"Buluşma & Gezi" Dediğin Harbiden Budur !!!

bi arkadaş hepsi lokantaya gitse demiş..harbiden çok acayip bişe olurdu..bırakın yemegi, ekmek bulan dua etsin :)

hepsi iç içe geçmiş nefes alacak yer yok ışık yeşil yanınca öndekilerden birisi düşse zincirleme 50 tanesi peşinden düşer (gülermisin ağlarmısın) olur :mrgreen:

bide şu var..bunlar sadece kırmızıya takılanlar..bide yesili bulup da geçenler var..kazanın olmaması mümkün deil..ufak tefek de olsa muuutlaka olur :)

herşey bir yana;
hepsi kask takmış!!!! belki 3-5 tane takmayan mutlaka vardır gibi ama yinede bravo....

abi bunlar kırmızı ışıkta rasgele biraraya gelenlerden oluşuyorsa bide şöyle toplanıp birlikte bi gezi yapalım diye düşünseler ooof oof

sesi düşündüm :silent:::rantinp:

yoksa hepsinin kask takmasını taktir ettim tabi :)

teşhisi koydum. en ön sıra motorlu arkadakilerde sadece kask takılı. inanmayın bunlara kandırmaca bunlar. :)

Bu resme hayretle bakanlar İstanbul cumhuriyet bayramı kortejini göremiyenler demekki:cyclopsan . Bu resimdeki motosiklet sayısını bilmem kaç katı ve çift zıra zincir düzeninde bir ucu Taksimdeyken kuyruk Dolmabahçedeydi.

acaba turkıyede bu kadar cok motosıkletlının olmasını coğalmasını istermıydınız belkide bundan 10 yıl sonraki halımız bu olacak hani müneccim olsak ta bilsek gercekten böyle olacağımızı düşünsenıze butun hasbel kader yürüttüğümüz kanpayanlar tersıne döner .

:mrgreen:En dikkatimi çeken şey hepsinin kaskı var:mrgreen:Süper.Burdaki motorların hepsini yıkatmaya kalksak en baştaki tekrar kirleninceye kadar anca

bunların scooterlarida burdakiler gibi sık sık ariza yapiyormu acaba çinliler..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ulan bunlar el bombasına bakar animallah :mrgreen:içimden bu geldi mayın tarlası gibi patlarlar:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar