[Bursa - MT]

takılın takılın... nasıl olsa bir gün benim de ehliyetim olacak :bounce:

Kardeşim tek derdin ehliyet değil ki. Yerler kuru olacak, hava sıcak olacak :) neyse batu kardeşimin dediği gibi aga sen ehliyeti alır gelirsin arkadan yetişirsin bize :) bu arada batu göstergeleri kime nasıl yaptırdın la?

http://www.aktuelpsikoloji.com/haber.php?haber_id=5926

sorular ve cevap anahtarı burda var... bakabilirsin ama resmi açıklama ne zaman olur bilemem mart ayını bulur dediler bana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 ----------

resmi açıklama 28 şubat'ta yapılacakmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

Haktan dün saat 5.30 gibi senin motor senin kask senin polar BursalıTahir caddesindeydi bi saat korna çaldık bi baktık sen değilsin :) kime verdin olum bütün mal varlığını :)

selam arkadaşlar ben yeni katıldım daha doğrusu yeni ve ilk kez moorsiklet alacam bursada buldum bitane motoran anaconda hem choper hem scoter çok süper bi motor 2000 tl ye alacam inşallah haftaya.

ne zaman toplanılacak?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------

okuldan sonra motorla yapılabilecek bir iş var mı bildiğiniz? para ikinci planda benim için?:silent:

her an her yerde toplanılabilir sen mümkün mertebe takipte ol nasıl olsa yakalarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar