[Bursa - MT]

yaaaa nerden cıktı bu yagmur yaaa dobbly ne dusunuyorsun dostum yagmur hakkında :D gidebılecek mıyız

arkadaşlar burası sel sele gidiyor felaket dışardaydım metrodan eve zor attım kendimi, bence başka bi güne erteleyelim yada özdilekte arabayla gelenler olacak sanırım motorları orda bırakıp bi şekilde sıkışıp arabalarla gidelim herkes fikrini sölesin ben ertelenmesini tavsiye ediyorum durcak gibi değil çünkü kotü geldi

arkadaşlar burası sel sele gidiyor felaket dışardaydım metrodan eve zor attım kendimi, bence başka bi güne erteleyelim yada özdilekte arabayla gelenler olacak sanırım motorları orda bırakıp bi şekilde sıkışıp arabalarla gidelim herkes fikrini sölesin ben ertelenmesini tavsiye ediyorum durcak gibi değil çünkü kotü geldi

Bende hem fikirim bu konuda normal bir yağmur değil bu geçen seneye benziyor demiştim ama en az 3-4 katı yağıyor .

ama şölede bi durumumuz var şu anda sitede 3-4 kişiyiz çoğu kişiye ulaşamicaz bu durumda iftara gidenler olur en iyisi özdilekğe kadar gelenler arabalara sıkışıp o şekilde gene gidicez sanırım

ama şölede bi durumumuz var şu anda sitede 3-4 kişiyiz çoğu kişiye ulaşamicaz bu durumda iftara gidenler olur en iyisi özdilekğe kadar gelenler arabalara sıkışıp o şekilde gene gidicez sanırım

En ideali bu görünüyor, ayrıca nilüferde yağmur azalmaya başladı 10 - 15 dk içinde dinecek gibi duruyor.

Sen nilüferin neresindesin ya :mrgreen: Sadece gök gürlemiyor sağanak devam ediyor :)

Tam acıbadem hastanesinin ordayım gök gürültüleri ve yağmur devam ediyor ama önceye göre bariz azaldı. Ayrıca beşevler tarafına bakıyorum; yavaş yavaş azıcık açılmaya başladı. Kısa bir süre içinde dineceğini umut ediyorum.

yok gerçekten hafiflemeye başladı gibi tekrar şiddetlenmezse özdileğe kadar bi şekilde atarız kendimizi biz çalı kavşağının ordayız yakınsak sizlerle olmazsa motorları çıkarmayın biyerde buluşalım biz arabayla gidicez

Ben de akuğur tarafında oturuyorum yağış azaldı ama dinmez gibi duruyor umarım diner tabi mudanyada durum nasıl acaba ?

geçerken alalımmı motorlamı geleceksiniz

Ya ben aslında yağmurda kullanmayı çok seviyorum ama hızlanırsa kötü olabilir:cat: karar aşamasındayım şu an böyle devam ederse az az benim için pek bi sorun yok diyebilirim. Düşünme aşamasındayım 10 dakika sonraki duruma bağlı:cat:

:cherry: tamam 10 dakkika fazla yok böle giderse bende motorla gelicem gibi ama genede araba olacak siz karar verin ona göre ayarlıyalım 6.10 geçe biz çıkıcaz

:cherry: tamam 10 dakkika fazla yok böle giderse bende motorla gelicem gibi ama genede araba olacak siz karar verin ona göre ayarlıyalım 6.10 geçe biz çıkıcaz

Ben de 6 - 6:10 gibi çıkmayı düşünüyorum. Motor idealdir ya erimeyiz bu havanın tadı başka :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------

Açılmaya başladı zaten yrm saat içinde ideal kıvama gelecek. Uludağın üstündeki aydınlanma git gide büyümeye başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar