Herşey için teşekkür ederiz en kısa zamanda iadei ziyaretinizi bekliyorum hem mana ile bursada ki gruba bi kaç kişi daha eklemiş olduk
sevgili mesut abi, celal abi, yıldız abla, serap, mustafa abi, hakan abi, fatma abla, serap abla,masasını istemeden de olsa gasp ettiğm bi grup sağlıkçısevgili kardeşim kemal. Ve değerli forum arkadaşlarım özcan, gökhan, batu, ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarımada buradan teşekkürü borç bilirim saygılar sevgiler...
tekrar görüşmek dileği ile .....
arkadaşlar bugün yalovada montajdaydım yine dahil olamadım
resim koyun bari :/
bizde teşekkür ederiz ali abi güzel bir gün oldu gerçekten özellikle yükümü çeken batuhana teşekkürlerfotoları yarın akşam atıcam afyondaki netim daha hızlı özcan abi burdaki beni kanser ediyor linkini paylaşırım yarın
bizde teşekkür ederiz ali abi güzel bir gün oldu gerçekten özellikle yükümü çeken batuhana teşekkürlerfotoları yarın akşam atıcam afyondaki netim daha hızlı özcan abi burdaki beni kanser ediyor linkini paylaşırım yarın
kurşun derken? Trap/skeet/poligon---tabanca/tüfek... Pazara denk geliyo, aksilik çıkmazsa gelmek isterim :bounce:
Hadi bakalım. 1 Mayıs'ta Gemlik'te toplanıyoruuuuuuz.
Provakatölere sıkalım hacım.![]()
o zaman 1 mayıs gemlik arkadaşlar artık yapacak bişi yok Allah nasip ederse havalarda müsait olursa posedion nickli dostumuzu ziyaret ederiz...
Hadi bakalım. 1 Mayıs'ta Gemlik'te toplanıyoruuuuuuz.
Provakatölere sıkalım hacım.![]()
özcan abi görüşemiyoruz ya valla uzun zaman oldu, görüşelim, sıkalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
ama 1 mayısa çok var o kadar beklemeye gerek yok görüşmek için![]()