[Bursa - MT]

arkadaşlar bugün yalovada montajdaydım yine dahil olamadım :(

resim koyun bari :/

Herşey için teşekkür ederiz en kısa zamanda iadei ziyaretinizi bekliyorum hem mana ile bursada ki gruba bi kaç kişi daha eklemiş olduk :)
sevgili mesut abi, celal abi, yıldız abla, serap, mustafa abi, hakan abi, fatma abla, serap abla,masasını istemeden de olsa gasp ettiğm bi grup sağlıkçı :) sevgili kardeşim kemal. Ve değerli forum arkadaşlarım özcan, gökhan, batu, ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarımada buradan teşekkürü borç bilirim saygılar sevgiler... :) tekrar görüşmek dileği ile .....

organizatörlüğü ben yapayım dedim çok da severim böyle işleri ama nasip kısmet rizeden akrabalar gelmiş 1 gün kalıp gittiler tekrar o yüzden fazla kalamadım k.bakmayın :( iadei ziyareti başkaları organize etsin ben katılımcı olcam :) rica ederiz ne demek her zaman bekleriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:10 ----------

arkadaşlar bugün yalovada montajdaydım yine dahil olamadım :(

resim koyun bari :/

çok çalışıyosun kardeşim yazık sana valla yaw :) gerçi bende işe gitmek zorunda kaldım :pr:

bizde teşekkür ederiz ali abi güzel bir gün oldu gerçekten özellikle yükümü çeken batuhana teşekkürler:)fotoları yarın akşam atıcam afyondaki netim daha hızlı özcan abi burdaki beni kanser ediyor linkini paylaşırım yarın

ne demek :) biz teşekkür ederiz.

Siz geleceğiz deyin arkadaşlar organizenin kralını yaparım size bu arada 1 mayıs 2011 tarihinde gemlikte kurşun atış yarışması var muhtemelen geleceğiz bilginise :)

kurşun derken? trap/skeet/poligon---tabanca/tüfek... pazara denk geliyo, aksilik çıkmazsa gelmek isterim :bounce:

PAZAR GÜNÜ TEK KURŞUN ATIŞLARI GEMLİK...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:43 ----------

kurşun derken? Trap/skeet/poligon---tabanca/tüfek... Pazara denk geliyo, aksilik çıkmazsa gelmek isterim :bounce:

dostum kurşunda trap olmaz :d poligon tüfek :d

yok hangisi anlamında hepsini saydım ben, sabit hedefe slug atılacak anladığım kadarıyla

:)

Hacım ne olacağını gidince görecez bende net bilmiyorum davetiye geldi bu gün :)bakalım belki gideriz...

arkadaşlar bu hafta nasıl bi plan var şaka bi yana ona göre hazırlı yapacağız :)eş dost arkadaşlarla...

o zaman 1 mayıs gemlik arkadaşlar artık yapacak bişi yok Allah nasip ederse havalarda müsait olursa posedion nickli dostumuzu ziyaret ederiz...

Hadi bakalım. 1 Mayıs'ta Gemlik'te toplanıyoruuuuuuz.

Provakatölere sıkalım hacım. :D

özcan abi görüşemiyoruz ya valla uzun zaman oldu, görüşelim, sıkalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

ama 1 mayısa çok var o kadar beklemeye gerek yok görüşmek için :)

özcan abi görüşemiyoruz ya valla uzun zaman oldu, görüşelim, sıkalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

ama 1 mayısa çok var o kadar beklemeye gerek yok görüşmek için :)

1 el de ben sıkacam ::puro::

DE HADİ O ZAMAN 01.05.2011 GEMLİK GEZİSİ LİSTESİ
1. GÖKHANS16CBR (GÖKHAN) = CBR125R
2. MADV (BATUHAN) = GT250R
3. POSEİDON23 (İBRAHİM) = DRAGSTAR 250
4. ÖZCAN1980 (ÖZCAN) = TİGER 250
5. 54RENA54 (ALİ) = r6

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar