Eline sağlık dostum benimde zoruma gidiyordu neredeyse en aktif mt bizim ama listede adımız yoktu:cat:evet alpino artık bulgaristan mt listede :bounce:
AXA oyak halen bana hasar paramı yatırmadıeee yaşar senden naber işler sıkımı hala senin motor ne durumda
Verecekler ama ne zaman bilmiyorumyaşar konuyu tam anlamadım ama axa senin paranı vermiyormu
Kazayı yapalı 2 ay flan oldu moral bozukluğu,işten güçten vakit bulamayışım vede kış olduğu için üstüne düşmedim işlemlerin çoğunuda çalıştığım yerdeki şefim yürüttü eşi siğ. şirketinde çalışıyor AXA parayı vermem deyince devreye yenge girdi şirketin avukatlarını soktuda öle razı oldu AXA para vermeyene kadar oldu kazayı yapalı ama ehliyetin olmayışı kötü olsaydı şimdiye kadar ödemeleri gerekti
maddi durumun el veriyorsa sen git cebinden ver motorunu al derim..axa ne zaman ödemeyi gerçekleştirirse sende o parayı cebine koyarsın..böyle sırf zaman kaybediyorsun.servis acaba yaptı mı motoru?motoruna sahip çıkmayıp baskı yapmazsan motoruna dikkat etmezler.ben zamanında okadar baskı yaptım Tuzla fabrikasını aradım anca 20-30 günde anca motorum servisten çıkmıştı.bir ara kontrol et derim ben.sahipsiz bırakma motorunu.üstelik sahipsiz diye atarlar rutubetli(motorsiklet mezarlığı) pas tutar belirli yerleri..bir motorsikletin çok yatmasıda iyi değil.moturunu servisten alırken yağını mutlaka değiştir.şimdi o zamanla pıhtılaşmıştır :cat:
senin iş ne oldu motoru satmadın demi bırçet
hala direniyo galiba.
biraz daha durda şu toplanmamızdan sonra sat olmazmı.
yaşar bratçet motosikletini bi ziyaret et çünkü orayı bilmiyom ama istanbulda brakıp ta armassan sonra bi gidiyon ki yapacaklarına parçalar eksilmiş buluyosun.bence bir an önce bi gitte bk ne durumda zavallı makina.