zor(bu gün için ) sabah mudanya da görüşmek üzere:cat:

Kaldır sen kaldır... Gör bak ben onu nasıl indirtiyorum sana :p

Yok hani senin hatrın geçmez bana dersen alırım Faruk ' u da dayanırım kapına. İnme de göreyim boyunun ölçüsünü :p

KALDIR-İNDİR-KALDIR-İNDİR KAFA KARIŞTIRMAYIN YAHU...:)

ŞİKAYET EDERİM BAK TOPİC KİRLİLİĞİ YARATIYOSUNUZ :p

evet arkadaşlar hekezin kendiyle biraz vakit geçirmesi adına :p
her kez 7:50 de en geç yıldıztepede oluyor...

8:00 da kesin uçuşa geçilecektir...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de tam 9 da izmir yoluna bağlantıda sizi bekliyor olacağım. artçı olur mu olmaz mı belli değil şu anda :):bounce:

arkadaşlar ben de tam 9 da izmir yoluna bağlantıda sizi bekliyor olacağım. artçı olur mu olmaz mı belli değil şu anda :):bounce:

KARDEŞİMSEN YİNEDE 8.45 GİBİ ORDA OL NE OLUR NE OLMAZ BELKİ DAHA ERKEN GELİRİZ HER İHTİMALE KARŞI ERKEN BULUNMAK İYİDİR

Arkadaşlar sabah saat erken kalkıp buluşacağımız için esentepe veya tarzı buluşma noktalarına sadık kalamayabiliriz. Bu yüzden herkes mudanyaya gaz açsın artık yolda kim kimi yakalarsa.

Arkadaşlar sabah saat erken kalkıp buluşacağımız için esentepe veya tarzı buluşma noktalarına sadık kalamayabiliriz. Bu yüzden herkes mudanyaya gaz açsın artık yolda kim kimi yakalarsa.

BEN BÜYÜK İHTİMAL HEPİNİZİ KARŞILARIM BURGAZDA KALABİLİRİM AKŞAM HEHE

dedikya kimkimi yakalarsa Allah Kerim :wiinkk:

MUSTAFA BU ARADA MOTOR SANIRIM DÜZELDİ AKŞAM 12 YE KADAR UĞRAŞTIK BABAYLA SABAH DENEDİM SORUN YOKTU UMARIM YARINDA SORUN OLMAZ BAKALIM.
DEPO BERBAT HALDEYDİ KURUM PAS PİSLİK NE ARASAN TIKAMIŞ FİLTREYİ HERHALDE TAM GAZDA YETERLİ EMİŞ YAPAMIYORDU BAKALIM

MUSTAFA BU ARADA MOTOR SANIRIM DÜZELDİ AKŞAM 12 YE KADAR UĞRAŞTIK BABAYLA SABAH DENEDİM SORUN YOKTU UMARIM YARINDA SORUN OLMAZ BAKALIM.
DEPO BERBAT HALDEYDİ KURUM PAS PİSLİK NE ARASAN TIKAMIŞ FİLTREYİ HERHALDE TAM GAZDA YETERLİ EMİŞ YAPAMIYORDU BAKALIM

Sevindim kardeş yarın testini yaparız. Ama dedimya bi sorun olursada ki inşallah olmaz herzaman yanındayım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar