- Motosikleti
- Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
- Konu Yazar
Herkese Merhaba,
9 gün süren turun ardından ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım.
Toplamda 3200KM yol kat ettiğim bu turda, Bulgaristan (Veliko Tarnovo,Filibe) , Romanya (Bükreş,Sibiu,Braşov,Cluj), Yunanistan (Komotini) lokasyonlarında konakladım ve sayamadığım kadar şehir / köy gezme fırsatı yakaladım. Tabi ki Transalpina ve Transfagaraşan'dan geçerek hacılığımı ilan etmeyi unutmadım.
Geçtiğim yerlerden bir kaç fotoğrafı aşağıya bırakayım.
https://hizliresim.com/dj3fxhe
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
Yolda dalgınlıkla çantamın straplerini gevşek bıraktığımdan dolayı 140 km/h bandında seyahat ederken arka çantanın arka lastiğe düşmesiyle birlikte kulaklarımda yankılanan sela sesleri eşliğinde motosikleti durdurduğumda kendime gelebildim.
Bu süre zarfında lastiğin üzerinde sürtünmeye başlayan kısım nasıl sıcaklıklara ulaştı ise çantanın içerisindeki deodorantıma kadar eritmişti. Merak edenler için fotoğrafları aşağıya bırakıyorum.
hizliresim.com
hizliresim.com
Bu turda edindiğim tecrübelere istinaden şunu söylemeliyim ki, naked motosiklet ile yol yapmanın keyfi bir başkaymış. Özellikle çılgınlar gibi eğlenebileceğiniz yollara girdiğinizde kaskın içinde kahkahalar eşliğinde tempo tutmaya başlıyorsunuz. (Bunda Öropalıların kaliteli asfaltının da etkisi olduğunu söylemeliyim. Transalpina'yı yağmur eşliğinde gazlaya gazlaya geçtim. Kuru TR asfaltından daha çok güven veriyordu.)
Bonus: Roman ayı kardeşe Amasya elması yedirdiğim videomu eklemeye çalıştım fakat beceremedim. Aydınlatacak biri varsa merak edenler için onu da eklemek isterim.
9 gün süren turun ardından ülkeye dönüş yapmış bulunmaktayım.
Toplamda 3200KM yol kat ettiğim bu turda, Bulgaristan (Veliko Tarnovo,Filibe) , Romanya (Bükreş,Sibiu,Braşov,Cluj), Yunanistan (Komotini) lokasyonlarında konakladım ve sayamadığım kadar şehir / köy gezme fırsatı yakaladım. Tabi ki Transalpina ve Transfagaraşan'dan geçerek hacılığımı ilan etmeyi unutmadım.
Geçtiğim yerlerden bir kaç fotoğrafı aşağıya bırakayım.
https://hizliresim.com/dj3fxhe
lkleg00.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1200Ã1600 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: lkleg00
g2ttmq3.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1200Ã1600 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: g2ttmq3
nhssln7.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1200Ã1600 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: nhssln7
o7d3287.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1200Ã1600 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: o7d3287
crm4t4y.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1152Ã2048 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: crm4t4y
pvpjlzp.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1200Ã1600 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: pvpjlzp
Yolda dalgınlıkla çantamın straplerini gevşek bıraktığımdan dolayı 140 km/h bandında seyahat ederken arka çantanın arka lastiğe düşmesiyle birlikte kulaklarımda yankılanan sela sesleri eşliğinde motosikleti durdurduğumda kendime gelebildim.
dvxsnfu.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 900Ã1600 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: dvxsnfu
6surxpi.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 28 AÄustos 2025 tarihinde yüklendi, 1152Ã2048 piksel çözünürlüÄünde, JPEG formatındadır. â ID: 6surxpi
Bu turda edindiğim tecrübelere istinaden şunu söylemeliyim ki, naked motosiklet ile yol yapmanın keyfi bir başkaymış. Özellikle çılgınlar gibi eğlenebileceğiniz yollara girdiğinizde kaskın içinde kahkahalar eşliğinde tempo tutmaya başlıyorsunuz. (Bunda Öropalıların kaliteli asfaltının da etkisi olduğunu söylemeliyim. Transalpina'yı yağmur eşliğinde gazlaya gazlaya geçtim. Kuru TR asfaltından daha çok güven veriyordu.)
Bonus: Roman ayı kardeşe Amasya elması yedirdiğim videomu eklemeye çalıştım fakat beceremedim. Aydınlatacak biri varsa merak edenler için onu da eklemek isterim.