Burnu bile kanamadı "kaza"

Gecenlerde bi arkadaş bana motor istedigini söledi herneyse buldum bi tane aldı tam 30 gün sonra 2 gün önce yani gece beni arıyo hayırdır dedim baktım kaza yaptım gel dio :S hemen gittim motoru görünce dedim kesin bi tarafı kırılmıştır coçugun halbuki burnu bile kanamamış resimlerini cektim ders olsun diye.
Kaskı hayatını kurtarmış kafası şişmişti kask oldugu halde düşünün!bide olmasaydı nolurdu...

fotoraf0032rn3.jpg

11102008002de6.jpg

11102008003mz0.jpg

11102008008cq0.jpg

Belki bazılarınız asfalta yatmayı kaportalarda iz bırakmayı bilmez hayalinde bilir belki bu basit gelir, ama anbulanslarda gezenler işin aslını iyi bilir.O yüzden hür dikkat arkadaşlar gaza gelmeyin, soguk kanlı olun, bir organınızdan olmayın!Allah kimseye kaza bela vermesin.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Çok geçmiş olsun.
Arkadaşının yaralanmamış olması sevindirici.
Kask takıyor olması görünüşe bakılırsa çok işe yaramış!

Kendimize güvenipte, herşeyden önce kask olmak şartıyla, tam korumasız yola çıkmayalım arkadaşlar. Geçmiş olsun.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun. Her yerde kaza haberi, biraz daha dikkat arkadaşlar yaa. :pale:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bela vermesin

çok büyük geçmiş olsun, kaza nasıl olmuş onu anlayamadım yanlız. Allah kazadan beladan korusun çok fena birşey.

resimlerden bişi anlaşılmıyo sanki sadece plastik gösterge paneli kırılmış gibi geldi bana yinede geçmiş olsun

Kaza nasımı olmuş standart en çok görülen vaka aşırı hız karşı şeritten gelen araç bunun yönüne dogru direksiyonu kırarak ara sokaga girmek istemiş buda frenlemiş ama duramamış arka kapıdan güm!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar