İyi günler arkadaşlar
Össye hazırlanıyoruz arkadaşlarla ve kafamız çok doldu küçük çaplı tatil yapmak istiyoruz tabi öğrenci işi
Bu fiyat aralığında başka çadır önerileriniz varsa onlarıda alabilirim.
bunun gibi bir çadır işimizi görür mü.. içinde ışık yandığında dışardan silüetimizin görünmesini istemiyoruz.. Yaylada işi kıvırırsak soluğu Akdenizde almamız muhtemel
Engin bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
Yaz günü sahilde bir yerde kalacaksan ucuz çadır pekala iş görür,çadırda bile yatılır,
Yaylada sabaha karşı oldukça soğuk olurr,ciddi uyku tulumları almanız gerekirr,mat üzerine uyku tulumunu serer yatarsınız.
Ha şu silüet olayına gelince,
çadırda ışığı yakmazsınız olur biter,
silüete bu kadar önem verdiğine göre:queen:
birleştirilebilen uyku tulumları var,iki tane alın,birleştirin

Bi öneri daha Bim,Şok,Carrefour gibi mağazaları takip edin,
Ben gecen hafta 49 Tl.ya otomatik çadır aldım,3 dakikada kuruluyor,Önceki hafta da 13 liraya portatif koltuk almıştım.Portatif koltuğu 2 tane alsaydım daha iyi olacaktı.çok yer kaplamıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Aynen katılıyorum.
Herkes böcek ilacı falan demiş ama bence hiç gerek yok böyle şeylere.
Vahşi ormana gitmiyosun ya en fazla uyutmaz seni böcekler, yada kaşındırır.
Doğal ortamın tadını çıkar, börtü böcekle iç içe ol.
Üşü, sıcaktan piş. Hiç bişey olmaz
Yanına 2 litre mazot alıp çadırın etrafına serpse böcek filan olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Söylenecekler söylenmiş birşey eklemeye gerek yok , ama ben şu detaya takıldım. :cherry:
[YT]wMctMhMOtrY[/YT]
Görkem ,Allah senden razı olsun.
Bir haftadır bu kadar gülmemiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Söylenecekler söylenmiş birşey eklemeye gerek yok , ama ben şu detaya takıldım. :cherry:
[YT]wMctMhMOtrY[/YT]
Görkem ,Allah senden razı olsun.
Bir haftadır bu kadar gülmemiştim.:queen: