[Bursa - MT]

OEG

alayını indirdim abi...
çok teşekkür ederim resimler gerçekten kalite kokuyo... da ben pek iyi poz veremem çok mu güzel çıkmış yav :silent:

10 numara çıkmışsın! -fotografçı bahane bu arada hocam, model iyi :)-
nevin hocam bi el at da sendeki resimleri de alalım..

alayını indirdim abi...
çok teşekkür ederim resimler gerçekten kalite kokuyo... da ben pek iyi poz veremem çok mu güzel çıkmış yav :silent:

SADOYLA BAKTA AZ EVVEL ONA DEDİM MAMİ COK GÜZEL ÇIKMIŞ DİYE HARCANACAN OLM ASKERDE NE İŞİN VAR GİTME:)

SADOYLA BAKTA AZ EVVEL ONA DEDİM MAMİ COK GÜZEL ÇIKMIŞ DİYE HARCANACAN OLM ASKERDE NE İŞİN VAR GİTME:)

abi eğer ben güzel çıkmışsam diğerleri dmanyak çıkmış makinedeki kalitedendir sanırım sanki pozu verende çekende profosyonel :silent:

hepiniz fotomodel gibi çıkmışsınız arkadaşlar :) tebrikler walla kim çektiyse hakkını vermiş.

hepiniz fotomodel gibi çıkmışsınız arkadaşlar :) tebrikler walla kim çektiyse hakkını vermiş.

keşke gelebilseydin sende rıfat o tostlar otatlılar inan boğazımdan geçmedi engin abime sor söyler... çok rıfatsız oldum gezi sırasında :pale::pale:

geziye dencek yohk, ama seLin aßLadan öğreneceğimiz çok şey var.
PistonLar özeLLikLe :queen:

Yahu aşık adam Sado'ya kaptanlık verilirmi.Mecnun çölede yolunu bulabilirmi?... Bizdekide akıl.Bereket sonradan Engin'e verdik toprladı biraz...
Bu arada bunu söylemek istemezdim ama gezinin en güzel kısmı papet Cafe muhabbetiydi.Kaçıranlar için üzgünüm...Ay hiç gezmemeiş gibiyim yorulmadım bile haftaya pazarın planını yaptık çok yakında Topicte (Mangal keyfi)

Ya Hocam aŞktan deiL,
iLk Sapma SürekLi SahiL Şeridinden Gideceğimizi düşündüğüm iÇindi,
diğer Sapmamada ÇohK aCıktık diyordu her kez ve oeg ile orada buLuşucağımız için devam ettim ne bilim :)

Dünkü gezi için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, çok keyifliydi.

Ancak hemen oeg ve sado' ya olan ayrı sevgilerimi belirteyim, peşinizden yetişmek ne mümkün :)

Mert dostum senden tekrar özür diliyorum...

aßi oLmaz, ßen SaygıLarımı Sunarım. iKi kişiydim Ve Kerem Vardı aRkamda:) Hani tekde oLSam Sana Kafa tutamazdım.
KEremLen yeşiLde oturduk ßiz, bursaya dönünce. ßaşımın etini yedi haLdun aßi motora çok yakışıyor fLn, Cidden motordan ßir Parçasın Sanki :)

VaLLa öLe dedi :) Resimde Harika çıkmışsın.

Kardeşim vaLLa Sensi eksikLik vardı.
Gerçi Cumarteside Konuşmuştuk SenLen.
izmit Gezisindede eRken Dönmek zorunda kaLmıştın. inŞ. Haftaya mangaL iŞide oLurSa ßu Sefer GeLicekSin.. eRken Döneriz hem.

Emeği Geçen HEr keSe tŞkLer.

haldun abi önemli değil takma kafana olcağı varmış :cat: bu arada ben daha yeni indiriyorum resimleri çok merak ettim emre abi çok teşşekkür ederiz seni bir kaç kere kaybettik filan ama umarım affetmişindir bizi :p :mrgreen: rıfat abi mangala gel bari ya valla özlettirdin :cat:

tekrardan herkeze bende teşekkür ederim :rendeer:

sağol kardeşim eline sağlık millet indirmeden ben halledeyim bari
:)

haftaya pazar hava iyi olursa bakacaz bi mangal olayı falan ona göre

hava güzel olsun da abi, gelmesi basit. gazı açtım mı ordayım, ama nerde? nerde? yer belli mi bu arada?

hee, bir de download biterse yine haberim olsun da, maksat herkese ulaşsın :cherry::mrgreen::p

pardon yaaa uykulu uykulu erdem'in upload ettiklerini download edip tekrar upload etmişim.
hemen hallediyorum. 10 dk....

http://rapidshare.com/files/160241617/2kasim.rar.html

yeni resimler....

emre abi ellerine sağlık, daha indirmedim ama eminim harika fotolar vardır. herkes pek bi memnun:)

Son düzenleme:
picasso seninkileri indirdim oeg nin kileri indiremiyorum hakkım bitti galba :D

gezi için herkese teşekkürler güzel bi gün geçirdim sayenizde

şu indirme işinden anlamıyorum ben henüz resimleri göremedim ama bendekileri birazdan atıcam topic açan arkadaş kullanmak isterse diye

ahmet abi teşekkürler fotolar için bu arada size söliyim dedim bir arkadaşımın babası piaggio bevelery 500 nü satıyo 7 bin ytl km düşük şu an hatırlayamıyorum km sini 29 ekimde efe diyer bir arkadaşım gelmişti onun ki 250lik bevelerydi bu 500 ü bir yazıyım dedim belki ilgilenen olur diye :)

hobaaa :mrgreen: mangal keyfi işte budur cansu abide gitarı alır süper olur bu arada papet cafeye hata içi her gun gordugum için pek uzulmuyorum hocam :p :mrgreen:

Aynısından olacak Mert,halk sanatçımız Cansu,sevenlerinin yanında olacak.:cat:..

Yine süper bir gezi olmuş. Bu geziye katılamamış olsamda gönlüm sizlerleydi.
Abi akşam sordum senin çocuğa ama haber alamadım gelsen iyi olucaktı...

10 numara çıkmışsın! -fotografçı bahane bu arada hocam, model iyi :)-
nevin hocam bi el at da sendeki resimleri de alalım..

Ya biraz yoğunluk ve birazda cahiliyet desek...ÖZÜR...Mamiiiiiiiiiiiiii yetiş sende var onlardan...:bounce:

Arkadaşlar işte size yaptığımız geziden kalan tatlı enstanteneler. Haddimizi aşarsak affola...

veeeee bomba gelecek haftanın planı :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar