Öncelikle Bu Moto hakkında merakta olan arkadaşlar için yararlı bir konu olmuş elinize sağlık. Motorunuz da hayırlı olsun. Bende bundan 20 gün kadar önce Bu Moto Calibre 250 RR aldım. Motorum şu gün itibari ile 950km de. Genellikle 6 bin 6 bin kullandım motoru yalnız 10 11 bine geldiği de oldu tabi

Söyleyebileceklerim;
*Granajlar kalitesiz deniliyor ben anlamıyorum bir Honda Cbr 250 ' yi yan yatırdığımızı düşünelim 2 parça granaj siparişi verecek olsak allah bilir ne kadar para alacaklar ? Granajın süratli giderken çatlayabileceğini söylemiş bir arkadaşta tabi bunu yapan mühendisler onu düşünememişlerdir değil mi

Granajlar Honda kadar kaliteli olmasa da çokta kalitesiz değil. Düştüğü zaman kaliteli Granaj'da kalitesiz Granaj'da çatlamıyormu ? çizilmiyormu ? ee o zaman neden herkes bu granaj olayına takmış anlamadım
*En çok dikkatimi çeken bir konuda örneğin motor 1. viteste 12 bin devire ne kadar çabuk geliyorsa 2,3 ve 4. viteste de aynı şekilde hatta 5 de de pek bir fark yok 6 ya çekemedim çok seri anlayacağınız. 1 de 65 2 de 97 gördüm ki dijital gösterge kilometre sonradan ekleniyor biliyorsunuz.
*Evet Bu Moto'yu Honda ile Kawasaki ile illaki kıyaslayamayız. Yalnız emin olun Bu Moto'nun ne Honda'dan ne Kawasaki'den geri kalır yanı yok diyebilirim. Bakın kendim kullandığım için söylemiyorum.
*Motor'da Çift Egzantrik bulunmakta. Peki ya Honda Cbr 250RR'da ? Tek Egzantrik bulunmakta. Siz bu şekilde avantajlarını değilde yok granaj şöyle yok cart yok curt diye kullanmadan bilmeden yorum yapın anca.
*Vitesinde kaçta olduğunu dijital göstergeden görebiliyoruz buda çok güzel düşünülmüş bence.
*Egsoz sesi olarak düşük devirlerde apayrı 8-9 bin devir ve yukarısında apayrı bir ses. Gerçekten mükemmel diyebilirim hani dışarıya abart egsoz sesi değil de tatlı kulağa hoş gelen bir ses veriyor.
*Fren sistemi çok hoşuma gitti ben bu kadar beklemiyordum açıkcası. Arkayı kaldıran cambazlar Bu Moto'da çok güzel yapabilirler o dalgayı
*Titreme olayı yüksek devirlerde oluyor evet yalnız ben hissetmiyorum diyebilirim. Öyle rahatsız edecek kadar titremiyor motor abartılacak birşey yok yani. Çoğu markada da var titreme zaten
Kimse benim yanlış anlasın istemem. Honda,Kawasaki,Yamaha vs. motorların kalitesi yıllardır biliniyor. İllaki Bu Moto onun kadar kaliteli olamaz. Yalnız adamlar gerçekten 1-2 eksik yalnız birçok da fazlasını yapmışlar açık ve net. Hani karbüratör devir kesici eksikleri var ve olmaması gereken eksikler. Yalnız onun dışında birçokta avantajı var bunlarda göz önünde bulundurulmalı. Tüm motor kullanan arkadaşlara allah kaza bela vermesin.