Hava güzel gibi duruyor, biraz sıcak mı ne :cherry:
evet hava bayaa açıldı... yağmur beklemiyorum ben pek... ama yağarsada süpriz olmaz tabi...![]()
yaaaa nerden cıktı bu yagmur yaaa dobbly ne dusunuyorsun dostum yagmur hakkındagidebılecek mıyız
Of hava kötü patladı ilk buluşmada aynen böyledi.
arkadaşlar burası sel sele gidiyor felaket dışardaydım metrodan eve zor attım kendimi, bence başka bi güne erteleyelim yada özdilekte arabayla gelenler olacak sanırım motorları orda bırakıp bi şekilde sıkışıp arabalarla gidelim herkes fikrini sölesin ben ertelenmesini tavsiye ediyorum durcak gibi değil çünkü kotü geldi
ama şölede bi durumumuz var şu anda sitede 3-4 kişiyiz çoğu kişiye ulaşamicaz bu durumda iftara gidenler olur en iyisi özdilekğe kadar gelenler arabalara sıkışıp o şekilde gene gidicez sanırım
En ideali bu görünüyor, ayrıca nilüferde yağmur azalmaya başladı 10 - 15 dk içinde dinecek gibi duruyor.
Sen nilüferin neresindesin ya :mrgreen: Sadece gök gürlemiyor sağanak devam ediyor![]()
Ben de akuğur tarafında oturuyorum yağış azaldı ama dinmez gibi duruyor umarım diner tabi mudanyada durum nasıl acaba ?
geçerken alalımmı motorlamı geleceksiniz
:cherry: tamam 10 dakkika fazla yok böle giderse bende motorla gelicem gibi ama genede araba olacak siz karar verin ona göre ayarlıyalım 6.10 geçe biz çıkıcaz