[Bursa - MT]

aRkadaşLar Herşey için SağoLun Çok GüzeL Bir Geceydi..
üzüCü Bir Kaza Gördük,
öZgenin önünde MotosikLet DevriLdi.
Ve Son oLarakta özgen'in önünde Park haLinde iKen, Mercedes maRka aRacı aRabası iLe GeLen Hakan(nickini biLmiyorum) aBinin
Sağ aRka Kapısına yeşiL Renkte Şahin Çarpıp kaÇmış Çok Şükür Çarpanı pLakası Sayesinde buLduk Tutanak tutuLdu Ve anCa eve ata biLdik Kendimizi.
SaygıLarımLa..

Hadi ya bu ne zaman oldu :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:46 AM ----------

Hadi ya bu ne zaman oldu :silent:

Hakan abinin arabasına çarpılma muhabbeti... yani

güzle yemek olmuşş tebrikler
özgür bidaha hafta sonları çalışma gidelim bizde tamammı dostum ::sefereee::
Akşamınız güzel geçmiş tebrikler..
@ Gemlikli Bu çarşamba barakfakih e gelmeye ne dersin?
Kasap ismail de iftar yapalım..
Sado.. gelmek isteyen varmı bi organize yapar mısın?
Selamlar...

Gemlikli'yi tanıtayım bu arada resimde sağdan ikinci fidanboylu oluyor kendisi..:)

bursa051600x4502ru.jpg

Son düzenleme:
Mudanya dönüşü gördüğümüz kaza yüreğimizi ağzımıza getirdi, sonra özgenin önünde devrilen motosikletler derken bir baktık baklawah'in sağ arka kapısı ezilmiş. Adamlar şehir magandası çarpıp kaçmışlar. birileri plakasını alıp bize vermese hiç bir hak talep edemeyeceğiz.

ama herşeye rağmen çok güzel bir akşamdı ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Güzel gecenin görüntülerini bize hatırlatan başkana ve eşine teşekkür ederiz.İyiki yemeğimizi dün geceye almışız bu akşam bence yağmurdan kesinlikle olmazdı çünkü şuan Mudanya'yı sel götürüyor.Bu arada forumu okudukça artık Bursa Mt nin şansız kazalarına birde dört teker kazası eklenmiş,büyük geçmiş olsun Baklawah Allah beterinden saklasın. :pale:

Son düzenleme:
Herkesi tebrik ederim.Geceniz güzel geçmiş.Gerçi bende katılacaktım ama hava muhalefetine takıldım maalesef..........

Dün gece gördüğümüz kazada bir kişi hayatını kaybetmiş. ::uzgunum:

Resim_1252840112.jpg

Su birikintisi kazaya yol açtı;

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Geçit mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Bursa`dan Mudanya istikametine seyreden Eren Kuşoğulları (19) idaresindeki 16 E 4352 plakalı otomobilin girdiği su birikintisi sebebiyle sürücü; direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki elektrik direği ve ağaca çarptıktan sonra karşı şeride geçen otomobil, Can Ergen idaresindeki 16 BL 865 otomobile ve daha sonra Sedat Bekil (28) idaresindeki 16 L 0701 plakalı otomobile çarptı. Kazada Eren Kuşoğulları`nın kullandığı otomobilde bulunan Yasemin Şahin (19) kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi`nde hayatını kaybederken, Nursel Ergen (37), Can Ergen, Ünver Aslı Ergen (11) ve Eren Kuşoğulları yaralandı. Yaralılar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Çekirge Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak; http://www.olay.com.tr/Sayfa.php?Git=Haber&id=24128

baklaWah geçmiş olsun allah beterinden saklasın herşeyde bi hayır vardır.allah korumuş yolda falan bişey olmamış gene bunada şükür:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 PM ----------

offff ben dün o kızı gördüm kenarardaydı çok fena oldum şimdi.Giderken o su birikintisi denen denize bende girdim çok fenaydı ama oraya polisin bi uyarı koyması lazımdı kazaya yol açacağı belliydi tam hızlanmaya musayit bi yerde birden su birikintisinin içinde buluyosun kendini:pale:allah rahmet eylesin:pale:

Biz şimdilik bi-kaç kişi çarşamba akşamı için düşünüyoruz iftarı, isteyen buyursun gelsin arkadaşlar,
Yer: Kestel ilçesi Barakfakih beldesi-kasap ismailin yeri et mangal..
Gün: çarşamba
Saat: iftara 5 kala :)
İsteyen buyursun gelsin, gelemeyenler selam göndersin..

tbk_1980
Biz şimdilik bi-kaç kişi çarşamba akşamı için düşünüyoruz iftarı, isteyen buyursun gelsin arkadaşlar,
Yer: Kestel ilçesi Barakfakih beldesi-kasap ismailin yeri et mangal..
Gün: çarşamba
Saat: iftara 5 kala
İsteyen buyursun gelsin, gelemeyenler selam göndersin..

Merhaba sizinlede tanışma fırsatımız olmadı o gün için bi programımız olmasaydı çok isterdim gelmeyi size iyi eğlenceler dilerim inşallah bidahaya görüşmek üzere:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 PM ----------

valla barak fakide çok güzel olurdu bizim içinde köftelerden atıştırın:pale:

Dün buluşmada olmayan arkadaşlar için bi açıklama yapim kısaca
Deri yelek üzerine bi armamız olsun diye konuştuk aynı zamanda bu armalardan çıkartma olarakta bastırtıp motorlarımıza (arabalarımızda)taşıya biliriz elinden gelen arkadaşlar örnek olarak arma modellerini buraya yüklerse hep beraber ortak bir karar alıp nasıl bişey yaptıracağımızı burda belirleye biliriz
ilkini ben koyuyorum ama benimki çok amatör ya geliştirilebilir ancak yada başka arkadaşlarınkine bakarız direk en azından açılış mabında:cherry:

2d2hdvp.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

Bu arada çakanın avatardan yürüttüm allahtan şimdi yeni bebiş var fazla bağrınmaz:cherry:

Evet arkadaşlar gerçekten çok güzel ve çok çok sulu bir gündü . sudan çıkmış balık gibi olsamda dün gerçekten arkadaşların sohbeti birlik raberligimizden çok zevk aldım.BAşkanımızı kutluyoruz tekrardan ve bu yemegi düzenliyen gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim Ama özellikle Nevin hoca ve eşine çokteşekür ederim gemlikten gelirken çok fana bir şekilde yagmura yakalandım ve Mudanyaya vardıgımda heryerim ıslak ve mahvolmuş bir şekildeydim saolsunlar nevin hoca ve eşi beni misafir ettiler ve sayelerinde günüm rahat geçti. dönüşte akşamın vermiş oldugu serinlikle ve üstümün birazda olsa nemli oluşundan dolayı üşüme geldi ve bogazlarımda yanma oldu o yüzden parktaki arkadaşlarım kusura bakmasınlar biran önce eve gelmek istedim ve hemen parka girmemle çıkmam bir oldu sanırım hasta oluyorum :(- Gördügümüz kaza beni çok etkiledi o kızı yerde gördüm zaten olay bitti benim için çok etkiledi Allah kimseye yaşatmasın göstermesin gemlige dönerken kazaya karışan arabaları gemlik istikametine dogru götürüyorlardı gerçekten çok kötü bir kaza olmuş. Hakan geçmiş olsun plakayı almaları çok iyi olmuş yakalanmaları sevindirici tekrar görüşmek üzere .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 PM ----------

Dün buluşmada olmayan arkadaşlar için bi açıklama yapim kısaca
Deri yelek üzerine bi armamız olsun diye konuştuk aynı zamanda bu armalardan çıkartma olarakta bastırtıp motorlarımıza (arabalarımızda)taşıya biliriz elinden gelen arkadaşlar örnek olarak arma modellerini buraya yüklerse hep beraber ortak bir karar alıp nasıl bişey yaptıracağımızı burda belirleye biliriz
ilkini ben koyuyorum ama benimki çok amatör ya geliştirilebilir ancak yada başka arkadaşlarınkine bakarız direk en azından açılış mabında:cherry:

2d2hdvp.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

Bu arada çakanın avatardan yürüttüm allahtan şimdi yeni bebiş var fazla bağrınmaz:cherry:

Çok iyi olmuş pınar renkler falanda çok iyi dikkat çekici olmuş . Başka örneklerde bakalım ve hepsi arasında birtanesini seçelim .

28155191.png

52505930.png

Bu logolar da benden olsun. Bir arka planli bir de arka plansız. :cat:
Yaptıkça yollarım daha.

Son düzenleme:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

resım nasıl eklıcem ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

dobbly yardım etsen bı eklemek ıstedıgım bırsey var yapılacak olan logo ya ek olarak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

resım nasıl eklıcem ya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 PM ----------

dobbly yardım etsen bı eklemek ıstedıgım bırsey var yapılacak olan logo ya ek olarak

resmi www.imageshack.us adresine yükle, ordan "direct link" i kopyala. Burada cevap yazarken de yukarıda "grafik ekle" diye bir buton var orda tıklayıp adresi oraya yapıştırcaksın.:pale: çok karışık anlattım galiba :queen:

setlogin.php

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------

bursajl.th.jpg
[/URL][/IMG]

olmadı galiba :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------

heh olmuş şimdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------

setlogin.php

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------

bursajl.th.jpg
[/URL][/IMG]

Ya bu çok renkli olur gibi geldi bana. Kanka bide kumaşa basıldığından bu kadar kaliteli olmucak :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------

ya yok bu bursanın temel fıgurlerını ıcınde barındırıyo dıye paylastım kanka tercıh sebebı deıl yanı hanı dun bursa temasını barındırsın dıye bır konusma gecmıstı ya ondan paylastım yanı ama beceremedım gene de :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar