[Bursa - MT]

Dostum engin aßinin ßahsettiği yerin adı moto güven Güvene ßiLirsin ßenim Komşumduyr Girdiğin Gißi Levent aßi nasıLsın de Sadonun aRkadaşıyım derSen Sana YardımCı oLur.

artık çok geç kapanmıştır heralde :) bende efenin babasının eldivenlerini çalcam artık :) yarın sizden moto güvenin tam adresini öğrenirim :cat:

ŞUAN 160 165 KM HIZI ZORLAYABİLİYORUM:) ÇAAA KAAA ÇAKABEY (KIZDIRAYIM AZICIK)

abi o zaman senide kesmez yarınki gezi bak ben sırf o yüzden gelmiyorum:p
şaka bi yana durum hala ciddiyetini koruyo... karışık ama yine süprizlerim olabilir hazırlıklı olun derim ben...:queen:

abi o zaman senide kesmez yarınki gezi bak ben sırf o yüzden gelmiyorum:p
şaka bi yana durum hala ciddiyetini koruyo... karışık ama yine süprizlerim olabilir hazırlıklı olun derim ben...:queen:

OLM BEN ANLAMAM BENİM ŞEYLERİMİ GETİRECEKSİN EL TAKMA ŞEYSİNİ SIRF O YÜZDEN BİLE GELECEN MECBUR GELMİŞKENDE GERİ DÖNMEK OLMAZ :)

Arkadaşlar umarım tüm hazırlık ve kontroller tamamdır bundan sonra İş Allah'a kalmıştır.Hayırlısıyla kazasız belasız sürüşümüzü en güzel şekliyle tamamlama dua ve dilekleriyle...

bende motorumla ilgilendim biraz yandaki eskimiş stikarları filan söktüm şimdide yatıcam yarın görüşmek üzere :)

YArınki gezinize ben de gelmek isterdim lakin öğle saatlerinde istanbula dönüş yoluna çıkacağım ne yazık ki...

arkadaşlar hepinize iyi yolculuklar , kalbim sizinle. çalışmak zorunda olduğum için gelemiyorum.

Kısmet diyorum yahu...Yaza kısmet olur bu gidişle bana öyle geliyor çünkü seferi hali devam edecek bu gidişle benim...

GEZİİİİ süperdi gerçekten ben eve geldim duşuma aldım yemeğimide yedim siz daha mudanyada çayınızı içiyosunuzdur heralde :p :)

veee arkadaşlar ben geldim, gezi harikaydı, çok eğlendim. sağ salim evlerimize döndük, inşallah mudanya grubu da dönüş yapar :)
hee bu arada fotoları upload ettim, hemen linki veriyorum..

http://rapidshare.com/files/160006096/gezi.rar.html

buraya yükleyemedim artık siz yükleyin (beceremedim de) :p

becerememek değil de uğraşmam lazım boyutlarını küçültmek için. Yorgunum dostlarım yorgunum yorguuun..

serseri bunlar canım gecenin bu saatinde aaa ne ayıp... yaaa resimler hala olmadımı :queen:

Abi fotoları yükledim alsana yemedim içmedim bunlarla uğraştım, gideyim de bi çorba içeyim :cat::cat::bounce::bounce:

Son düzenleme:
vay be ben uyku olayına kaçırdım mevzuyu neyse kısmet bi daha kine

vay be ben uyku olayına kaçırdım mevzuyu neyse kısmet bi daha kine

valla uyku olayı yuzunden az kalsın yeni kaptanımız engin abide gelemiyodu hatta sado da gelemiyodu ama sen harbi gelemedin neyse bir daha kine diyelim bu arada erdem abi fotolar için saol motoruna bayıldımı tekrar dile getirmek istiyorum :)

valla uyku olayı yuzunden az kalsın yeni kaptanımız engin abide gelemiyodu hatta sado da gelemiyodu ama sen harbi gelemedin neyse bir daha kine diyelim bu arada erdem abi fotolar için saol motoruna bayıldımı tekrar dile getirmek istiyorum :)

aYıp ettin biladerim, sakatlık olmaması koşuluyla direkten dönüp gelebilirsin. Zaten kenarında koruma demirlerinden de yok :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar