bende resim yok arkadaşlar... resimler hocada ben topic kısmıyla ilgilenicem...
mami resmini indirdin mi? aldın mı? valla çok güzel çıkmışsın!
bende resim yok arkadaşlar... resimler hocada ben topic kısmıyla ilgilenicem...
mami resmini indirdin mi? aldın mı? valla çok güzel çıkmışsın!
alayını indirdim abi...
çok teşekkür ederim resimler gerçekten kalite kokuyo... da ben pek iyi poz veremem çok mu güzel çıkmış yav :silent:
gerçekten çok güzel resimler abi eline sağlık.
alayını indirdim abi...
çok teşekkür ederim resimler gerçekten kalite kokuyo... da ben pek iyi poz veremem çok mu güzel çıkmış yav :silent:
SADOYLA BAKTA AZ EVVEL ONA DEDİM MAMİ COK GÜZEL ÇIKMIŞ DİYE HARCANACAN OLM ASKERDE NE İŞİN VAR GİTME![]()
hepiniz fotomodel gibi çıkmışsınız arkadaşlartebrikler walla kim çektiyse hakkını vermiş.
Yahu aşık adam Sado'ya kaptanlık verilirmi.Mecnun çölede yolunu bulabilirmi?... Bizdekide akıl.Bereket sonradan Engin'e verdik toprladı biraz...
Bu arada bunu söylemek istemezdim ama gezinin en güzel kısmı papet Cafe muhabbetiydi.Kaçıranlar için üzgünüm...Ay hiç gezmemeiş gibiyim yorulmadım bile haftaya pazarın planını yaptık çok yakında Topicte (Mangal keyfi)
Dünkü gezi için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, çok keyifliydi.
Ancak hemen oeg ve sado' ya olan ayrı sevgilerimi belirteyim, peşinizden yetişmek ne mümkün
Mert dostum senden tekrar özür diliyorum...
SADOYLA BAKTA AZ EVVEL ONA DEDİM MAMİ COK GÜZEL ÇIKMIŞ DİYE HARCANACAN OLM ASKERDE NE İŞİN VAR GİTME![]()
hepiniz fotomodel gibi çıkmışsınız arkadaşlartebrikler walla kim çektiyse hakkını vermiş.
sağol kardeşim eline sağlık millet indirmeden ben halledeyim bari
haftaya pazar hava iyi olursa bakacaz bi mangal olayı falan ona göre
pardon yaaa uykulu uykulu erdem'in upload ettiklerini download edip tekrar upload etmişim.
hemen hallediyorum. 10 dk....
http://rapidshare.com/files/160241617/2kasim.rar.html
yeni resimler....
gezi için herkese teşekkürler güzel bi gün geçirdim sayenizde
şu indirme işinden anlamıyorum ben henüz resimleri göremedim ama bendekileri birazdan atıcam topic açan arkadaş kullanmak isterse diye
[email protected] bana mail olarak atabilirsin hayırlı bi işte kullanılacak emin olabilirsin![]()

hobaaa :mrgreen: mangal keyfi işte budur cansu abide gitarı alır süper olur bu arada papet cafeye hata içi her gun gordugum için pek uzulmuyorum hocam:mrgreen:
Abi akşam sordum senin çocuğa ama haber alamadım gelsen iyi olucaktı...Yine süper bir gezi olmuş. Bu geziye katılamamış olsamda gönlüm sizlerleydi.
10 numara çıkmışsın! -fotografçı bahane bu arada hocam, model iyi-
nevin hocam bi el at da sendeki resimleri de alalım..