olm aramızda toplardık kaç paraysa, gerçi emeğe saygı duymak lazım, fena değil gibi, ama bununla dövme yapılmaz. anca mikrop kapılır.
" şaka maka çaka " bu çinliler yakındır sana adamlarını gönderirler abi adamların tüm emeklerini bozuyon![]()
Kafaya koydum denk getirirsem bi tane, kendisini de bozmaya niyetim var
Bu arada yeni gidon kelepçelerini taktım, daha hoş durdu tabi bence
Ama aradan parça çıkartmak zorunda kaldımbu motor takozları vardır ya, işte onlardan. P.tesi sanayinin altını üstüne getireceğim, umarım aradığım ölçülerde bulurum, yoksa gidon işi sakata girecek
![]()
Ultraukala kardeş bizim randevular sana uymayacak,sen randevu ver biz ona uyalım:cherry::wiinkk:
abi rahatsan iyi valla sevindim senin adınabu arada jandarmanın motorcu birliği var sanırsam girebilme şansın varsa ne mutlu sana
![]()
Yuh Mami dün gittin bu gün çarşı izninemi çıktın,sen torpillisin ben anlamam,(bu nasıl acemilik),herkes karaşimşek yerken bir rivayete göre senin kuş sütü ile beslendiğinin gerçek payı nedir.Peki yaa komutanla 9. göbekten akraba olmanı nasıl açıklayacaksın evlilik yoluylamı geçti?Tüm bunları cevapla lütfen:silent:
Şaka bir yana özlettin kendini,sen gittin gideli topik canlılığını yitirdi,kimse kimseye laf atmaz oldu,polimik desen hiç yok,alelade konular bile maddeler halinde yayımlanamz oldu,buda yetmezmiş gibi içimizden biri topikten oldu...Gel tezkere tezkere bitsin bu çile diyerek mektubuma son veriyorum...:salut:
Vatan Sana Canım Feda...:rendeer:
Bu arada Merve ve picasso hoşgeldiniz,ee paylaşımlarınızı bekliyoruz özelliklede picasso nasıldı oralar,bize oranın meşur olan neyini getirdin?:wiinkk:
Rıfat sağol fakat ne reklamıysa artık bu neyse bi ara denk gelirsem kendim sorucam Yaşar'a...:silent:
selam arkadaşlar ben yeni üyeniz Naim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana eylenmenize sevindim :mrgreen:
Dağ mükemmeldi acayip eğlendik,Ya hu Naim'e hasta olduk ne kadar iyi niyetli ne kadar cana yakın bir fotoğrafçı,bizi çok iyi ağırladı.Adnan sağol bizi O na yönlendirdiğin için çok teşekkürler,Gülmekten yanak kaslarımız yanlara doğru sırıtık kalaraktan dağda buz tuttu...:mrgreen:
Ultraukala kardeş bizim randevular sana uymayacak,sen randevu ver biz ona uyalım:cherry::wiinkk:
selam arkadaşlar ben yeni üyeniz Naim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana eylenmenize sevindim :mrgreen:
hoşbuldukk kardeşimm daha bulamadım nevin lik verio her seferinde bursaya inince gösterirsin![]()