Kardeş bugün gidon kelepçeleri geldi, birazdan onları takmak için garaja ineceğim, teşekkür ederim. Senin şu kafandaki tilkileri bi öldürebilsem o zaman rahat bi uyku uyuyacağım, bu arada sana bir tüyo vermek istiyorum, Ufuk' ta aliminyum plaka varmış, ağzından kaçırdı safım, yarın mesaiden sonra gideceğim. Tilki diyorum, aliminyum diyorum, çamurluk diyorum, ufuk diyorum, 12 den vurmak diyorum, anla artık daha ne diyeyim ???
Ha birde yarın sabah 9 da direksiyon sınavım var, ne dersin geçebilir miyim![]()
Ufuk için el yapımı tattoo makinası yapıyorum, bitirince ilk bana yapacakmış, öyle dedi. Ne dersiniz acaba çamur yapıp makinayı yapmasam mı ? Geçen sefer canım çok yandı...
![]()
yav çaka ne uğraşıyon tooktan işlerle motor bitti şimdi kendine mi başladın modifiye işlerine valla sende çin malı bişey anca çıkar))) hee bide motoruma çok masraf yapma kardeşim mayısa az kaldı kardeşim benim
Kardeş motora tattoo yaptırmak " haram " dediler onun için ben de omzuma yaptırıyorum.
Engin ile olan yarışımıza sakın karışma, o aramızdaonu kimsenin geçmesine izin vermem, lastiğini patlatırım...
![]()
Yavrucuğum, senin beni geçmen için daha çok ekmek yemen lazım, ayrıca biliyorsun ki ben manyağın tekiyim geçmeye kalkışırsan eğer yersin tekmeyi...
Ayrıca çamurluklar sac değil - fiber olacak. Ağırlık için bulduğum çözüm bu, ayrıca ben asla motor modifiye yapmıyorum ben. Sadece makyaj yapıyorum ben.
Ama gene de gider yapıyorsan geri vitesim yok, senin anahtarlara da talibim...
reis sebebp ney peki
Şöminede sıcacık dışarısı kar ve çam ağaçlarının müthiş manzarası...:cat:
Ve günün çifti,çok yakıştılar kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz(Melih-Naim):cherry:
Bir kez düştüm düşmekten ziyade saplandım gömüldüm orda kaldım neyseki yine çıktım:wiinkk:
Düşme rekorları Melih'te düşmekle kalmadı düşürdü,çarpmadığı eleman kalmadı hepsi etkisiz...
Ve işte 2 kare poz için yapamayacağımız şaklabanlık atamayacağımız takla yok gibiydi...
Bu liseden arkadaşım 1.90 lık Denizin yerlerde uzandığı şok görüntü,başka yerde yok...
Ve işte Pınar yahu çok sevdim ben onu yaa acayip kafa bir hatun,gezilerde olması bize neşe getirecek,gerçi siteye geçici müddet yazmıyor ama dönecek...Msn Mt istekleri üzerine yayınlıyorum dağ fotolarını...
Şöminede sıcacık dışarısı kar ve çam ağaçlarının müthiş manzarası...:cat:
Ve günün çifti,çok yakıştılar kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz(Melih-Naim):cherry:
Bir kez düştüm düşmekten ziyade saplandım gömüldüm orda kaldım neyseki yine çıktım:wiinkk:
Düşme rekorları Melih'te düşmekle kalmadı düşürdü,çarpmadığı eleman kalmadı hepsi etkisiz...
Ve işte 2 kare poz için yapamayacağımız şaklabanlık atamayacağımız takla yok gibiydi...
Bu liseden arkadaşım 1.90 lık Denizin yerlerde uzandığı şok görüntü,başka yerde yok...
Ve işte Pınar yahu çok sevdim ben onu yaa acayip kafa bir hatun,gezilerde olması bize neşe getirecek,gerçi siteye geçici müddet yazmıyor ama dönecek...
İşte seçtiklerim bunlar,ben Bursa'ma ve Vatanıma hayranım,cennetten bir köşe adeta,dağı başka denizi başka güzel ve her köşesi şaheser...
Hoşgeldin kardeş, katılım daim olur umarım.
M@Mİ gel şu izine de kendimizi sana affettirelim gayrı :rendeer:
![]()
reis sebebp ney peki
eyvallah arkadaşlar sağolun sebep ne olucak BBBR'nin herzamanki işi bu sorgusuz sualsiz yargısız infaz etti altı üstü sahibinden.com'daki ilanımı ekledim bu seferki uzaklaştırma süresiz o yüzden bu saatten sonra fark etmez o kovar ben yeni hesap açarım duydunmu BBBR::151::::151::::151::::151::Ben de onu soruyorum, açıklama alınca duruma göre bi yorum yazacağım![]()
yürrü be kardeşim kim tutar seni yaza motoru değiştircem tabi sen bunu bilmion 600 cc lik aleti nasıl gececen bakalım gerci benimkide olsa fark yapmaz onunlada üflerim seni hehe![]()
Yavrucuğum, senin beni geçmen için daha çok ekmek yemen lazım, ayrıca biliyorsun ki ben manyağın tekiyim geçmeye kalkışırsan eğer yersin tekmeyi...
Ayrıca çamurluklar sac değil - fiber olacak. Ağırlık için bulduğum çözüm bu, ayrıca ben asla motor modifiye yapmıyorum ben. Sadece makyaj yapıyorum ben.
Ama gene de gider yapıyorsan geri vitesim yok, senin anahtarlara da talibim...
eyvallah arkadaşlar sağolun sebep ne olucak BBBR'nin herzamanki işi bu sorgusuz sualsiz yargısız infaz etti altı üstü sahibinden.com'daki ilanımı ekledim bu seferki uzaklaştırma süresiz o yüzden bu saatten sonra fark etmez o kovar ben yeni hesap açarım duydunmu BBBR::151::::151::::151::::151::
selamlar.
haldun, ehliyeti ne zaman alıyosun?
albertus kardeş, merhaba. er5 ten memnun musun?