[Bursa - MT]

haktan, geçen gün gördüğüm kimdi la olum tesadüf olamaz o kadar herşey aynı bi içinde sen yoksun :D

herkese selamlar arkadaslar kontak anahtarımı kaybettım yedegıde yok anahtarcı kontagı sokup getırmemı soyledı sıze gore kontagımı sokmem kolay olur yoksa seleyı acan yerımı sokmem daha kolay olur yardımcı olursanız sevınırım herkese ıyı surusler dılegıyle

herkese selamlar arkadaslar kontak anahtarımı kaybettım yedegıde yok anahtarcı kontagı sokup getırmemı soyledı sıze gore kontagımı sokmem kolay olur yoksa seleyı acan yerımı sokmem daha kolay olur yardımcı olursanız sevınırım herkese ıyı surusler dılegıyle

eğer daha önce hiç sökmedinse her ikiside çokk zor olacaktır.. sanırım yardım edebilirim..

Merhaba Arkadaşlar,
ben forumda ve motor dünyasında cok yeniyim. Bursada motorsiklet eğitimi alabilme imkanların mevcut mudur?
Bu konuda desteginizi bekliyorum.
SAygılar...

hoşgeldin, eğitim alma imkanları mevcuttur önce ehliyetini alırsan eğitimlere katılabilirsin, ehliyet sürecinde online kal kopma mevzulardan forumdan, eğitim dönemlerini muhtemelen yakalarsın biryerlerden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar