[Bulgaristan - MT]

evet artık resmi olarak bizi tanıdılar :) ama dün baktıgımda acayip zoruma giti

eee yaşar senden naber işler sıkımı hala senin motor ne durumda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
eee yaşar senden naber işler sıkımı hala senin motor ne durumda
AXA oyak halen bana hasar paramı yatırmadı :pr:eek:nlar bana verecek bende servise ama 24 gün geçti faturayı vereli halaa yatırmadılar paramı:pale: o yüzden servise gidip alamıyorum motoru bittimi onu bile arayıp soramıyorum o yüzden

türkiyede alışıldık bişey özel olsun devlet dairesi olsun artık yaptığın emeğin karşılığını alamıyosun yaaa yada geç alıyosun inşallah hemen görürlerde seni kavuşursun motoruna

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaşar konuyu tam anlamadım ama axa senin paranı vermiyormu
Verecekler ama ne zaman bilmiyorum :pale:bana çarpan oto 8 de 8 kusurlu olmasına rağmen :pr:ilk başta çok direttiler vermeyiz die neymiş benim A2 ehliyetim yokmuş die ama kazada kusura bakılıyor emsal teşkil eden vede kazanılan birsürü dava :queen:var o yüzden razı oldular vermeye ama bakim ne zaman vercekler:pale::silent:

ne kadar oldu kazayı yapalı ama ehliyetin olmayışı kötü olsaydı şimdiye kadar ödemeleri gerekti

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne kadar oldu kazayı yapalı ama ehliyetin olmayışı kötü olsaydı şimdiye kadar ödemeleri gerekti
Kazayı yapalı 2 ay flan oldu moral bozukluğu,işten güçten vakit bulamayışım vede kış olduğu için üstüne düşmedim işlemlerin çoğunuda çalıştığım yerdeki şefim yürüttü eşi siğ. şirketinde çalışıyor AXA parayı vermem deyince devreye yenge girdi şirketin avukatlarını soktuda öle razı oldu AXA para vermeye

vay anasını american dizilerine dönmüş avukatlar davalar :mrgreen: inş. en kısa sürede alırsın motoru

keşke üstüne düşseydin daha önce neyse işallah paranı en kısa zamanda alırsın

maddi durumun el veriyorsa sen git cebinden ver motorunu al derim..axa ne zaman ödemeyi gerçekleştirirse sende o parayı cebine koyarsın..böyle sırf zaman kaybediyorsun.servis acaba yaptı mı motoru?motoruna sahip çıkmayıp baskı yapmazsan motoruna dikkat etmezler.ben zamanında okadar baskı yaptım Tuzla fabrikasını aradım anca 20-30 günde anca motorum servisten çıkmıştı.bir ara kontrol et derim ben.sahipsiz bırakma motorunu.üstelik sahipsiz diye atarlar rutubetli(motorsiklet mezarlığı) pas tutar belirli yerleri..bir motorsikletin çok yatmasıda iyi değil.moturunu servisten alırken yağını mutlaka değiştir.şimdi o zamanla pıhtılaşmıştır :cat:

maddi durumun el veriyorsa sen git cebinden ver motorunu al derim..axa ne zaman ödemeyi gerçekleştirirse sende o parayı cebine koyarsın..böyle sırf zaman kaybediyorsun.servis acaba yaptı mı motoru?motoruna sahip çıkmayıp baskı yapmazsan motoruna dikkat etmezler.ben zamanında okadar baskı yaptım Tuzla fabrikasını aradım anca 20-30 günde anca motorum servisten çıkmıştı.bir ara kontrol et derim ben.sahipsiz bırakma motorunu.üstelik sahipsiz diye atarlar rutubetli(motorsiklet mezarlığı) pas tutar belirli yerleri..bir motorsikletin çok yatmasıda iyi değil.moturunu servisten alırken yağını mutlaka değiştir.şimdi o zamanla pıhtılaşmıştır :cat:

senin iş ne oldu motoru satmadın demi bırçet

senin iş ne oldu motoru satmadın demi bırçet

hala direniyo galiba.

biraz daha durda şu toplanmamızdan sonra sat olmazmı.

yaşar bratçet motosikletini bi ziyaret et çünkü orayı bilmiyom ama istanbulda brakıp ta armassan sonra bi gidiyon ki yapacaklarına parçalar eksilmiş buluyosun.bence bir an önce bi gitte bk ne durumda zavallı makina.

hala direniyo galiba.

biraz daha durda şu toplanmamızdan sonra sat olmazmı.

yaşar bratçet motosikletini bi ziyaret et çünkü orayı bilmiyom ama istanbulda brakıp ta armassan sonra bi gidiyon ki yapacaklarına parçalar eksilmiş buluyosun.bence bir an önce bi gitte bk ne durumda zavallı makina.

ikisinide kulana bilir aslında bak bana 2 motor var 1 de araba ikisininde yeri ayrıdır :cat:

hey bratçetler nerde kaldınız beyav ben okadar dolaştım bugün geldim ama buralara uğrayan yok galiba.

ben burdayım bate hbr verseydin birlikte çıkardık dolaşmaya :) sıkıntıdan kuzu görmeye gitim hadım köye :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar